Şimdi Ara

Unifeb'den Genel Kurul Çağrısı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugünkü CAS kararı ile beraber kesinleşen 2 yıl Avrupa'dan men cezası, Fenerbahçe camiası olarak 3 Temmuz 2011'den bugüne sürdürdüğümüz mücadelenin bitiş düdüğüdür. O günün sabahında hissettiklerimiz; Aykut Kocaman ve karakterli futbolcu kadromuzun 17'de 16 galibiyet alarak söke söke kazandıkları, temiz şampiyonluğa olan inancımız bugün de aynıdır. Nitekim bu inanç bize Topuk Yaylası'nda, stadyumlarda, adliyelerde, Fenerbahçe adının geçtiği her yerde, camiamıza sahip çıkmak; başkan ve yöneticilerimizin özgürlüğünü savunmak adına mücadele gücü vermiştir.

Ancak ne yazık ki taraftarı böyle bir mücadele içerisindeyken, Fenerbahçe'mizin haklılılığı hukuki mecralarda,kanaatimizce, layıkıyla savunulamamıştır. Her mahkeme kararı öncesi yaratılan beklenti ve "tarihi savunma" algısı, açıklanan kararlar neticesinde yaşadığımız hayal kırıklığını artırmıştır. UEFA ve CAS kararlarının dayanağının polis fezlekeleri ve özel yetkili mahkeme kararları olduğunu biliyor olsak da, gelinen aşamada artık eleştirilmesi gereken, Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu'nun özellikle son 1 yılda bu mücadeleyi sürdürememesi, kulüp lehinde bir lobi faaliyetinde bulunmamış olması ve kulübümüzün UEFA kurumları karşısında bu denli güçsüz bırakılmasıdır.

Geçen 2 yılın ardından, başladığımızdan daha kötü bir noktada olmamız, camia olarak şapkayı önümüze koymanın vaktinin geldiğini göstermektedir. Bu noktada ihtiyacımız olan davayı İsviçre Federal Mahkemeleri'ne taşıyarak bu sancılı süreci daha da uzatmak değil, silkelenme ve yenilenme ile önümüze bakmaktır. Bu, sadece Yönetim Kurulu'nu değil, süreç boyunca özeleştiri ve denetim getiremeyen Yüksek Divan Kurulu'nu ve Fenerbahçe muhalefetini de kapsayan topyekün bir yenilenme olmalıdır. Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu, camiayı seçim gündemiyle olağanüstü genel kurula çağırmalıdır. Bu genel kurulda Fenerbahçe'ye hakkıyla hizmet edebilecek, nitelikli ve güçlü isimler elini taşın altına koymalı; yepyeni isimler ve yepyeni projelerle, Fenerbahçe Spor Kulübü bu kötü günlerden çıkışın başlangıcını yapmalıdır.

Saygılarımızla,

1907 ÜNİFEB Üniversiteli Fenerbahçeliler Birliği

• bunlar da diyor ki sike yapmadik ama bizi iyi savunamadiniz o yuzden gidin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lombi

quote:

Orijinalden alıntı: Hannover 96

bunlar da diyor ki sike yapmadik ama bizi iyi savunamadiniz o yuzden gidin...

Saha içinde bir şey döndüğüne hiçbir Fenerbahçeli inanmıyor, inandıramazsında.

+1907 antep maçında falan olsun ağlamaklı maç izliyorduk terler içinde bana kimse sahada şike vardı diyemez he yöneticiler dışarlarda bi haltlar yediyse onu bilemem
  • quote:

quote:

evet cas suçlu cemaat suçlu polis suçlu medya suçlu aziz yıldırım temiz
  • quote:

Bunlar da değil, tüm Fenerbahçeliler öyle diyor. Bizi savunamadılar. Gideceklerse bizi savunamadıkları için gidecekler, şike olduğunu düşündüğümüz için değil. Aksini söyleyen gitsin temiz bir takım bulsun onu tutsun zira biz kirliyiz. Temiz Trabzon'u falan tutsun mesela
  • quote:

Orijinalden alıntı: sufistike

quote:

quote:

+1907 antep maçında falan olsun ağlamaklı maç izliyorduk terler içinde bana kimse sahada şike vardı diyemez he yöneticiler dışarlarda bi haltlar yediyse onu bilemem

+1907*1907 Bende sahaya yansıdığına inanmıyorum kimse de kanıtlayamaz sahadışında birşey döndüyse cezasını çekelim!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: L4rry

quote:

quote:

evet cas suçlu cemaat suçlu polis suçlu medya suçlu aziz yıldırım temiz

Birader şike sadece sahada olmuyor.Şike anlaşması yapmak bile şikedir.Sahaya yansıması önemli değildir.

