Şimdi Ara

Uni de hevesimi kaybettim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hep bilgisayar muhendisligi okumak istemistim. Su an okuyorum da. Fakat hevesimi kaybettim sanki beyler. Gelmeden once hep arastiriyordum,yazilima ilgim, merakim vardi simdi ise yataktan cikmak bile istemiyorum. Sehir disinda okuyorum ailemden hic ayrilmadim acaba ondan midir? Lutfen bir yardim edin boyle olmasini istemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İlk zamanlar normal gibi. Ama gayreti bırakmamak lazım tabi.

• Memnun olan bir kişi yok mu yav? Kaç konu gördüm böyle.

• Up

• Kaçmamıştır gelir geri o İlk zamanlar sıkıcı gelmiş ya da beklediğin gibi gelmemiş olabilir eğitim vs. ne var ki bilgisayar müh. kişisel çabaya en çok bakan meslek bana kalırsa. Teorik kısmını kap olayın devamında kendin yardır
  • Daha 4. gününüzdesiniz, abartmayın oğlum ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seyrek Disli Kötü Adam

Memnun olan bir kişi yok mu yav? Kaç konu gördüm böyle.

Memnun olan üni çok güzelmiş, çok beğendim diye konu açmaz zaten. Oyun forumları falan da böyle hep, baktığında sırf sorun zannedersin, halbuki genelde sorunu olanlar yazdığı için öyle gözükür.
  • Orta yada ileri seviyedeysen kendin ufaktan yazılım yapmaya başla, tıkandığın noktalarda yardım al. Bu şekilde geri kazanabilirsin.

• Normal bende bi hevesle gelmiştim matematikten fizikten falan kafayı kaldıramadıkki 2 satır kod yazalım 1. Sınıfta bir sürü gereksiz ders var zevkli değil 2. Dönem çevre falan edindikten sonra düzelir merak etme

• Bende ilk geldiğimde biraz soğumuştum ama şuan sıkıntım yok çünkü yavaş yavaş çevre edinmeye başladım. Sende çevre edindikçe geri heveslenirsin merak etme. Tek olunca çabuk sıkılıyor insan.
  • Sagolun dostlar mesajlariniz icin. Tesekkur ederim

• Hangi uni hocam

• Ben de okulum basladiginda memnun degildim hatta ciddi ciddi birakacaktim.Zaman gectikce duzenin oturdukca alisicaksin.4-5 ay gectikten sonra da yok olmuyor dersen o zaman onunde baska seceneklere bakarsin.

• GergedanGörünümlüAyı kullanıcısına yanıt
    Suleyman demirel uni hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.