Şimdi Ara

Unity Remote 5

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Android oyun yapıyorum telefonumda test etmek için Unity Remote 5 i indirdim. Projeyi androide göre ayarladım telefonda Usb debugging i aktifleştirdim ama yinede oyun telefonuma yansımıyor. Var mıdır bunun bir çözümü bir çok şey denedim olmadı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Remote ayarlaridan aygiti sectigini varsayiyorum.

Once telefonu tak sonra unityi ac oyle calistir
    Bir de oyunu baslatirken , telefondaki remote uygulamasi acik olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baxa kullanıcısına yanıt
    Remote ayarlarından aygıtı seçtim dediğiniz şekilde de yaptım ama yine olmadı

• Baxa kullanıcısına yanıt
    Bende nedense remote uygulaması açık olsun olmasın yine de çalıştırılıyordu.
  • Bende de hicbir zaman calismadi arabanin tilt kontrolunu yüzlerce kez deneme yanilmayla tamamladim.O calissa cok kolay olacakti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir internet kullanıcısı B kullanıcısına yanıt
    aynen böyle zor oluyor yapmak

• Unity'i PC'den kapatıp önce telefondan Unity Remote'u açıp sonra PC'den Unity'i açarak deneyebilir misin ? Halen çözüm bulamadıysan tabi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kamisama- kullanıcısına yanıt
    Dediğinizi denemiştim yine olmamıştı Unity Remote e güncelleme gelirse tekrar deneyecem yakın zamanda
    Unity Remote u sildim oyunu pc den çalıştırıp mouse ile kontrol ediyorum Telefondan kontrol etmem gerektiği zaman apk ya çevirip yüklüyorum en fazla 2 3 dakika mı alıyor.

• Erofen kullanıcısına yanıt
    Valla başta ben de baya zorlanmıştım ama şuan sorunsuz çalışıyor sadece dediğim şekilde önce telefondan açıp sonra pcden açmak gerekiyor. Project Settings kısmının resmini atayım belki işine yarar. Bazılarında device kısmında direk kendi telefonu gözüküyor bende bu şekilde(telefon gözükmüyor) çalışıyor.

Unity Remote 5

• kamisama- kullanıcısına yanıt
    bende de telefon gözükmüyor sizin ayarlarla aynı şekilde ayarlı benimkiler. Eğer yapabilirsem tekrardan deneyecem buraya yazacam nasıl çözdüğümü.

• Telefondan açıp sonra Unity'i çalıştırınca oluyor. Eğer herşeyi denediyseniz, bunu da denediyseniz ve olmadıysa, Android Studio'yu indirip telefonunuzun Android versiyonunun SDK'sını kurup Unity'de ayarlardan SDK kısmından onu seçin. Bende böyle oldu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.