Bilindıgı gıbı unıversıte sınavları bıttı sonuclar elımıze geldı sıra okul secme zamanı. Şimdi ben İKTİSAT bölumunu kazandım bırde askerı sınavlara gırmıstım orada da HAVA AST. kazandım fakat ıkısı arasında kaldım
askerıye de %100 iş imkanı ama ıktısat bolumunu bıtırrsem acıkta kalırmıyım kpss de zorlanırmıyım. mufettıslık sınavları var onlarda ne kadar bır basarı göstermelıyım
son olrak Hangısıne neden gitmelıyım ??
quote:
Orijinalden alıntı: gencturk07
Bilindıgı gıbı unıversıte sınavları bıttı sonuclar elımıze geldı sıra okul secme zamanı. Şimdi ben İKTİSAT bölumunu kazandım bırde askerı sınavlara gırmıstım orada da HAVA AST. kazandım fakat ıkısı arasında kaldım
askerıye de %100 iş imkanı ama ıktısat bolumunu bıtırrsem acıkta kalırmıyım kpss de zorlanırmıyım. mufettıslık sınavları var onlarda ne kadar bır basarı göstermelıyım
son olrak Hangısıne neden gitmelıyım ??
iktisat bölümünü hikayeden okuyacaksan yani derslere girmeyip yan yatıp sınav zamanı arkadaşlarından fotokopi alıp verilen ödevlerde onların ödevlerini değiştirip okuyacaksan hiç okuma , iktisat bölümü emek ister mühendislik kadar ağırdır diyebilirim, emeğini vererek cidden birşeyler öğrenerek okursan faydasını kpss alan grubu sınavında görürsün devlet memuru olmak gibisi yok derim, askerlik hakkında yorum yapmak istemiyorum. karar senin yolun açık olsun.