Şimdi Ara

Üni kalite sıralamaları 2017

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2-Sabancı Üniversitesi
    3-Boğaziçi Üniversitesi
    4-Ortadoğu Teknik
    5-Bilkent Üniversitesi
    6-İstanbul Teknik Üniversitesi
    7-Özyeğin Üniversitesi
    8-Tobb Etü Üniversitesi
    9-İstanbul Bilgi Üniversitesi
    10-Bahçeşehir Üniversitesi
    11-İstanbul Üniversitesi
    12-Kadir Has Üniversitesi
    13-Marmara Üniversitesi

Edit:Sıralama akademik öğretim kalitesi alınarak yapıldı.Tabiki bazı ünilerin bazı bölümleri daha iyi fakat (örn:Bezmialem Tıp -galatasaray hukuk vb.) bunlar butik üniler saymıyorum onları

Edit:ankara -istanbul sıralaması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mareşalkedi -- 10 Temmuz 2017; 15:56:6 >

• Listeyi sen kendin hazirlamissin sanırım.Haberin olsun hacettepe 6.universitesen sonraki üniversitelerin hepsinden daha iyi.

Edit:Ogretim kadrosu siralamasi varsa Kocun 1.sirayi alma imkanı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Techno -- 10 Temmuz 2017; 15:51:55 >
  • Hacettepe gazi falan var alasım vardı fakat bu okulların mühendislikleri iyi değil diye biliyorum

Edit:akademik öğretim kalitesi sadece hocaya bağlı değildir öğretim stilide önemlidir.koç öğrencisine değer veren bir üniversite ve öğrenciye net olarak o ders hakkında bilgi sahibi yapıyor yetiştiriyor yani bi bakıma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mareşalkedi -- 10 Temmuz 2017; 15:55:5 >
  • Hukuktan ve izmirden dolayı deu 1.sıradadır kalanlar sıralansın kendi arasında :D
  • Mareşalkedi kullanıcısına yanıt
    Gaziyi bilmiyorum ama Hacettepe muhendislik anlamında özellikle ee ve bilgisayarda listedeki çoğu universiteden ilerde.Keza sağlık bilimlerinde bu kadar öneme sahip universiteyi koymayip kadir has falan koymak olmamış.
  • Bu sıralamayi ciddiye almayin
  • fail
  • Van Yüzüncü yıl nerde ?
  • İlk 6 ya kadar ölümüne savunurum gerisini arkadaşlarımın ünilerdeki tepkilerine göre sıraladım.(hepsinde arkadaş var ve feedback aldım)
  • ÇÖP LİSTE

• 2) sabancı
    3) boğaziçi
  • King floyd kullanıcısına yanıt
    Ankara istanbul sadece kaptan
  • Adam Galatasaray'a butik üniversite demiş lan ciddi ciddi.
  • VurAppiah kullanıcısına yanıt
    Hocam galatasaray bilgisayar ee falan ciddi ciddi bölüm sayıyorsan cidden üniden haberiniz yok derim.
  • Vioman kullanıcısına yanıt
    Lütfen argüman sunar mısın ona göre cevap vericem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WuPPeRS

Hukuktan ve izmirden dolayı deu 1.sıradadır kalanlar sıralansın kendi arasında :D

Güzel espriydi
  • kadir has nedir kardeş?
  • bu listeye sadece puahahahhahahahahah zaaaaaaa xdeee der geçerim.Fazlasını hak etmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mareşalkedi

İlk 6 ya kadar ölümüne savunurum gerisini arkadaşlarımın ünilerdeki tepkilerine göre sıraladım.(hepsinde arkadaş var ve feedback aldım)

Ilk 6yi neye gore savunuyorsun merak ettim. Hangi kriterlere baktinda koc ve sabanciyi 1 ve 2 yaptin?
  • Sabancı o sırada olmayı kesinlikle haketmiyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.