Şimdi Ara

Uncharted Waters (Ana konu) (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
0
Favori
16.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende öyle düşündüm ama yaptığım hesap tutmuyor. Örneğin: resimde görüldüğü gibi Raisins isimli ürünü satarken %88 gözüküyor, yani ucuza satmış oluyorum.

Ama satış ekranına geldiğimde ise resimde görüldüğü üzere; 188'e aldığım ve 311'e satabileceğim görünüyor. Bu durumda ucuza değil aksine baya iyi fiyattan satmış olacağım.

Bu durumda %88 genel piyasaya göre olan düşüşü göstermiyor sanırım. Ürünü (Raisins) aldığım şehre tekrar gittiğimde bu sefer fiyat 205'e yükselmiş ve alım kısmında market rate %99 olarak görünüyor.

Hala anlamış değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi revenger11 -- 7 Aralık 2010; 22:17:47 >

• şimdi eğer senin gibi millette o malı o şehire satıyorsa o şehir onu ucuza alır dediğin gibi 88% bu %88 demek değildirki zarardasın sadece normalde satıcağından ucuza satıyosun demektir o tarz şeyler
  • Oyunu 1,5 haftadır oynamıyorum yine de aklıma takılan bir sorular var ve bunu sormak istiyorum.
    1)Trade'i arttırmak için bir yerden başka bir yere mal alıp satmak yetiyor mu yoksa başka şeylerde yapmalımıyız?
    2)Liner olayı nedir
  • sehirlere investment yaparsan merchant fame verdigini biliorum da exp veriyor mu bilmiom.
    merchant mediatorlardan quest yapabilirsin ama benim tavsiyem yuksek karla 1 seferde 80-100 exp alabilmen ve iyi para kazanabilmen icin production skillerini kullanman. mesela cooking lvl3 ile bile 70 exp alabilirsin tek seferde.

Liner ise bi sehirden uzak bir sehire gitmek icin vakit harcamak istemiorsan para veriorsun ve gemiye binip otomatik olarak gidiosun yine bi 15-20 dk suruo gitmesi fakat 1 saat ugrasmaktan daha iidir bazen sıkıcı olabilior yol :) Liner gemilerden tekine binmek icin trade esyalarının kendi geminde yuklu olmaması lazım yoksa gemiye binemezsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noregret -- 10 Aralık 2010; 19:21:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: revenger11

Bende öyle düşündüm ama yaptığım hesap tutmuyor. Örneğin: resimde görüldüğü gibi Raisins isimli ürünü satarken %88 gözüküyor, yani ucuza satmış oluyorum.

Ama satış ekranına geldiğimde ise resimde görüldüğü üzere; 188'e aldığım ve 311'e satabileceğim görünüyor. Bu durumda ucuza değil aksine baya iyi fiyattan satmış olacağım.

Bu durumda %88 genel piyasaya göre olan düşüşü göstermiyor sanırım. Ürünü (Raisins) aldığım şehre tekrar gittiğimde bu sefer fiyat 205'e yükselmiş ve alım kısmında market rate %99 olarak görünüyor.

Hala anlamış değilim.

Bazı ürünlerin farklı sehirlerdeki talepleri değişik olabiliyor. Misal olarak %110 dan tanesini 4200 e aldığın Türk halısını Amsterdamda %110 a 7400 e satabilirsin, tabi aradaki mesafe farkı buna etken oluyor diye biliyorum senin malı aldığın ve satmaya calıstigin sehirlerin neresi olduğunu bilemeden yam bi cvp veremedim.

• bende 1 aydır oyuna giremiyodum geldim suan london amsterdam arası biraz para yapıp pisaya gitcem 2-3 tane arkadasım var onları pisaya götürcem martime da 3 tane korsan gemisini indirme görevi yardım edebilirim ben bayagı zorlanmıstım o gorevde 2 tane herif buldum yardımcı oldular ilk3 gemiyi kesince bitmiyor iş üstüne daha güçlü 2 grup daha geliyor :D
  • Ben de oynuyorum şu an pisadayım advanced okulundaki görevleri yapıyorum...nick : Strahd
  • arkadaşlar bende uncharted waters oynamaya başladım mesela görev alamıyorum para biriktiremiyoru bi yardımcı lsanız olurmu görev almak istiyrum ama alamıyorum
    bu oyun gerçekten süper yapanın ellerine sağlık oyundaki ismim sultan-ısüleyman idteyen eklesin beraber oynayaım msnim batuhankeles@hotmail.com isteyen e-postamıda kleyebilir ltfn yardımcı olun
  • arkdaşlar grev nasıl alıcM YARDIM LTFN bi anlatabilirmisiniz yavarırım görevyapaıyorum para biriktiremiyorum gemi alıcam param yok

• arkadaşlar bu görevde takıldım ne yapacağımıda çözebilmiş değilim. yardımcı olabilir misiniz.
  • o resimde gördüğün beyaz gömlekli üç arkadaşla tek tek konuşmanı istiyor..
  • Oyun ile ilgili çeşitli guide ve incelemelerin olduğu yararlı olduğunu düşündüğüm bazı siteleri sizlerle paylaşmak istedim.

unchartedwaters.wikia.com

unchartedwaters.olous.com

jap wiki

• Oyunu an azından bir denemeyi düşünüyorum.Oynayan veya oynayacaklar varsa pm atabilir mi?
  • ben yeni başladım çözmeye çalışıyorum :D
  • Başlık güncel mi ?

Herhalde bu oyun Türkiyeden yeteri ilgiyi göremedi .

Türk Company var mı oyunda ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LostCtrl

Başlık güncel mi ?

Herhalde bu oyun Türkiyeden yeteri ilgiyi göremedi .

Türk Company var mı oyunda ?

Bende yeni gördüm hoşuma gitti başlayasım var oynayan arkadaşlar varmı ?
  • ben indiriyorum. mesaj atın, beraber başlayalım.
  • Bir kaç gündür oynuyorum .

Yeni başlayanlar için rehberlik yapabilirim .

Tecrübeli oyuncularda arada ortaya çıkarsa benim de soracaklarım var :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LostCtrl -- 7 Mart 2011; 0:54:49 >
  • ben indiriyorum ingiliz olucam heralde kaank90 nick pm atarsanız beraber oynarız
  • hala ilgilenen varsa konuyla marco polonun kitabını armaak için gereken search skilini adventure guildden alamıyorum.Skill ağacına baktığımda lv.7 yazıyor search skilinde peki adventure görevlerini yapmadan adventure seviyemi nasıl yükselticem?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.