Eskiden yaklaşık 1 sene önce bahsettiğim süre uniq takılarda +3 kadar %100 basma şansı vardı yani +3 e kadar yanmıyordu hala o kural geçerlimi
3 tane Rol u +1 e basacağım
3 tane +2 yi +3 e basacağım itemler ucuz olsa kekuri falan pek umursamazdım ama itemler neredeyse satılamaz itemler
Bilen arakdaşlarımız varmı basıpta yakmak istemiyorum
up
valla ben şuana kadar +3'e hiç bişi yakmadım
woah 3 tane +2 kesinlikle dupe mal ama namechangeden geçmiştir
quote:
Orjinalden alıntı: champion_heal
:( ama bu itemler uniq takı item demiyorum mirage veya shard değill Ring Of Life diyorum ne oldunu biliyormusun ?
walla yanabilir geçen gün sb yi +1 den +2 yapamadım
quote:
Orjinalden alıntı: sanane_
quote:
:( ama bu itemler uniq takı item demiyorum mirage veya shard değill Ring Of Life diyorum ne oldunu biliyormusun ?
+3 Ring Of Life Yapıcaksan %100 dupedir Ring Of Life kekuri ring gibi kecoondan cıkmaz cz BACH dan cıkar ve +3 ROl demek 27 tane +0 ROL demektir dupesiz +3 yapman İmkansız ( Piyasa Degeride 50gb Civarı )
quote:
Orjinalden alıntı: Junger
walla yanabilir geçen gün sb yi +1 den +2 yapamadım
o bişi mi bea ben +1 sb yi elemental le yaktım
quote:
Orjinalden alıntı: IamKmkm
+3 Ring Of Life Yapıcaksan %100 dupedir Ring Of Life kekuri ring gibi kecoondan cıkmaz cz BACH dan cıkar ve +3 ROl demek 27 tane +0 ROL demektir dupesiz +3 yapman İmkansız ( Piyasa Degeride 50gb Civarı )
o fiyat +0 ın değeri dimi ben +0 ını bulsam bana yetecek bea sen tutmuş +3 e basacam diyon
quote:
Orjinalden alıntı: IamKmkm
quote:
Orjinalden alıntı: sanane_
quote:
itemler düpe değil emin olll olsalarda kesin çoktan silinmiş olurdu itemlerin +2 roller vardı zaten bende bitanede hediye geldi dier rollerde dier charımda vardı ve server açılalı 1 ay oldu bana hediye gelmişti neyse sana düpe veya değil tartışmasını yapmıyorum çok bilmişlik yapmayın biliyorsanız söyleyin +3 e kadar % 100 upgrade devam ediyormu etmiyormu ?
+3 e kadar takı upgrade i nasıl %100 oluyor bence hiçbir zaman böle bişey olmadı.
Bi tanede kendim çıkardım de bea millet yırtınsın +0 ı için sen +3 e bas görgüsüzlük resmen
+3e kadar basmak %100 ise niye kekuri 90m de kekuri +1 400m
uniq ler basılıyomuydu ki ekiden ???
yahu mıllete hedıye edılen ıtemlara bak ya hangı arkadasmıs o hedıye eden yollada bızede bı kac parca bısey hedıye etsın mesela fazla degıl bana +9 dex kupe hedıye etse yeter
Hangi server bu? Muhtemelen CYPHERdır.
quote:
Orjinalden alıntı: Falchon
Hangi server bu? Muhtemelen CYPHERdır.
+1
sanane kardeş sen o itemleri yakacaksın anlaşılan en ıyısımı cypr da biriyle x genonda item ile takas et bana verırsın
walla yanacagına bana gelsin
Kunt takiler bile +0 yuh artık
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme