Şimdi Ara

Üniden dönen birine kaynak tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar foruma bayadır girmiyordum neredeyse üniversiteye başladıgım günden beri :) herkese selam o sebepten.

Şimdi sınava tekrar hazırlanmayı düşünüyorum ama ne kadar ciddi hazırlanırım bilmiyorum okulla beraber. O yüzden sizden bir kaç kaynak önerisi isteyeceğim ama önce durumu bir özet geçeyim. Çok sıkı çalışamasam da yine de günde 3 saat çalışabilirim gibi geliyor ygs lys ye. O yüzden bu kısıtlı zamanda kaliteli ve bu yeni değişen son ösym soru sistemine yakın kaynakları kullanmak istiyorum. Tabi aradan zaman geçti kitapçılara gidip ygs lys kitabı bakmayalı epey zaman oldu. O yüzden piyasadaki kitaplardan bihaberim. Yani sizden ricam bana 1 tane yukarıdakileri kriterleri taşıyan sağlam bir mat 1 , mat2 ve geometri soru bankası ile beraber

Fizik kimya biyoloji konu anlatımlı ve soru bankası kitapları tavsiyeleri istiyorum.

Dediğim gibi ygs lys ye çok mesai harcayamacagım için kaliteli zaman kaybı olmayacak kitaplar olmasını istiyorum yerleştigim sene 20k ya girmiş biri olarak ortalamanın altında kitaplarla uğraşmak istemem. Neyse baya uzun oldu şimdiden teşekkürler. ..

• Sağlam mat karekök sağlam geo birey c
  • yok mu arkadaşlar önerisi olanlar yani sürekli aynı klasik kaynakları mı çözüyo herkes ösym kendini geliştirdi öğrenci milleti yerinde mi sayıyo :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.