Şimdi Ara

Üniden sonra hayatın tadının olmaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk-orta-lise zamanları güzel olur, sonra sınav senesi de başta olmak üzere üniye başladı mı hayatının en güzel seneleri bunlar olur, yaş da genç olduğu için her şeyin tadı bu seneler çıkar, üni bittikten sonra hayatın tadı tuzu kalmıyor resmen, hem herkesin kafası eğlenmekten ve hayattan zevk almaktan koşuşturmaya ve işe yoğunlaşmaya gidiyor, hem gençkenki zihniyetin kalmıyor

Benim de üninin bitmesine az kaldı ve şimdiden depresyona giriyorum düşününce, ulan dershaneye gittiğim seneden başlayarak üninin her senesi çok iyiydi, muhtemelen aynı hissi yakalayamayacağım için kafayı yiyeceğim bitince

• Yapma  

Benim de 3 dönem kaldı..

• YaralıPanda kullanıcısına yanıt

Maalesef hocam..

3. sınıfın ilk dönemi bitti zaman nasıl geçti anlamadım bile, şu an finaller bitti şimdiden üniyi özlemeye başladım bile, ki bu üniyle de ilgili değil bir kız var dönem başından beri üni yollarında geçirdiğimiz o vaktin yerini hiçbir şey tutamayacak mesela...

• 1. Dönem yeni bitti ama geleceği düşünmekten şimdiye yeteri kadar odaklanamıyoruz demek ki, lisede de böyleydim şu an o günleri özlüyorum.
    Şimdi ise vizeler finaller bu okul ne zaman bitecek diye düşünmeler devam ediyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Leopard76 kullanıcısına yanıt

Aslında hiç bunları düşünmemek gerek, geç de olsa okul bir şekilde biter ama o zamanlar geri gelmez

• Ünide de hayatın tadı yok ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunu ikiye ayırmak gerek. baba parası var mı yok mu? Yoksa akıl sağlığın hoplar. Varsa sıkıntı yok devam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • üni koca bir balon

• psikolog2010 kullanıcısına yanıt

Baba parasıyla yapacağın aktiviteler de üniden önce de sonra da rahat yaparsın zaten, bahsettiğim şey ünideki o atmosfer ve o yaşta o atmosferden aldığın hissiyat, bunun eşi benzeri yok

• Çalışma hayatı da kötü değil bence. İlk birkaç yıl zorlu geçiyor (bu ekonomik iklimde olması gerekenden daha zor geçiyordur hatta) ancak sonrasında ekonomik bağımsızlığını kazanmış, kişiliğini oturtmuş, hayatını belli bir düzene sokmuş bir kişi oluyorsunuz ve daha 25-30 yaşındasınız.

• Okumayi cok seviyorsanız master ve phd yapabilirsiniz 🥰🥰

• The Killing Road kullanıcısına yanıt

Olay okumak değil o pırıl pırıl yaştayken yaşıtlarla yakalanan ortam, sonrasında aynı tadı vermez

• bu senin hayatta ne kadar basarili olacaginla alakali. okul zamani basarili olmak gerekmiyor, hic bir sorumlulugun yok. kimsenin senden beklentisi yok. yani biraz sosyal biriysen cok ezik degilsen tipinin de biraz gideri varsa rahatlikla eglenip gezip tozarsin. ama okul bittikten sonra sorumluluk baslar, kimse senden biseyler beklemese de sen kendinden beklersin. eger okul bittikten sonra girip maasli bi iste kolelik yaparsan hayat tabikinde cekilmez bir hal alir. surekli cuma gununun gelmesini beklersin, zaman gecsin diye yasarsin. ozguvenin falan kalmaz. ama girisken olursan, guclu kalabilirsen, baskasi icin degil de kendin icin calisirsan, birseyleri basarirsin ve basarinin hazzi seni her zaman mutlu eder. ailenin sana gururlu bakisi bile herseye bedel olur. kaliteli cevren olur. insanlar seninle arkadas olabilmek icin can atar. en iyi kadinlar sana gelir. yani mutlu olmak icin gereken sey okul veya yaş degil. yaşın mutluluga tek etkisi sorumlu olmak ve ya olmamaktir. 25 yasina kadar bir sorumlulugun yoktur her turlu mutlu olabilirsin. ama bundan sonrasi dedigim gibi mutlu olmak icin calisman gerekir. arkadas bulmak icin calisman gerekir. eglenmek icin calisman gerekir. insanlari etrafina toplamak icin calisman gerekir

• ZillaKami kullanıcısına yanıt
    Fakültesi olmayan bokumsu tıp fakültelerine gelmeyin, ozellikle keyifli bir lise hayatından sonra hiç çekilmiyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Okumak boş iş ticarete atılın.

• Hocam yapmayın yahu, iş güç sağolsun cebimiz para gördü :D SAdece boş zamanımız azaldı o kadar.

• Okul meslek edinme kurumu değildir. Herkes okumamalı zaten. Gelir kapısı görürsen hüsrana uğrarsın.

• Şu an çok da iyi geçmiyor iyi geçseydi şu an burda olmazdım

• Benim üniversite hayatım da iyi geçmiyor damakcatlatan hocamın dediği gibi üni gerçekten balon

• hayat bitti

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.