Şimdi Ara

Uncharted Waters (Ana konu) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
0
Favori
16.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Msn su adresı ekle bak group1294277@groupsim.com
  • Ben oyunu indirdim kurdum patch atarken hata veriyordu habire :S
  • Yoksun msn de ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: starshiptrooper

quote:

Orijinalden alıntı: sleepydragon

ben de discovery görevi aldım, altarın arkasındaki kutularda glass of virgin mary gibi bişi arıyorum. Bulamadım gitti, search skilim yok ancak bi rod verdi onunla bulabiliyormuşum, bu görevi yapan var mı?

Altarın arkasında, kilise duvarının yanında search skillini veya queste başlarken sana verilen itemı kullan bulursun.

altar denilen yer church un arkası değil mi ? ben mi yanlış yere bakıyorum ?

kesin yanlış şehirdeyim.. Hangi şehirde bu altar denen yer?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sleepydragon -- 20 Kasım 2010; 15:09:39 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: starshiptrooper

quote:

ben de discovery görevi aldım, altarın arkasındaki kutularda glass of virgin mary gibi bişi arıyorum. Bulamadım gitti, search skilim yok ancak bi rod verdi onunla bulabiliyormuşum, bu görevi yapan var mı?

Altarın arkasında, kilise duvarının yanında search skillini veya queste başlarken sana verilen itemı kullan bulursun.

altar denilen yer church un arkası değil mi ? ben mi yanlış yere bakıyorum ?

Kilisenin içinde konuştuğun priestin arkasındaki duvarda.

• piyasadaki en iyi f2p oyunlar listesi yapılsa mutlaka eklenecek bir oyun. Herkes denemeli
  • oyunun nasıl olduğunu merak edenler için;

Uncharted Waters (Ana konu)

savaşta da böyle gösteriyor, melee olayında da. melee, denizde yan yana gelen 2 gemi kılıç kalkanla savaşıyor ama görüntü değişmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sleepydragon -- 20 Kasım 2010; 15:40:12 >
  •  Uncharted Waters (Ana konu)

beyler bu quest groningen de ki adventure nin ilk göreviydi.görevi yaptım bitirdim, ancak nereye vereceğimi bulamadım.bütün school ları falan gezdim ama hiçbiri almadı görevi.bir bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
  • bana ulaşmak isteyenler için oyundaki ismim Dipcihino
  • güzel oyunmuş. işi bilmeyince başıma gelmedik kalmadı. aldım gemiyi daldım deryaya, bir iki gemi batırdım. baktım iş baya zevkli, zafer sarhoşluğuna kapılarak bir gemi daha keseyim dedim meğer o saldırdığım gemi sağlanmış. salakça yaptığım mele savaş sonucu adamlarımın tamamı öldü, kabak gibi denizin ortasında kaldım oraya tıkla buraya tıkla nasıl yaptıysam bir adam peydah olduda onunla gemiyi limana zar zor çektim tam kendimi ışınlayacaktım durduk yerde gemim yandı kül oldu ve battı nese yine paracıklarımı kullanıp gemiyi sudan çıkartıp tamir yaptım. tabii sonuç olarak paralar suyunu çekti ne ekmek ne su nede dandik sailor alacak param kalmadı. oyunu bir dünya gold seller sarmış durumda. benden bu kadarlık, pess diyip oyunu kapattım. oyun f2p ancak gold satın almak nerdeyse şart bu sebeple oyun p2w ye daha uygun herkese iyi oyunlar.

