Şimdi Ara

Uncharted Waters (Ana konu) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
0
Favori
16.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kerow

Şu marco polo nun kitabını hala bulamadım.

gideceğin kilisede bookshave in sağındaki duvara git ve ara

explorer book uda kullanabilirsin use item de direk olarak yerini gösterir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dipcihino -- 17 Kasım 2010; 21:48:08 >
  • başlangıç görevleri school ile şehirde takılmak ile geçiyor. Onları kolayca yapabilirsiniz şuna git sor yok mürettebatına içki ısmarla :D
  • Arkadaşlar oyunda korsan falan olup diğer oyuncuları yağmalama imkanı var mı ? Daha önce hiç bu tarz mmo oynamamıştım ama buna başlamayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rocketboy

Arkadaşlar oyunda korsan falan olup diğer oyuncuları yağmalama imkanı var mı ? Daha önce hiç bu tarz mmo oynamamıştım ama buna başlamayı düşünüyorum.

var.arkadaşımı yolda bir korsan yakaladı ve üzerindeki 40.000 parayı çaldı gitti o olayı gördükten sonra paramı bankada tutuyorum
  • Arkadaşlar ben maritime'nin görevlerini bitirdim.(yani sanırırm çünkü daha görev vermiyor.)
    +
    Şimdi ne yapıcam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyperion1905

Arkadaşlar ben maritime'nin görevlerini bitirdim.(yani sanırırm çünkü daha görev vermiyor.)
    +
    Şimdi ne yapıcam?

merchant ve adventure ı bitir sonra gron,ingen e git ordada school var
  • Bende yön duygusu diye bişey yok lüberk e gidiyom diye taa bergen e gittim
  • Güzel bir oyuna benziyor en kısa sürede deniyecem oyunda sınıf çeşitliliğide var.
  • bu arada sağ altta haritada bulutların gittiği tarafın tersine geminizin yelkenini çevirirseniz gemi çok daha hızlı gidiyor.

+ ben de intermediate ye geçtim, görevi kime vereceğimi bulamadım :D
  • Oyundaki adım KeroW isteyen ulaşabilir.
  • quote:

Bende yön duygusu diye bişey yok lüberk e gidiyom diye taa bergen e gittim

Bu skilli kullan kaybolmazsın:
     Uncharted Waters (Ana konu)

Ayrıca class ne zaman şeciliyor.Burda bayağı class var çünkü:http://global.netmarble.com/uwo/guide/characterClass.asp?mCode=1

• quote:

Orijinalden alıntı: Hyperion1905

quote:

Bende yön duygusu diye bişey yok lüberk e gidiyom diye taa bergen e gittim

Bu skilli kullan kaybolmazsın:

Ayrıca class ne zaman şeciliyor.Burda bayağı class var çünkü:http://global.netmarble.com/uwo/guide/characterClass.asp?mCode=1

guild masterlara gitmen yeterli o skill yerine craftshoptan onun itemini alabilirsin qundra mı ne ismi

• Mükemmel ötesi bir oyun. Final Examı da bitirip Merchant oldum sonunda. Şimdi biraz daha büyük bir gemi için para biriktirmek kaldı geriye :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: tiwaly

Mükemmel ötesi bir oyun. Final Examı da bitirip Merchant oldum sonunda. Şimdi biraz daha büyük bir gemi için para biriktirmek kaldı geriye :D

Full görev yap merchant lvl in 5-6 olunca da 96 binlik bi gemi var onu al.
  • quote:

Mükemmel ötesi bir oyun. Final Examı da bitirip Merchant oldum sonunda. Şimdi biraz daha büyük bir gemi için para biriktirmek kaldı geriye :D

pisada ki advance görevlerini bitirdinmi?
  • @Kerow şuan öyle yapıyorum parayı denkledim sayılır.

Çarşaf gibi bir deniz, mükemmel bir mehtap... 14 günlük yolculuğun sonunda Naples'teyiz 6 tayfamla birlikte... :)

• Arkadaşlar gruba gelin orda konuşalım group1273978@groupsim.com
  • quote:

@Kerow şuan öyle yapıyorum parayı denkledim sayılır.

Çarşaf gibi bir deniz, mükemmel bir mehtap... 14 günlük yolculuğun sonunda Naples'teyiz 6 tayfamla birlikte... :)

niye venice li oldun? isminin Xeal olduğunu görebiliyoruz

• Hoşuma gittiği için :D İsmimi saklamak istemedim orda yanlışlıkla paintte oldu :D

İlk başladığımda baktım venice daha hoş gözüktü gözüme kimin hangi tarafta olduğunu bilmiyordum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tiwaly -- 18 Kasım 2010; 21:27:39 >
  • quote:

Hoşuma gittiği için :D İsmimi saklamak istemedim orda yanlışlıkla paintte oldu :D

İlk başladığımda baktım venice daha hoş gözüktü gözüme kimin hangi tarafta olduğunu bilmiyordum...

Keşke İngiliz açsaydın neyse
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.