Şimdi Ara

Uncharted Waters (Ana konu) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
0
Favori
16.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: FacelessMan

quote:

Orijinalden alıntı: kabas55

quote:

quote:

tmm sağol ariyomama bulamadim sıkıldımçıktım kusura bakma senide uğraştırıyom :)

senin okul cetua da gidip görevlerine devam edebilirsin

usta yapiom trade e devam ediyom başlangıç olarak battle im gerçide bu görevler kaçtaneya biliyomusun yap yap ne zaman bitcek :)

sen 2. okuldasin ordaki görevler bitince bi ordaki kadar da3. okulda var pisa da olan oyunun ilk kısımlar aşırı sıkıcı görev yap görev yap olarak geçiyor ama ilerde bu okul işi bitince daha zevkli oluyor

3. deyim pisada 1 tanemi 2 tanemi gorev yaptım şuan bikaç saat sonrra devam etcem :)

• uwo'nun voyage centuryden farkları neler ve hangisinin haritası daha geniş?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reaglew

uwo'nun voyage centuryden farkları neler ve hangisinin haritası daha geniş?

voyage yi çok az oynadım ama gözüme çarpanları anlatıyım elimden gelidiğince voyage den harita olarak birazdaha detaylı şehirler var şehirlerin yerleri mesafeleri haritadaki yerleri açısından gemi yolculukları daha uzun sürüyor buda ggerçeğe ykınlığını arttırıyor tabi altınızdaki gemiye göre değişiklik gösteriyor gemilerde uwo nun birazdaha öne çıktığını görüyorum gerek gemi detayları gerek çeşitliliği açısından grafik olarak uwo daha yeni bi oyun ve yapan firma bayaa uğraşmış anlaşılan uwo voyage ye göre grafik olarak 2 beden büyük bence gerek gemi grafikleri gerek denizdeki vekaradaki şehirlerdeki detaylarve kaplamalara dayanarak söylüyorum bunu amaoyunun voyage ye göre en büyük eksikliği malee savaş tarafına pek eğilinmemiş mesela gemiler savaşırken iki gemi birbirine yaklaşıp malee savaşa geçince savaşın otomatik olarak gerçekleşmesi bu bence çok büyük bi eksiklik bunu dışında şehir dışındaki moblara saldırabiliyosunuz bu konuda belki gayet iyidir bilemiyorum oyunda henüz yeni olduğumiçin ki bence bu alanda en öne çıkan oyun şuana kadar gördüklerimde prites of the burning sea diyebilirim ama oyun bu eksikliği dışında diğer oyunlara nazaran daha iyi diyebilirim bi sıralama yapıcak olursam bence uwo>=pbs>voyage
    Not:kimse yanlış anlamasın bu benim düşündüklerim her üç oyunuda yeterince incelemiş olup bana katılmıyanlar olabilir tabiki neyse umarım yararlı olmuştur

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Reaglew

uwo'nun voyage centuryden farkları neler ve hangisinin haritası daha geniş?

voyage yi çok az oynadım ama gözüme çarpanları anlatıyım elimden gelidiğince voyage den harita olarak birazdaha detaylı şehirler var şehirlerin yerleri mesafeleri haritadaki yerleri açısından gemi yolculukları daha uzun sürüyor buda ggerçeğe ykınlığını arttırıyor tabi altınızdaki gemiye göre değişiklik gösteriyor gemilerde uwo nun birazdaha öne çıktığını görüyorum gerek gemi detayları gerek çeşitliliği açısından grafik olarak uwo daha yeni bi oyun ve yapan firma bayaa uğraşmış anlaşılan uwo voyage ye göre grafik olarak 2 beden büyük bence gerek gemi grafikleri gerek denizdeki vekaradaki şehirlerdeki detaylarve kaplamalara dayanarak söylüyorum bunu amaoyunun voyage ye göre en büyük eksikliği malee savaş tarafına pek eğilinmemiş mesela gemiler savaşırken iki gemi birbirine yaklaşıp malee savaşa geçince savaşın otomatik olarak gerçekleşmesi bu bence çok büyük bi eksiklik bunu dışında şehir dışındaki moblara saldırabiliyosunuz bu konuda belki gayet iyidir bilemiyorum oyunda henüz yeni olduğumiçin ki bence bu alanda en öne çıkan oyun şuana kadar gördüklerimde prites of the burning sea diyebilirim ama oyun bu eksikliği dışında diğer oyunlara nazaran daha iyi diyebilirim bi sıralama yapıcak olursam bence uwo>=pbs>voyage
    Not:kimse yanlış anlamasın bu benim düşündüklerim her üç oyunuda yeterince incelemiş olup bana katılmıyanlar olabilir tabiki neyse umarım yararlı olmuştur

pirates of the burning sea karayiplerdemi geçiyor yoksa oda dünya haritası üzerinden mi oynanıyor?

