Şimdi Ara

Uncharted Waters (Ana konu) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
0
Favori
16.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bende ya bugün ya yarın başlıcam hala oynayan ve yardımcı olacak varmı
  • Hep başlamak istemişimdir uwo ya oynayan bi topluluk varsa bikaç arkadaş gelelim bizde
  • http://imageshack.us/photo/my-images/694/uwo.png/

yardımcı program ile denizde kaybolma ihtimaliniz de yok... :P uvonavi diye arama yapabilirsiniz ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cahocan2 -- 2 Ekim 2012; 20:06:18 >
  • Oyunu bugun steamde gordum hala oynayan varmi Osmanli IMP nun durumu nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: killnOd

Oyunu bugun steamde gordum hala oynayan varmi Osmanli IMP nun durumu nedir?

Yeni başladım ben. Fena oyuna benzemiyor. Lisbon 'dan yola çıkarken tek bir Osmanlı gemisinin 6 gemiyi perte çıkartışını izledim. Çok güçlüler ama epey fazla düşmanları var.
  • ben kayıt olamadım. Sayfa bulunamıyor hatası veriyor. Sitesinden denedim gene aynı
  • ben de geçenlerde oynayım dedim steamden görmüştüm. indirdim ama ısınamadım.. trainingler çok sıkıcıydı
  • sorunu hallettim ancak oyuna bende ısınamadım. görev alıyorum sonrası meçhul nereye gidip ne yapıcaz savaşçı olarak başladım haritadan türkiyeye girmek için kurcalıyorum yok gitmiyor :) oyunda bizden birine rastlasam yardım isticem ancak oynayan yok herhalde
  • oynayan varmı hala ben takılıyorum arada çözmeye debeleniyorum trader olaraktan :D
  • HORT En sağlam oyunları bırakıp oyuna geliyorum :)
    Detaylı oyunlarda grafik pek aranmaz onun için deniyicem hala oynayanlar var mı ? Yoksa ben tek başıma mı Türk sancaklarını sallandırıcam ?

http://www.mmogames.com/giveaways/uncharted-waters-online-package/
    Keyde alın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akın737 -- 11 Nisan 2015; 17:52:33 >
  • Vazgeçtim berbat oyun.
  • selam
    Arkadaşlar oyunu oynayan varsa buradan yazabilir mi ? Ben gran atlas versiyonunu oynuyorum steam den indirdim ve beğendim.Gelen olursa beraber oynayabiliriz.İngiliz tarafını seçtim ve merchant oldum.Trader görevlerini yapıyorum okulun verdiği.Eğer gelirseniz buradan haberleşelim.
    İyi oyunlar.
  • Konuyu hortlatalım :) BDO türkiye ye gelene dek bu oyunu oynayacağım. Yeni başladım epey eğlenceli ve aşırı derecede detaylı bir oyun. Aşağı yukarı çözdüm gibi oyunu. Eğer başlamak isteyenler olursa burdan sorularınıza cevap vermeye calısırım.
  • Satılık Hesap.
    Ottoman level 80/80/80
    hesapta full nc item ve 3500 gold var ayrıca 7 nc gemi ile beraber
    ilgilenen mail atsın.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.