Şimdi Ara

Uncharted Waters (Ana konu) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
0
Favori
16.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • voyage century gibi melee battleda ayrı bir yere geçmiyor, gemiler yan yana geldiğinde sailor ve skill vb. üstünlüğüne göre melee battle oluyor. Ama çeşitliliği çok fazla, geniş bir oyun.
  • ben de indirmeyi düşünüyorum.

Bişey sorucam bu savaş olayı nasıl? yani ben kaşif olsam bana zırt pırt saldırırlar mı? Ya da birisi saldırırsa ve yenilirsem ne olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaankanat

ben de indirmeyi düşünüyorum.

Bişey sorucam bu savaş olayı nasıl? yani ben kaşif olsam bana zırt pırt saldırırlar mı? Ya da birisi saldırırsa ve yenilirsem ne olur?

olmaz.

bişi olmaz biraz paran gider bankadan alırsın geri
  • quote:

Orijinalden alıntı: sleepydragon

voyage century gibi melee battleda ayrı bir yere geçmiyor, gemiler yan yana geldiğinde sailor ve skill vb. üstünlüğüne göre melee battle oluyor. Ama çeşitliliği çok fazla, geniş bir oyun.

hmm.. teşekkür ederim yine de denemem de fayda var öyle ise..
  • quote:

Orijinalden alıntı: nonoer

bu kadar oynayan arkadaş varsa bence bir company kuralım oyun içinde msnle falan ugrasmamıza gerek yok. Companylerin kendi chatleri ztn mevcut oyun icindeki chat interfacesini kullanırız. Yalnız böyle bir durumda ufak bir sorun oluşur tabi bir company kurmak 1.000.000 ducats . Birleşip bu parayı toplarız aramızda . Yorumlarınızı bekliyorum..

ben varım arkadaslar
  • nıck LASTOTTOMAN oyunu yenı kurcam grup ıcın nasıl balayalım hepımız aynı yerden beraber kasmak ıcın ınglız mı acmam gerekıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asyacafe -- 1 Aralık 2010; 21:54:43 >
  • adventure advanced gorevlerde final exam yapacak var mı? unlock skill lvl 2 olmasına ragmen bi turlu acmıo kilidi deli etti ya
  • Oyun iniyor su anda 40 dakikası kaldı giriyorum yardım edebilecek var mı su an oyunda ?
  • pvp olayı nasıl korsan olup ticaret yapan gemilere saldırabiliyozmu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuz34

pvp olayı nasıl korsan olup ticaret yapan gemilere saldırabiliyozmu ?

nation un dışındaki bayraklı gemilere dalarsan bi süre sonra pirate olrsun
  • oyunda herkesin kendi gemisimi var yoksa başka gemilerede tayfa olabiliyormuyuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marvel_Recai -- 4 Aralık 2010; 18:50:17 >
  • bende başlıcam bana yardımcı olucak birileri varmı
  • selam arkadaşlar... ben de daha dün rastladım internette bu oyuna. indirdim oynamaya başladım. ingilizcem baya zayıf :(... ingiliz oldum. nick im adanali ...eklerseniz iki şişe rakı deviririz bi ara meyhanede :D:D...
  • Mesela YANLIZCA merchant olmak isteyen biri, Merchant'ın beginner, intermediate ve advanced görevleri bitirdikten sonra; maritime ve adventure'un okullarınıda bitirmesi fayda sağlar mı? Yoksa gereksiz yere skilleri işgal mli eder?
  • quote:

Orijinalden alıntı: revenger11

Mesela YANLIZCA merchant olmak isteyen biri, Merchant'ın beginner, intermediate ve advanced görevleri bitirdikten sonra; maritime ve adventure'un okullarınıda bitirmesi fayda sağlar mı? Yoksa gereksiz yere skilleri işgal mli eder?

sadece 1 class a yönelmen pek bi işe yaramaz ama merchant olucaksan merchant ta yoğunlaşır diğerlerinide geriden getirirsin
  • ben maritimedım bana 1 görev verdi 3 tane sağlam korsan gemisiyle düello yaptırdı degıl 3ünü 1 tanesini indiremiyordum bende merchanta geçtim hem para akıyor hemde yeni yeni şehirler goruyorum
  • ben adventure school un hepsini bitirdim fakat diger classların okullarını da bitirmem gerekir mi?
  • Oyunla ilgili şahsi fikrim zamanınızı öldürüyor.Çok fazla şey var oyunda kasılması gerek çok fazla şey var zamanı bol olmayan başlamasın boşuna.
    Bir yerden bir yere gitmek ölüm derecesinde sıkıcı.Oyunu similasyon olarak bile kabul edilebilecek kadar çok detay var trade goodlarda mesela special itemlar var yörelere şehirlere göre.Görevler çok saçma özellikle mediatorlardan alınan sürekli kendini tekrarlıyor.Gemi savaşları çok mantıksız özellikle meelelar da 75 attackla dalıyorum adamın 45 attack 30 def var moralimi arttırıp 85 yapıyorum adam 5 kez kaçabiliyosa biraz saçmalık vardır bence.Oturup saatlerinizi vermeyecekseniz hiç başlamayın ben bıraktım şahsen Pirates Of the Burning Sea oynuyorum şuanda karşılaştırmak gerekirse trade sistemi yok ,gemi savaşları çok daha zevkli,bording battlelar var , fort savaşları var çok çeşitli . Bunu niye yazdığıma gelirsek bende bilmiyorum içimi dökmek istedim sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: dipcihino

quote:

Mesela YANLIZCA merchant olmak isteyen biri, Merchant'ın beginner, intermediate ve advanced görevleri bitirdikten sonra; maritime ve adventure'un okullarınıda bitirmesi fayda sağlar mı? Yoksa gereksiz yere skilleri işgal mli eder?

sadece 1 class a yönelmen pek bi işe yaramaz ama merchant olucaksan merchant ta yoğunlaşır diğerlerinide geriden getirirsin

Teşekkürler yanıt için.

Yanlız şu ticaret olayında market rates mevzsunu tam anlayamadım. Mesela Marsilya ve Montpellier gibi yanyana 2 şehir arası ticaret yapıyoruz diyelim. Birinde bir ürün için marsilyada market rates %102 diyor, montpellilerde %95 diyor mesela, bu ne anlama geliyor? Yani ordaki yüzde hesabı ve ok işaretlerinin anlamını bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi revenger11 -- 7 Aralık 2010; 18:23:39 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dipcihino

quote:

Teşekkürler yanıt için.

Yanlız şu ticaret olayında market rates mevzsunu tam anlayamadım. Mesela Marsilya ve Montpellier gibi yanyana 2 şehir arası ticaret yapıyoruz diyelim. Birinde bir ürün için marsilyada market rates %102 diyor, montpellilerde %95 diyor mesela, bu ne anlama geliyor? Yani ordaki yüzde hesabı ve ok işaretlerinin anlamını bilen var mı?

malı alıyosan 100% ün altında olması o malı ucuza aldığını belirtir satıyosan ucuza sattığını

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.