Şimdi Ara

Uncharted Waters (Ana konu) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
0
Favori
16.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar oyunayanlar lütfen msn ye gelsin birbirimizden haberimiz olur hyperion bu arada senın nick neydi?

Msn adrresi :grou1294277@groupsim.com
  • Beyler bir gorev var yapamadım okuyorum size

You have learned Sailors Communication techniques from the ıntruction Andrea Follow wise Words to build yourself a fleet.

Yardımınızı beklıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyperion1905

quote:

Orijinalden alıntı: Özkan

Arkadaşlar ben bütün bir yaz Karainci oynadım diyebilirim. Bu oyunda Vco ' nun aynısı gibiyse tek bir charla biryere varılamaz haberiniz olsun. Odun-Maden vb. materyalleri çıkaracak yan charları şimdiden kasmanızı öneririm.

Özkan senide aramıza bekleriz,bir karakter birden fazla meslekte ustalaşabildiği için senin dediğin sorun olmaz,birde oyunda bankadan başka bir karaktere para vs., transferi yapılmıyor biliyorum yada ben yapamadım.

Evet bir karakter birden fazla işte ustalaşabiliyor fakat bir yandan madenci oduncu çalıştırırken bir yandan ana charını kasabiliyorsun. Diğer türlü maden çıkarırken diğer yönden charın gerikalabiliyor. VCO bir pcde birden fazla açılabiliyordu bu oyun açılabiliyor mu bilmiyorum ama eğer açılıyorsa dediğimi dikkate alın. Diğer türlü çok geri kalırsınız.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hyperion1905

quote:

Arkadaşlar ben bütün bir yaz Karainci oynadım diyebilirim. Bu oyunda Vco ' nun aynısı gibiyse tek bir charla biryere varılamaz haberiniz olsun. Odun-Maden vb. materyalleri çıkaracak yan charları şimdiden kasmanızı öneririm.

Özkan senide aramıza bekleriz,bir karakter birden fazla meslekte ustalaşabildiği için senin dediğin sorun olmaz,birde oyunda bankadan başka bir karaktere para vs., transferi yapılmıyor biliyorum yada ben yapamadım.

Evet bir karakter birden fazla işte ustalaşabiliyor fakat bir yandan madenci oduncu çalıştırırken bir yandan ana charını kasabiliyorsun. Diğer türlü maden çıkarırken diğer yönden charın gerikalabiliyor. VCO bir pcde birden fazla açılabiliyordu bu oyun açılabiliyor mu bilmiyorum ama eğer açılıyorsa dediğimi dikkate alın. Diğer türlü çok geri kalırsınız.

maden vs yok bu oyunda bende vco oynadım tek charla çok rahat oynarsın

• quote:

Orijinalden alıntı: Ownl

Beyler bir gorev var yapamadım okuyorum size

You have learned Sailors Communication techniques from the ıntruction Andrea Follow wise Words to build yourself a fleet.

Yardımınızı beklıyorum

tavern de bekle 3 kişilik bir party kur inturctor la konuç
  • Tamam yaptım msn ye gelırmısınız baska gorevler soracam ?
  • Arkadaşlar oyunda birşey keşfettim ve bu keşif beni bayağı eğlendirsede bir karakterimi kaybetmeme neden oldu.

Uncharted Waters (Ana konu)

İşte resimleri buyrun bakın.İyi eğlenceler.
    Oyundaki Eski Nick:ImmortaL'dı
    Şimdi yeni karakter açıcam ve onu daha bilinçli bir şekilde oynamaya karar verdim

• Hyperion1905 msn adresimize gelirsen bizimle birlikte oynarsın gelecekmisiniz ? yada size ulaşabileceğimiz bi adres ?
  • bende bugün başlamayı düşünüyorum, beraber başlayacak olan varsa haberleşelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dipcihino

Uyarı:İngilizce bilmeyenler oyunu indirmekle uğraşmasın oynamanıza imkan yok

Bende oynamak isterdimde ingilizce yok
  • quote:

Hyperion1905 msn adresimize gelirsen bizimle birlikte oynarsın gelecekmisiniz ? yada size ulaşabileceğimiz bi adres ?

Tamam ben msn grubunuzun adresini eklerim.Fakat orada pek aktif olabilceğimi sanmıyorum çünkü msn'e pek girmem.
  • Oyundaki nickin ney ?
  • Oyundaki nickim : Coldwar isteyenler eklesin.
  • sonunda başlayabildim, ingiliz oldum. oyun içinde görüşmek isteyen olursa nick:mTn
  • quote:

Oyundaki nickin ney ?

Maelstrom
    +
    Yukarıda belirttiğim gibi yeni açtım bu karakteri ama pek fazla oynama fırsatı bulamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: starshiptrooper

quote:

Orijinalden alıntı: SindeL

19 Skill Alabiliyormuyuz Yoksa Geliştirebiliyormuyuz?

Eğer Öyleyse Fazladan Alınan Skilleri Skill Açtırdığımız Yerden Sildirebiliyormuyuz..Şuan Oyuna Bakamıyorum Cevaplarsanız Sevinirim.

Bir okulun beginner, intermediate, advanced görevlerini mutlaka bitir. oyunla ilgili kafandaki pek çok soru yanıt bulacaktır. Instructor sana ders verirken ne dediğini mutlaka oku.

Ben begginer Trader ı bitirdim intermediate i nerden alabilirim acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tiwaly

quote:

quote:

Eğer Öyleyse Fazladan Alınan Skilleri Skill Açtırdığımız Yerden Sildirebiliyormuyuz..Şuan Oyuna Bakamıyorum Cevaplarsanız Sevinirim.

Bir okulun beginner, intermediate, advanced görevlerini mutlaka bitir. oyunla ilgili kafandaki pek çok soru yanıt bulacaktır. Instructor sana ders verirken ne dediğini mutlaka oku.

Groningen'den , ordaki görevler bitince Pisa'ya geç.

• quote:

Orijinalden alıntı: abasgun

quote:

Orijinalden alıntı: tiwaly

quote:

quote:

Groningen'den , ordaki görevler bitince Pisa'ya geç.

İyi hoş ta ben Venice te başladım :)

• quote:

Osmanlı'yı görüp ağzınız sulansın diye koydum.

Ben Copenhagen Şehrine Gitmeye Çalıştım Yarım Saat Sürdü..Osmanlıya Gitmek Yarım Günümüzü Alır Heralde :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Katharsis_ -- 22 Kasım 2010; 10:42:31 >
  • osmanlı ırkına geçmek için gerekli olanlar;

Total level of 90 or more ( toplam 90 veya daha fazla lvl )
    Over 200,000 fame ( 200.000 üzeri fame )
    Minimum Knight Commander Five ( komutan gibi bişi diyor ama.. )
    Suez Canal Opened ( suez kanalının açılmış olması )
    Pay 10M ( 10m para )
    Relationship with Ottoman Empire "Dear" or more ( osmanlı ile ilişkilerin dear yada daha ileri olması )
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.