Şimdi Ara

Unity 3D Para Artıyor ama Veriler Aynı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Değişik bi şey bende anlamadım fakat şöyle izah ediyim;
    Uygulamam nerdeyse boş sayılır.HİÇBİRYERDE yayınlamadım.Sadece benim telefonumda var.Üstelik reklamlı hali son zamanlarda telefonuma build bile etmemiştim.Bugün reklam işine bi tekrardan bakıyım dedim (daha önce reklamı başaramamıştım) bugün bi unitypackage daha buldum ve denedim.Admob'da BUGÜNE ait GÖRÜNTÜLEME,TIKLAMA veya HİÇBİR DEĞER YOK.Fakat bugünki kazancım sürekli artıyor.İlk yaptığımda 0.01TL idi en azından çalışıyo sanıp sevindim.Sonrasında (başak hiçkimsede olmayan bi oyun) başka işle uğraşırken sayfayı yenilediğimde 0.02TL olduğunu gördüm.Konuyu açmaya başladığımda 0.10Tl idi,Şimdi ise; 0.12TL olmuş.Yani ben bunları yazana kadar 0.02 tl artmış.Fakat ben bir işlem yapmıyorum.Dediğim gibi başka hiçkimsede de yok.Ayrıca bugünki verilerde bir değişim yok.

Ss'ler ekte.

Ayrıca;
    1) İstek BGBG'si nedir?
    2) Üstte görüntüleme 71 yazıyor fakat altta 70 yazıyor sebebi nedir? (Başka bir uygulamadan çekmiyor.)

Gördüğünüz gibi her şey 20 Mayıs ' a ait.(Bugün 26 Mayıs) fakat bugünki kazanç sürekli artıyor.
    (Diğer uygulamalar deneme amaçlıdır.)

Unity 3D Para Artıyor ama Veriler Aynı Unity 3D Para Artıyor ama Veriler Aynı Unity 3D Para Artıyor ama Veriler Aynı

(Şuan: 0.23 TL)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esrefbackstone -- 26 Mayıs 2014; 22:21:57 >

• istatistikler daha geç yansıyor oraya.

bgbg yi LİNK den bakabilirsin
  • Şuanki Durum
    (28 Mayıs 19.42)

Bu arada teşekkür ederim Şahin Hocam.Linke baktım,ne olduğumu anladım.Evet sanırsam dediğin gibi geç geliyo da anlamadığım bir şey var.Uygulama SADECE bende var ve test device id den dolayı benim telefonudman saymaması lazımdı.O halde ben telefonumdan reklama gir çık-gir çık yaparsam para kazanırım? Böyle saçma şey mi olur hocam :)

(Bu arada şimdi farkettim de konu Unity'le o kadar alakalı değilmiş ya.Ne kafayla açmıssam konuyu artık :D Keşke Admob yazaydım :D)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esrefbackstone -- 28 Mayıs 2014; 19:51:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: esrefbackstone

Şuanki Durum
    (28 Mayıs 19.42)

Bu arada teşekkür ederim Şahin Hocam.Linke baktım,ne olduğumu anladım.Evet sanırsam dediğin gibi geç geliyo da anlamadığım bir şey var.Uygulama SADECE bende var ve test device id den dolayı benim telefonudman saymaması lazımdı.O halde ben telefonumdan reklama gir çık-gir çık yaparsam para kazanırım? Böyle saçma şey mi olur hocam :)

(Bu arada şimdi farkettim de konu Unity'le o kadar alakalı değilmiş ya.Ne kafayla açmıssam konuyu artık :D Keşke Admob yazaydım :D)

bende kendi telefonumdan denedigimde 0.48 kr a kadar cikti sonra cektiler 0.09 kr a yani anlasiliyor o merak etme gir cik ise yaramaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• SahiNN1 kullanıcısına yanıt
    Tamam ya bende bu ne saçma durum diyodum Peki mesela ben oyunu bitince aynı reklam pluginini mi kullanıyım? Bu pluginde reklam en altta (ya da en üstte) bildiğimiz reklamalr gibi değil, böyle tamamen sağdan sola bi reklam.Yani sağı ve solu telefonun erkanını kaplıyo.Anlatamadım sanırsam ama :D Bide şey; reklamda metin seçmeye çalışınca kopyala yapıştır panosu filan açılıyo.Direkt HTML ya da webview okuyomuş gibi.Elimde 4-5 tane daha var ama hiçbiri adam gibi çalışmıyo ki.Bu gene gösteri sayısı sayabildi ama dediğim gibi böyle 2 kusur var.Devam mi etsem genede acaba?
  • quote:

