|
Kritik toplantı: Bugün saat 13.00'te BTK ile Instagram yetkilileri görüşecek
-
-
Bu konuda destek veriyorum.
Yok öyle benim ülkemden gelir elde edip, katil propagandasına ses çıkarmazken masum sivillerin katledilmesine tepki gösterenleri engellemek...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem552 -- 5 Ağustos 2024; 13:03:52 >
-
evrim ağacıSaman Adam Safsatası: İnsanlar Neden Aslında İddia Etmediğiniz Şeyleri Çürütmeye Çalışıyorlar? - Evrim Ağacıhttps://evrimagaci.org/saman-adam-safsatasi-insanlar-neden-aslinda-iddia-etmediginiz-seyleri-curutmeye-calisiyorlar-13514
-
Açarsanız adam değilsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hamasçı milyarderin ölümü ile ilgili gönderileri silmek hangi katalog suça giriyor merak ettim...
-
Devlet gereğini yapmış istenilen şartlar yerine getirilirse açılabilir.
-
nedenler bahane amaç siyonist kurumları zarara uğratmak savaş büyürse devamı bile gelir.
dünyada en sosyal medya bağımlısı halkı boş beleş ülkelerden biriyiz sayemizde iyi para kazanıyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 5 Ağustos 2024; 13:57:48 > -
Saman Adam Safsatası, tartıştığınız bir kişinin argümanını eksik, yanlış veya çarpık bir şekilde yorumlayıp o kendi yorumladığınız halini çürütmeye çalışma hatasıdır. Saman adam argümanları ise, karşı tarafa saldırmayı kolaylaştırmak için karşı tarafın duruşunu çarpıtan argümanlardır.
@MRTFR adam, keyfi sansür olan firmayı engelleyen devlete destek olmuş. sen ise farklı şeyler söylüyorsun. "Saman Adam Safsatası" mı var sende ?
-
"Yok öyle benim ülkemden gelir elde edip, katil propagandasına ses çıkarmazken masum sivillerin katledilmesine tepki gösterenleri engellemek..."
Olabilir mesela.
Devletin kendisinin de keyfi sansür uygulaması ilginç bir nokta bu açıdan bakınca.
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRTFR -- 5 Ağustos 2024; 14:28:47 > -
Umarım görüşmeyi onlar talep etmiştir.
Yoksa koca devlet kendisini takmayan lağım çukuruna ezilmiş olur.
-
Ülkesinin insanına ekonomik olarak hiçbir şey vaad edemeyenler insanların ekmek yediği tekneye de çomak soktu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Rte nin konuşmları hiçte olumlu değil zaten açık açıkta dedi ima etti siyonizme israile hizmet ediyorlar ondan kapadık net,daha nediycek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 5 Ağustos 2024; 15:13:42 >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bu konuda destek veriyorum.
Yok öyle benim ülkemden gelir elde edip, katil propagandasına ses çıkarmazken masum sivillerin katledilmesine tepki gösterenleri engellemek... |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X