Şimdi Ara

Üni işi iyice sıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu dönem program çok yoğun tüm dersler 8.30’da başlıyor. Sabahın köründe kalkıp geliyorum. Üni okumak da iyice gereksizleşti, youtube’da en iyi dersler var zaten, chatgpt var, var oğlu var. Ne diye diploma dayatması yapılıyor ki?

şu okula gelmemin hiçbir anlamı yok. Bi kız olsa o motivasyonla gelirdim de o da yok.

bir de phd yapcam diyordum 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yks sıktı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üniversite diploması olayının şu anda devam ediyor olma nedeni; bunun trilyon dolarlık bir sektör olmasıdır. Önümüzdeki yıllarda, AI'daki gelişmelerle birlikte artık iyice saçmalık haline gelecek, ama devam ettirebildikleri yere kadar devam ettirecekler para yüzünden.

Aslında benim işime yarıyor, başka türlü ayaküstü yalan sıkan, boş konuşan insanları geçme şansım hiç olmazdı. Lafa gelince Einstein olan, sınav sonuçlarında ise 10% bile alamayan çok insan var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikigai -- 29 Ocak 2025; 10:51:35 >
  • ikigai kullanıcısına yanıt

He bizde de öyle. Bilmem kaç senedir kod yazıyorum uygulama geliştiriyorum diyolar c ve dsa’yı A ile veremiyorlar. Şu forumdaki bebe gibi aynı 

• Cryptix Ph.D kullanıcısına yanıt

onlar çok komik oluyor hocam ya. benim bir arkadaş var mesela ulan iyiki küçüklükten bir yazılım geçmişi var, egosundan geçilmiyor. sanki o yaşta başladığı için kimse ondan iyi olamaz. sürekli şöyleyim böyleyim deyip hiçbir şey yapamayan insanlar harbi komedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redylex -- 29 Ocak 2025; 11:17:57 >
  • redylex kullanıcısına yanıt

Ya ilk 2 ay vay be diyordum ama dersi bitirdiğimde hepsinden iyi seviyeye geldim. Aradaki fark kapandı, ileriki dönemlerde farkı açan ben olacağım.

bilgisayar olimpiyatçısı değilseniz geçmiş yazılım tecrübesinin pek önemi yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Okul psikolojimi çok bozdu
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

yani 10 yıl önce çalışmışsın 10 yıldır hiçbir şey yapmamışsın ne anladım bu işten, temel fonksiyonlara hakim olman hiçbir şeyi etkilemez açıkçası.

• 1/8 donem tamamladin

• amanallahim3 kullanıcısına yanıt

Yok 1/12 tamamladım🥺

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cryptix Ph.D -- 29 Ocak 2025; 11:49:27 >
  • Warex + webastolu doblo > dsa

Daha da beteri var. Adam sınavlardan 20 puan alıyor, benimle hoca iyiydi diye iddialaşıyor... Hayatında JS tek satır kod yazmamış, cv'de hakim olduğu dillere generic JS, C/C++, Python vs dizmiş. Karşılarına alıp kod yazdırsalar bildiği tek şey chatgpt'ye prompt atmak...

Bunları gerçekten test etmezseniz veya hilesiz bir sınava sokmazsanız, yakalayamıyorsunuz. Bir yandan sosyal kabiliyetleri ve manipulasyon/yalan söyleme yetenekleri çok gelişmiş olabiliyor.

Gerçi bu bahsettiğim arkadaş, çok sağlam torpille iş bile buldu, çatır çatır gpt promptlarıyla "kod yazıyor". Yani demek ki, işe yarıyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikigai -- 29 Ocak 2025; 11:57:1 >

20 korkuttu mu da editledin

• amanallahim3 kullanıcısına yanıt

Ewt🥺

masterı kesin yapcam da diğeri belirsiz şu an için

Nasıl ya PhD yapıp 30 yaşında mezun olmayacak mısın  

• Nphexy N kullanıcısına yanıt

kafa kaldırmayabilir. 

• E. E. ye geçsem mi diyordun. belki sende ki iç sıkkınlığını o giderir. biraz daha ufku geniş bir alan orası. saf olarak masa başı yazılım aklında soru işareti doğuruyor sa tabi.

• maviplanet kullanıcısına yanıt

ona yazın karar vereceğim hocam.

çalışma şartları olarak EE'nin de çok farkı yok. günün sonunda iki bölümden de yöneleceğim alan aynı.

• Üni işini bu forumdakiler hariç kimse bu kadar takıntı yapmıyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Bi kız olsa o motivasyonla gelirdim de o da yok.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.