belki yeniden oynamak istersem nick im her zamanki gibi Chavush hayatta ençok nefret ettiğim milliyeti seçtim ingiliz oldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Che-Guevara -- 21 Kasım 2010; 1:06:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Chakır

güzel oyunmuş. işi bilmeyince başıma gelmedik kalmadı. aldım gemiyi daldım deryaya, bir iki gemi batırdım. baktım iş baya zevkli, zafer sarhoşluğuna kapılarak bir gemi daha keseyim dedim meğer o saldırdığım gemi sağlanmış. salakça yaptığım mele savaş sonucu adamlarımın tamamı öldü, kabak gibi denizin ortasında kaldım oraya tıkla buraya tıkla nasıl yaptıysam bir adam peydah olduda onunla gemiyi limana zar zor çektim tam kendimi ışınlayacaktım durduk yerde gemim yandı kül oldu ve battı nese yine paracıklarımı kullanıp gemiyi sudan çıkartıp tamir yaptım. tabii sonuç olarak paralar suyunu çekti ne ekmek ne su nede dandik sailor alacak param kalmadı. oyunu bir dünya gold seller sarmış durumda. benden bu kadarlık, pess diyip oyunu kapattım. oyun f2p ancak gold satın almak nerdeyse şart bu sebeple oyun p2w ye daha uygun herkese iyi oyunlar.

belki yeniden oynamak istersem nick im her zamanki gibi Chavush hayatta ençok nefret ettiğim milliyeti seçtim ingiliz oldum

Tamamiyle şaçma bir yorum oyunu beceremeyip suçu goldsellerların fazlalığına bağlamak hiç mantıklı değil

• 2 kelime + bir resim varmı başka bana diyeceğiniz heee oyunda gold seller yok arkadaşlar ben yanlış görmüşüm. oyunu süper oynadımmı demişim bidaha bak sonra yorum yaz birazda terbiyeli ol yoksa seninde nick inin üstüne çizgi atarlar hadi canım yat uyu büyü

• neşeli bir yazı yazalım dedik onunda i..ine e..iniz. dostum iyi düşünmüşsünde karşı tez olarak söyleyeyim peki player oyuna girdiğinde bu tür yazıları görmüyecek dimi?... eğer öleyse yanlış yapmışım kabul ediyorum. ancak ne yazıkki oyun chat ı tamamiyle gold seller lere ayrılmış durumda.

hem siz ne diye delleniyonuz bu söyleme gold seller tüm online oyunlarda 3 aşa 5 yukarı vardır. benim bildiğim sadece lotr online da gold seller yok yada çok az diyelim o oyunda da çok fazla para elinde tutamıyorsun.
  • Beyler ecelogy skilini actırdı gorev bana Helper le dover arasında canavara mı ne kullan dıyo bu gorevı nasıl yapacağım ? starshiptrooper kardes senıın oyundakı ısım ney ?
  • Oyunda değilsiniz galiba Ekledim ama gitmiyo msn adresine gelsenizde bi görev var onu sorsam ?
  • 19 Skill Alabiliyormuyuz Yoksa Geliştirebiliyormuyuz?

Eğer Öyleyse Fazladan Alınan Skilleri Skill Açtırdığımız Yerden Sildirebiliyormuyuz..Şuan Oyuna Bakamıyorum Cevaplarsanız Sevinirim.
  • bana da biri search skill'inin nereden alındığını söyleyebilir mi acaba?
  • Sanırım Advanture Guildden Alınıyordu
  • Arkadaşlar ben bütün bir yaz Karainci oynadım diyebilirim. Bu oyunda Vco ' nun aynısı gibiyse tek bir charla biryere varılamaz haberiniz olsun. Odun-Maden vb. materyalleri çıkaracak yan charları şimdiden kasmanızı öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özkan

Arkadaşlar ben bütün bir yaz Karainci oynadım diyebilirim. Bu oyunda Vco ' nun aynısı gibiyse tek bir charla biryere varılamaz haberiniz olsun. Odun-Maden vb. materyalleri çıkaracak yan charları şimdiden kasmanızı öneririm.

Özkan senide aramıza bekleriz,bir karakter birden fazla meslekte ustalaşabildiği için senin dediğin sorun olmaz,birde oyunda bankadan başka bir karaktere para vs., transferi yapılmıyor biliyorum yada ben yapamadım.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.