Şimdi Ara

Saçmaladım silin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Ferrum. -- 6 Şubat 2023; 2:2:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tipsizim diye ünide seks yapamadım ama artık para kazandığım için yapabiliyorum boş konu

• Emekçi gacılara basma motivasyonuyla mı yaşıcaz maraz efendiii

• Resmen beni anlqttın.Boş vaktim varken en azından mutluydum.şimdi iş hayatımın başlaması, her iş başını söverek yapıyorum.Sabah otlatmaya çıkan koyun gibi hissediyorum.Yalwarırım yardım edin.Bitsin bu zulüm

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • .Ferrum. kullanıcısına yanıt

Evet ünide intihar etseydim en son vajinanın tadını 16 yaşında almış biri olarak ölmüş olurdum.

16 yaşımda da para karşılığı seks yapmıştım. Hiçbir kız beni istemiyor.

• @hamza5806 Hamza ne diyo bu

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Ben ister miydim böyle olsun? Kızlar bana kendimi bildim bileli zulmetti.

16 yaşında cocukken bulasmis bu islere yazik

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam maaşın %75'ini biriktirirsem 5-10 sene de özgür olabilirim. Ailemle yaşıyorum kira yok.

• hamza5806 kullanıcısına yanıt

16 yaşımda 1 kez yaptım lan abartma sanki kötü yola düştüm.

• :))

ciddi anlamda servet ve boş vakit : yani baban yada deden eşşek gibi çalışsın servet yapsın sonra da evlat onu yerse mutlu, yok baba ve dede gibi eşşek gibi çalışırsa o kişi mutsuz mu demektir.

o halde siz çalışıp servet edinin bari çocuklarınız sizin dediğiniz anlamda "mutlu" olsunlar, değil mi kardeşim?

demek ki üni'den sonra en azından servetinizi yiyecek çocuklarınız için bari gereksiz değilmiş, onlar mutlu olsunlar 

• Senden bir level üstü seytan zaten omg

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aslında tamamen gereksiz. Hiç varolmamış olmayı seçebilseydim yaşadığım tüm güzel şeyleri anında çöpe atmak için bir saniye bile düşünmezdim. Hayat sonsuz hiçliği gereksiz yere rahatsız eden kısa, anlamsız ve korkunç bir kabustur. Entropiye karşı verdiğimiz ve asla kazanamayacağımız bir mücadele bu. Her gün milyarlarca insan kendi etten hapishanesini beslemek zorunda olduğu aynı kabusa uyanır ve hiç tanımadığı küçük ve imtiyazlı bir azınlığın refahını ödemek için çalışır.

• Zengin olsaydım yine yaptığım işi yapardım veya öğretmen olurdum, çalışmadan vakit nasıl geçecek ki? Üniversitedeyken arkadaşlarla çıkıp geziyordum ama şimdi çevrede kimse kalmadı bir iş arkadaşları var onlarda kendi çevresinde takılıyor işte vakit geçiyor en azından

• patatessiz patso kullanıcısına yanıt

Çalışmakla alakalı problemim yok ben de seviyorum işimi ama standartlarımız çok düştü, bir şeylere sahip olucaz diye ömrümüzü harcıyoruz. Bir de senin dediğin problem var işte çevrede kimse kalmıyor kalsa bile plan, programınız uymuyor eğer şanslı değilsen sosyal hayat da bitme noktasına yaklaşıyor. It's over bro

• Ne diyo bu @.Ferrum.

• 30 yaşını geçip de ben mutluyum diyenler nerdesiniz nerdeee

• Böyle mi olacaktı sonumuz

go to Gym adam here

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRI CLICK 0.7 -- 2 Şubat 2023; 17:16:56 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.