Arkadaşlar bu groningen'deki görevleri yaparken,kursu Londra'dan mı değiştiriyoruz yine çünkü groningendeki resepyondaki kadında change course yok
Yukarıdaki Uyarıyı Dikkate Almayın...
İngilizce İstiyor Ama Orta Seviye Hatta Biraz Altı Oyun İngilizcesi Olan Birisi Bile Oynar..
Oyun İsmim LoTaR İngiliz Fleet Ekleyin Takılalım..
İspanya'da başladım dün gece biraz baktım ama daha gemi yüzü göremedim. Bu aralar internet sorunlu olduğu için pek oynayamıyorum ama güzel gibi oyun. Oyuniçi nick Guntekin
İngilizim Nick Wildgang
Beyler bu aldığımız skiller sayılı mı?
Toplam 19 adet alabiliyorsun :)
quote:
Orjinalden alıntı: Hyperion1905 Arkadaşlar bu groningen'deki görevleri yaparken,kursu Londra'dan mı değiştiriyoruz yine çünkü groningendeki resepyondaki kadında change course yok
Bu soruma cevap vercek yokmu?
quote:
Orijinalden alıntı: knightsever
Beyler bu aldığımız skiller sayılı mı?
Herhangi bir classdan lv atlarsan bir tane skill alma hakkı verir. Örneğin bende 19 skill hakkı alma yeri var.
şu sınav haftası geçsin haftaya sizlerleyim
quote:
Orijinalden alıntı: SindeL
Yukarıdaki Uyarıyı Dikkate Almayın...
İngilizce İstiyor Ama Orta Seviye Hatta Biraz Altı Oyun İngilizcesi Olan Birisi Bile Oynar..
Oyun İsmim LoTaR İngiliz Fleet Ekleyin Takılalım..
Adventure görevleri ah yaparsın
eğer beginner i bitirdiysen o job un gidip direk görevi alman yeterli
finance skills i nereden temin ediyoruz bilen var mı arkadaşlar ? maritime'dan sonra merchant görevlerine geçtim de :D
Venice te wardı bildiğim kadarı ile ama hatırlayamadım. Google a Uncharted Waters Wiki yazarak daha net bilgiye ulaşabilirsin sanırım.
Oynadığım en güzel oyunlardan birisi ama bazı görevler gerçekten zor olabiliyor bir rehber gerekli. İki şehir arasındaki denizde canlı bulmamı istedikleri bir görev aldım skilli kullandıkça vigor azalıyor hiçbir yerde canlı bulamadım param da az kaldı yemek alacak param yok :) Ama yine de çok eğlendim oyundaki müzikler çok güzel tam da ortamı yansıtacak şekilde seçilmişler özellikle tavernaya bayıldım.
Bana yardım edebilecek varmı yenı basladım sımdı gorev verıyor adama tıklıyorum dc yıyorum ?
Hata gıttı beyler oynayanlar varsa bana pm atsın bırlıkte oynayalım
quote:
Orijinalden alıntı: starshiptrooper
quote:
Orijinalden alıntı: knightsever
İki şehir arasındaki denizde canlı bulmamı istedikleri bir görev aldım skilli kullandıkça vigor azalıyor hiçbir yerde canlı bulamadım param da az kaldı yemek alacak param yok :)
- Skill kullanmana gerek yok onun için. Sana contract verirken beş defa kullanabileceğin bir item veriyor, onunla aramanı yapabiliyorsun. - Contractı aldığın şehirle aramayı yapacağın şehir başka şehirler olması lazım. - Sen o itemı veya skilli (biology veya onun gibi bir şey olması lazımdı) kullandıkça ne kadar yakında veya ne kadar uzakta olduğunu hemen belirtir. Ona göre geminle hemen hareket edersin az bir mesafe.
Görevi aldıktan sonra beni bir başka şehirdeki görevliye araştırma yapmam için yolluyor gidiyorum konuşuyorum bana aradığım canlıları Den Herden ve Dover arasında bulabileceğimi söylüyor. Quest info'da observe skilliyle gitmem gereken bölgeyi tahmini olarak bulup bir ok yardımıyla görebileceğimi söylüyor. Bunun için Amsterdam'a gittim skilli aldım. Denizlere açıldım tam iki şehrin ortasında bir yerde bir deniz bölgesinden diğerine geçiyor biraz gerisinden basıyorum observe skillini ama haritada ve ekranda hiçbir yerde bir ok göremedim gitmem gereken yere ait. Balık ağını da kullandım bir kere ama etrafta hiçbir yerde bir canlıya rastlıyamadım. Diğer skilleri kullanmadım.
Arkadaşlar ben basladımda traininglerle savaş gorevine geldım normal 1 tane trainingle kapıstım olmadı ne yapıcam ?
İlk başladığımda Su ve ekmek vardı mürettebat için.Onlar bitti yenisini nerden alacağım?
Görevi yaptım ve oldu size ulaşabileceğim msn varmı siz groupda varmısınız ?
ben de discovery görevi aldım, altarın arkasındaki kutularda glass of virgin mary gibi bişi arıyorum. Bulamadım gitti, search skilim yok ancak bi rod verdi onunla bulabiliyormuşum, bu görevi yapan var mı?