Bildirim
Unity Remote 5
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Remote ayarlaridan aygiti sectigini varsayiyorum.
Once telefonu tak sonra unityi ac oyle calistir
Bir de oyunu baslatirken , telefondaki remote uygulamasi acik olacak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Remote ayarlarından aygıtı seçtim dediğiniz şekilde de yaptım ama yine olmadı
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bende nedense remote uygulaması açık olsun olmasın yine de çalıştırılıyordu. -
Bende de hicbir zaman calismadi arabanin tilt kontrolunu yüzlerce kez deneme yanilmayla tamamladim.O calissa cok kolay olacakti.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aynen böyle zor oluyor yapmak
Unity'i PC'den kapatıp önce telefondan Unity Remote'u açıp sonra PC'den Unity'i açarak deneyebilir misin ? Halen çözüm bulamadıysan tabi. -
Dediğinizi denemiştim yine olmamıştı Unity Remote e güncelleme gelirse tekrar deneyecem yakın zamanda
Unity Remote u sildim oyunu pc den çalıştırıp mouse ile kontrol ediyorum Telefondan kontrol etmem gerektiği zaman apk ya çevirip yüklüyorum en fazla 2 3 dakika mı alıyor.
-
bende de telefon gözükmüyor sizin ayarlarla aynı şekilde ayarlı benimkiler. Eğer yapabilirsem tekrardan deneyecem buraya yazacam nasıl çözdüğümü.
Telefondan açıp sonra Unity'i çalıştırınca oluyor. Eğer herşeyi denediyseniz, bunu da denediyseniz ve olmadıysa, Android Studio'yu indirip telefonunuzun Android versiyonunun SDK'sını kurup Unity'de ayarlardan SDK kısmından onu seçin. Bende böyle oldu.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X