Şimdi Ara

ÜNİV. MEZUNU YENİDEN LYS 2018

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar forumda pek aktif olmasam da eskilerden sayılırım.
    Ben 2008 ÖSS'DE 23K derecesiyle YTÜ Makine Müh. mezunuyum 2012 itibariyle.
    Fakat tekrar LYS(MF3)'ye girip TIP okumak istiyorum kesinlikle, zamanında
    tembellikten ikinci seneye kalmak istememiştim.
    Sağdan soldan kitap toplamaya başladım bu süreçte donanımhaber kullanıcılarıyla
    olabildiğince yardımlaşmak istiyorum tavsiye öneri destek vs.
    Ciddi olabilmek için dershaneye kaydolacağım, yarı dönemde vazgeçmiyeyim diye ama
    çalıştığım için mutlaka hafta sonu olması lazım, mezunu hafta sonu dershanesine alırlar mı?
    Dershane fiyatları nedir taksit yapıyorlar mı ? istanbulda avrupa yakası hangi dershaneyi önerirsiniz ?
    Ben FİNAL dershanesine gitmiştim zamanında ama o zamanlar fem güvender kitapları çok revaçtaydı.
    2018 YGS LYS 'sine hazırlanıp TIP-DİŞ HEKİMLİĞİ gibi hedefi olan arkadaşlarla özelden iletişime
    geçebiliriz.
    Ayrıca KPSS 2018'E de girmeyi düşünüyorum, ygs çalışmak kpss için yeterli midir müfredat aynı mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hisnameisco -- 25 Nisan 2017; 17:16:23 >

• peki neden?
  • Hocam hic mi ise girmedin 5 senedir? 4 senede de mezun olmussun. Tr*ll gibi geldi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mezun oldugumdan beri hatta mezun olmadan başladım hala da çalışıyorum arkadaşlar.
    TIP bir hayaldi çocukluğumda ama tembelliğim çoğu hedefimi boşvermeme sebep oldu hayatta.
    Kendini övme olarak algılamayın 23k'yı hiçbir dersane etüdüne gitmeden ve sıklıkla da dershaneye
    devamsızlık yaparak aldım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mühendislik ve KPSS
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.