• quote:

Orijinalden alıntı: semiz-manço

quote:

Orijinalden alıntı: sufistike

quote:

quote:

+1907*1907 Bende sahaya yansıdığına inanmıyorum kimse de kanıtlayamaz sahadışında birşey döndüyse cezasını çekelim!

aynen hacı ben inanmıyorum inanmayacağım saha içinde bişey olduğuna zaten saha içinde maçlarda anormallik yoktur diye karar verilmişti... dışında varsa çekelim cezayı

• quote:

quote:

peki kardeşim ozaman bana şu 2. paragrafı açıklarmısın??

saha dışında bir şeyler yapılmışsa fenerbahçe haklımıdır ve bu adamların nasıl savunmasını isterdiniz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: darkwink

quote:

quote:

peki kardeşim ozaman bana şu 2. paragrafı açıklarmısın??

saha dışında bir şeyler yapılmışsa fenerbahçe haklımıdır ve bu adamların nasıl savunmasını isterdiniz

Savunmayla, mahkemeyle filan alakam yok. Aziz Yıldırımıda sevmiyorum zaten, boşuna çırpınıyor.

Ama tekrar söylüyorum, saha içinde bir şeyler döndüğüne hiçbir Fenerbahçeliyi inandıramazsınız.

Bunların sebeplerini 51564. kez tek tek yazmak istemiyorum.

saha içinde benimde fikrim öyle 8-10 maç değil ama fenre yakınlığıyla bilinen futbolcularla 1-2 maç bişeyler döndüğünü düşünüyorum.zaten sorun saha içi veya dışı değil bu unifbin açıklamasıyla ilgili.hala azizi karsısına almamak için yolu dolandıra dolandıra azizin nasıl daha az tepkisini çekerek açıklama yapabiliriz diye bir açıklama olmuş.Aziz beyi bu lekeyi nasıl sürdünüz diye değilde bizi masum olduğumuz halde niye iyi savunamadınız diye eleştiriyon.ben bu kafaya kızıyorum.yav bir Allah ın kuluda çıkıp kardeşim defol artık saha içinde olmasa bile saha dışında bi boklaar yemişssin ve tarihi bir leke sürdün git artık diye açıklama yapmıyor azizin korkusundan

• kimse anlamaz o maclari izlemeyen.. o heyecani yasamayan.. bosuna kimse dil dokmesin.. kimse o sahada bütün olan taraftarin, oyuncuların emeğini elinden alamaz.. dısarda biseyler dönmüşse verin cezamızı çekelim ama kimse sahada olana dil uzatamaz..

Biseyler degismeli artık.. yorulduk.. Yeni bir sayfaya ihtiyacimiz var.. Olduysa da olmadiysa da bu taraftar artık yoruldu..

• quote:

Orijinalden alıntı: Th3oRy

kimse anlamaz o maclari izlemeyen.. o heyecani yasamayan.. bosuna kimse dil dokmesin.. kimse o sahada bütün olan taraftarin, oyuncuların emeğini elinden alamaz.. dısarda biseyler dönmüşse verin cezamızı çekelim ama kimse sahada olana dil uzatamaz..

Biseyler degismeli artık.. yorulduk.. Yeni bir sayfaya ihtiyacimiz var.. Olduysa da olmadiysa da bu taraftar artık yoruldu..

kesinlikle katılıyorum bu arada aklıma mehmet ali aydınların canlı yayında söylediği bir cümle geldi; eğer aziz yıldırım başkanlığı bıraksaydı bunların hiçbiri olmayacaktı. yeterince açık tıpkı başbakanın külüpler değil kişiler ceza alsın dediği gibi

• Şu CAS kararı açıklandığından beri şike konularına yazmamaya, yazsam da çok dikkatli yazmaya çalışıyorum. Ancak şu konudaki FB'li arkadaşların şikeye inanmadıklarını söylemelerine çok şaşırdım. Vallahi cezayı hakediyorsunuz, başka birşey demiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Essayon

Şu CAS kararı açıklandığından beri şike konularına yazmamaya, yazsam da çok dikkatli yazmaya çalışıyorum. Ancak şu konudaki FB'li arkadaşların şikeye inanmadıklarını söylemelerine çok şaşırdım. Vallahi cezayı hakediyorsunuz, başka birşey demiyorum.

Bakın şimdi iki farklı hikaye var. Birincisi dediğin gibi şike yapıldığına kanaat getirilmiştir. İkincisi ise çok garip Başbakan ile Aziz yıldırım arasında olan rekabet. Başbakanın gözü Aziz yıldırım ve parasında. İhale var uçak yada helikopter üretimi mi yada parçasımı ne bunu almak isteyen Başbakan ve Aziz yıldırım. İkiside ters düştüğü için Başbakan Aziz yıldırımı yıkmak için şike muhabbetini ortaya atmıştır. O değil mi ki askeriyeyi çökerten başbakan isterse anında şike olmuşsa sustururdu herkesi kimsenin ruhu duymazdı ama kendi istediği için engel olmadı ve devirdi.

not:ikinci hikaye yaşını başını almış akp içinde yada başka partiye mensup adamların amcaların söyledikleridir.

• Çok yerinde bir açıklama. Aziz Yıldırım istifa etsin ya da genel kurul toplansın demek biz şike yaptık kabul ediyoruz demek değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Chevin

12 numarada açıklama yapmış

http://www.12numara.com.tr/insaat-bitti-yapi-paydos/

12numara.org olması gerek. bunlar fake sanırım :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.