Şimdi Ara

Uniq TAkılar Hakkında?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eskiden yaklaşık 1 sene önce bahsettiğim süre uniq takılarda +3 kadar %100 basma şansı vardı yani +3 e kadar yanmıyordu hala o kural geçerlimi

3 tane Rol u +1 e basacağım

3 tane +2 yi +3 e basacağım itemler ucuz olsa kekuri falan pek umursamazdım ama itemler neredeyse satılamaz itemler

Bilen arakdaşlarımız varmı basıpta yakmak istemiyorum

• up
  • valla ben şuana kadar +3'e hiç bişi yakmadım
  • woah 3 tane +2 kesinlikle dupe mal ama namechangeden geçmiştir
  • quote:

Orjinalden alıntı: champion_heal

valla ben şuana kadar +3'e hiç bişi yakmadım

:( ama bu itemler uniq takı item demiyorum mirage veya shard değill Ring Of Life diyorum ne oldunu biliyormusun ?
  • walla yanabilir geçen gün sb yi +1 den +2 yapamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: sanane_

quote:

:( ama bu itemler uniq takı item demiyorum mirage veya shard değill Ring Of Life diyorum ne oldunu biliyormusun ?

+3 Ring Of Life Yapıcaksan %100 dupedir Ring Of Life kekuri ring gibi kecoondan cıkmaz cz BACH dan cıkar ve +3 ROl demek 27 tane +0 ROL demektir dupesiz +3 yapman İmkansız ( Piyasa Degeride 50gb Civarı )
  • quote:

Orjinalden alıntı: Junger

walla yanabilir geçen gün sb yi +1 den +2 yapamadım

o bişi mi bea ben +1 sb yi elemental le yaktım
  • quote:

Orjinalden alıntı: IamKmkm

+3 Ring Of Life Yapıcaksan %100 dupedir Ring Of Life kekuri ring gibi kecoondan cıkmaz cz BACH dan cıkar ve +3 ROl demek 27 tane +0 ROL demektir dupesiz +3 yapman İmkansız ( Piyasa Degeride 50gb Civarı )

o fiyat +0 ın değeri dimi
    ben +0 ını bulsam bana yetecek bea sen tutmuş +3 e basacam diyon

• quote:

Orjinalden alıntı: IamKmkm

quote:

Orjinalden alıntı: sanane_

quote:

itemler düpe değil emin olll olsalarda kesin çoktan silinmiş olurdu itemlerin +2 roller vardı zaten bende bitanede hediye geldi dier rollerde dier charımda vardı ve server açılalı 1 ay oldu bana hediye gelmişti neyse sana düpe veya değil tartışmasını yapmıyorum çok bilmişlik yapmayın biliyorsanız söyleyin +3 e kadar % 100 upgrade devam ediyormu etmiyormu ?

• +3 e kadar takı upgrade i nasıl %100 oluyor bence hiçbir zaman böle bişey olmadı.
  • Bi tanede kendim çıkardım de bea millet yırtınsın +0 ı için sen +3 e bas görgüsüzlük resmen

• +3e kadar basmak %100 ise niye kekuri 90m de kekuri +1 400m
  • uniq ler basılıyomuydu ki ekiden ???
  • yahu mıllete hedıye edılen ıtemlara bak ya hangı arkadasmıs o hedıye eden yollada bızede bı kac parca bısey hedıye etsın mesela fazla degıl bana +9 dex kupe hedıye etse yeter
  • Hangi server bu? Muhtemelen CYPHERdır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Falchon

Hangi server bu? Muhtemelen CYPHERdır.

+1

sanane kardeş sen o itemleri yakacaksın anlaşılan
    en ıyısımı cypr da biriyle x genonda item ile takas et
    bana verırsın

walla yanacagına bana gelsin

• Kunt takiler bile +0 yuh artık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.