• uwo şuana kadar oynadığım en iyi mmo lardan biri voyage ve pobs uwo nun yanında hikaye kalır uwo biraz simulasyon gibi ama aşırı zaman alıyor oynarken yani 1 saat oynayıpda cıkamıyorsun girdinni 6-7 saat oynican eğer oyuna ayıracak bayabi boş zamanınız yoksa oynamamanızı tavsiye ederim
  • quote:

uwo şuana kadar oynadığım en iyi mmo lardan biri voyage ve pobs uwo nun yanında hikaye kalır uwo biraz simulasyon gibi ama aşırı zaman alıyor oynarken yani 1 saat oynayıpda cıkamıyorsun girdinni 6-7 saat oynican eğer oyuna ayıracak bayabi boş zamanınız yoksa oynamamanızı tavsiye ederim

doğru oyun bayaa bi vakit alıyor ben oynamıştım ama çok uzun sürdüğü için bıraktım bi süre sonra sıkıyor
  • Uwo yu bende oynadım fakat potbs den aldığım zevkin 1000/1 ini alamadım. Bu tabi benim zevkime bağlı ben pvp seven birisi olduğum için durum bu.
    Ama siz benim vaktim çok bol orayı burayı gezerim ticaret yaparım oyun büyük olsun vs vs diyosanız uwo iyidir.
  • trade in son görevi uzaklara git diyo :)
  • donerken bi mob saldirdi korsan 15k gitti :(
  • quote:

donerken bi mob saldirdi korsan 15k gitti :(

üzülmene gerek yok banka git paran geri gelir faizi ile tazminat olayı var
    sigortaliyosun paranı oyuna basladıgında otomatik ilk kademe sözleşme yapıiliyo cok paran olunca tazminat miktarını artdırmalısın yoksa az para alırsın :D ben bi ara sigorta dolandırıcılığı yapmayı denedim bi 200k yaptımda cok uzun sürüyo en iyisi ticaret 1 dk lık yola gidip her gidişde 70k yapıp dönüyorum
  • bakarım oyunda böyle bişe olması güzelde şimdi son grevi yapiom pisaya ya faro dan 30 tane yada algeris den 100 yane bise istedi onu alcam algeris kabul ettim keske faro deseydim neyse 20 tane tasidim 80 tane kaldı hangi gemyi almamı önerirsiniz 160 k falan var suan
  • quote:

bakarım oyunda böyle bişe olması güzelde şimdi son grevi yapiom pisaya ya faro dan 30 tane yada algeris den 100 yane bise istedi onu alcam algeris kabul ettim keske faro deseydim neyse 20 tane tasidim 80 tane kaldı hangi gemyi almamı önerirsiniz 160 k falan var suan

160k galley alabilirsin 150k dı galiba yada onu 280 e tamamla trade caravel al
  • oyun içinde D3N1Z adı ile ulaşabilirsiniz size elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım aralık 2010'dan beri oynuyorum :) SB rank 16 trader lwl 52 zorda kalırsanız bir pm atın her türlü yardımı yaparım ;) güncelleme yüklendikten sonra geliyorum hoşcakalın... ha bu arada oyunda 2 yardımcı programa ihtiyacınız olacaktır birisi uwo map 2. uwo Navi ( nereye doğru gittiğinizi gösteren bir program) ve uwo wiki kullanmanızı ayrıca imparatorluk questleri (e deki) takip edeceğiniz link ise japon wiki sinde mevcut bir kaç saat içinde sizin için toparlayacağım biraz yorgunum şu anda iyi eğlenceler D3N1Z

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cahocan2 -- 17 Ekim 2011; 17:12:47 >
  • Oyunda bir Türk şirketi de var , Lisbon merkezli ve Sevilla'da da şubesi mevcut . :) Türk oyuncular yavaş yavaş Osmanlı bayrağı altında toplanmaya başladı yine uzakdoğu ağırlıklı olmak üzere Osmanlı'ya geçen başka pek çok oyuncu daha var . Osmanlı'ya geçiş için aranan şartlar ileri düzeyde oyun tecrübesi ile mümkün olabildiğinden yakın gelecekte oyunun dominant gücü olmasıda mümkün .