Tamam ya bende bu ne saçma durum diyodum Peki mesela ben oyunu bitince aynı reklam pluginini mi kullanıyım? Bu pluginde reklam en altta (ya da en üstte) bildiğimiz reklamalr gibi değil, böyle tamamen sağdan sola bi reklam.Yani sağı ve solu telefonun erkanını kaplıyo.Anlatamadım sanırsam ama :D Bide şey; reklamda metin seçmeye çalışınca kopyala yapıştır panosu filan açılıyo.Direkt HTML ya da webview okuyomuş gibi.Elimde 4-5 tane daha var ama hiçbiri adam gibi çalışmıyo ki.Bu gene gösteri sayısı sayabildi ama dediğim gibi böyle 2 kusur var.Devam mi etsem genede acaba?

hangi plugin i kullaniyorsun

Ss yoluyla anlatıyım;
     Unity 3D Para Artıyor ama Veriler Aynı Unity 3D Para Artıyor ama Veriler Aynı Unity 3D Para Artıyor ama Veriler Aynı

• quote:

Ss yoluyla anlatıyım;

prime31 kullan bence hic ugrasma bole

Ona baktım da 50$ mış ya.Ücretsiz başka plugin yok mu
  • quote:

Ona baktım da 50$ mış ya.Ücretsiz başka plugin yok mu

ben diger pluginlerde calistiramadim birinde banner basiyo tam ekran basmiyo sacma sapan pluginler

• 100 lira vericek olsaydım Unity'i duraklatır unreal 4 e aylık para öderdim ya 2 ayda yaparım ben oyunu
  • 1. kendi build ettiğin için öyle oluyor kendin bakıyorsun.
    2. sana düzgün bir plugin verebilirim kazancın günlük 200 TL olur. koyduktan 2. gün hit'ine göre min 50 TL ile başlarsın.
    tam ekran falanda var her kullanıcı 5dk da 5 kez görüyo reklamı.

http://i.hizliresim.com/4mW5O7.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gameeline -- 30 Mayıs 2014; 1:46:46 >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gameeline -- 30 Mayıs 2014; 1:28:57 >
  • Siz adMOB Sayesinde 2.xxx ₺ mi Kazandınız ? Günlükmü Aylıkmı ?
  • 2 bin kusur ilk kazancım mayıs ayında başladım 24 kuruşla mayıs sonun 2bin kusurlara kadar getirdim.
    şimdi günlük kazancım 250-400 tl arası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ouzhanuglu

2 bin kusur ilk kazancım mayıs ayında başladım 24 kuruşla mayıs sonun 2bin kusurlara kadar getirdim.
    şimdi günlük kazancım 250-400 tl arası.

tam başarı hikayesi hocam helal
  • zirve011 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler. steve jobsda telefon ağını kırarak başlamıştı bu işlere :) buda bizim hikayemiz ama pislik bulaştırmak isteyen insan çok :)
  • quote:

teşekkürler. steve jobsda telefon ağını kırarak başlamıştı bu işlere :) buda bizim hikayemiz ama pislik bulaştırmak isteyen insan çok :)

benim önümde lys var lys bitince tam gün çalışacağım araba park etme oyunları yapmayı hedefliyorum inş bende senin gibi başarırım
  • zirve011 kullanıcısına yanıt
    başarırsın en ufak bir emeğin bile karşılığını aldığı bi dünya burası sadece 3-5 kuru lakırtıya uzayda top sektiren veletlere kulak asma yeter :)
  • quote:

başarırsın en ufak bir emeğin bile karşılığını aldığı bi dünya burası sadece 3-5 kuru lakırtıya uzayda top sektiren veletlere kulak asma yeter :)

tamam inş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.