Oyunun sıkı Türk takipçileri genelde Kaptan'ı Derya şirketi altında toplanmış fakat diğer uluslararası şirketlerde de tek-tük , Türk arkadaşlara rastlamak mümkün .

Oyunun PvP modu sanılanın aksine inanılmayacak ölçüde detaylı ve kapsamlıdır . Ancak oyuna girdiğiniz gibi tehlikeli sularda gemi avlama hayaline kapılırsanız sonu hüsran olur . Deniz savaşlarında kullandığımız skilleri 4 grupta toplayabiliriz :
    Topçu yetenekleri: Gunnery , Accuracy , Penetration , Reloading , Balistics , mine lying vs.
    Çıkarma yetenekleri ( melee) : Assault , Tactics , Guard , Gunfire , Swordplay , Plunder vs.
    Defans yetenekleri : repair , First aid , Rescue , Surgery , Evasion , Mine removal vs.
    Hareket manevra yetenekleri : Steering , Rowing

Ayrıca seyir halinde iken bir korsanın(yahut bir korsan avcısının) ihtiyacı olan 10'dan fazla skill var . Oyunda skill sistemi 3 kademeli . Oyundaki her class(job) belli skillere yetenekli ayarlanmış , oyundaki değişi ile favori skiller . Ve başlangıç classları hariç her biri için bir skill de expert . Expert skill de +1 bonus var ve max rank 16 , favorilerde max rank 15 , favori olmayan skillerde ise max rank 10 .

Bu skiller iyi ayarlanmış doğrusu , örneğin Cannoneer Class'ı ele alalım . Expert skill gunnery ve favoriler Penetration , Accuracy , Reloading , Balistics , Repair , Steering vs . Anlaşılacağı üzere bu class da rakip gemiye yanaşıp melee atack yapmak çok mantıklı değil fakat toplarınızla doğru açıda ve zamanda bir kaç atış ile rakibinizi alt etmeniz de olası . İşin doğrusu bunların tümü de anlatıldığı gibi basitde değil . Üzerinde sayfalarca yazı yazılabilir , en kestirme yolu deneyim edinmek :)

Savaş deneyimleri sadece deniz üzerinde ticaret gemilerine saldırmak , Filolar halinde PvP kapışmak yahut oyun botu filoları talan etmek değil elbette . Oyunun bir başka ucu da kara keşifleri . uzun uzun anlatmadan , Şu anda Giza Piramitlerinin altinda bulduğumuz dehlizden yer altında indiğimiz sekiz katın ardından 9. kata inebilmek için İskenderiye ,İstanbul , Venedik kütüphanelerinde ve arabulucularından aldığımız macera görevlerini araştırmaya devam etmekteyiz . :) Dungeon ya da Catacomb da iken oyun farklı bir tad veriyor ve neredeyse farklı bir oyun oynuyormuş hissine kapılıyorsunuz .

Oyun kendi içinde alt uğraş alanlarına ayrılıyor ve tabiri caizse oyun içinde oyunlar durumu söz konusu . Ve yukarıda değindiğim gibi oyunun derinlerine inmek için uzun süre emek harcamanız ve skillerini geliştirmeniz , lvl olarak belli bir düzeye gelmiş olmanız , ve bu faaliyetlerinizle belli bir düzeyde şöhret(fame) edinmeniz gerekiyor . Bu da oyunun en büyük handikapı . Eşiği geçene kadar oyunu her an bırakabileceğinizi düşünüyorsunuz , o noktayı aştıktan sonra ise oyun her köşesinden size sürprizler sunmaya başlıyor .

Bu yazıyı yazan , an itibarı ile lvl 40/64/52 ve yaklaşık 290.000 fame puanına sahiptir . Yani yeni başlayacaklar bu yazılana itibar edebilirler .
    Uwo severleri ve uwo merak edinlerini oyun içinde beraber eğlenmeye davet ediyoruz .

• Merhaba,ben oyuna yeni başlıycam yardımcı olabilecek biri varsa sevinirim.
  • Hala oynayanlar var mı ? :) Ben birkaç gündür oynuyorum hayatımda bu kadar detaylı ve gerçekçi bir oyun görmedim :S Ve aşırı sardı bu oyun :)
  • Bende başladım osmanlı olmanın yolunu biraz ayrıntılı anlatırsanız sevinirim ingiliz olarak başlıycam
  • varmı devam eden
  • ben oynuyorum D3N1Z gececi tayfa olarak artık sabahları da girebilirim D3N1Z ye pm atıp yardım isteye bilirsiniz SB gemi yapma r19 oldu bende haberiniz olsunn ;)
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.