Şimdi Ara

Üniv. okumuş bir kızı ailesi lise mezununa verirlermi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
0
Favori
14.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki

Üniv. okumuş bir kızı ailesi lise mezununa verirlermi

(En Son Oy Tarihi: 24.7.2022)
Giriş

Orjinalden alıntı: revenger11

Erkekte para varsa anaokulu mezunu olsa bile yüzde 80 gibi büyük bir oranda kızı alır.
    Devir para devri, kültürel,sosyal statüyüde para belirliyor ne yazıkki,eğitim değil.

Yavaş alsın.

Öncelikle adam olacak. Ardından da üniversite mezunu olacak. Parası çok olur az olur en önemli şey değil.

Kız kardeşim var, ve de sadece parasına güveniyorsa gelsin bakalım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dungeon16

Eğer kzın ailesi zengin veya ortalamanın üstünde bir gelire sahipse,kızlarıda odtü,itü veya bogaziçi gibi bir üniversitenin tıp veya en az onun kadar baba bir bölümünü okumuşsa erkek zengin değilse imkansıza yakın bir şey.Ama herhangi sıradan bir üniversitenin ingiliz yok amerikan edebiyatı yok dadılık b.k püsür bölümünü okumuşsa ve ortalamanın üstünde bir gelirleri yoksa o durumda bile bizim kızımız üni. mezunu sen degilsin derlerse oracıkta açar kaba etimle gülerim.İnsanlar üni. yi gözünde çok büyütüyorlar halbuki bilmiyorlar ki her türlü pislik oralarda dönüyor.
    Son olarak peygamber efendimizin bir sözüyle susmak isterim.RIZKIN ON DA DOKUZU TİCARETTEDİR.

hhacı saydıgın üniversitelerin hiçbirinin tıp bölümü yok nabıcaz?

• quote:

Orjinalden alıntı: Polemik

quote:

Eğer kzın ailesi zengin veya ortalamanın üstünde bir gelire sahipse,kızlarıda odtü,itü veya bogaziçi gibi bir üniversitenin tıp veya en az onun kadar baba bir bölümünü okumuşsa erkek zengin değilse imkansıza yakın bir şey.Ama herhangi sıradan bir üniversitenin ingiliz yok amerikan edebiyatı yok dadılık b.k püsür bölümünü okumuşsa ve ortalamanın üstünde bir gelirleri yoksa o durumda bile bizim kızımız üni. mezunu sen degilsin derlerse oracıkta açar kaba etimle gülerim.İnsanlar üni. yi gözünde çok büyütüyorlar halbuki bilmiyorlar ki her türlü pislik oralarda dönüyor.
    Son olarak peygamber efendimizin bir sözüyle susmak isterim.RIZKIN ON DA DOKUZU TİCARETTEDİR.

Ailemde hiç ticaret yapan yok, ama herkes de para kazanıyor bir şekilde.

Bir de şahsi görüşün, ama şahsi görüşün de fikir veriyor biraz. Sen hangi bölümde okudun çok merak ettim. Bir de hangi edebiyatı takip edersin, onu da çok merak ettim.

Ben ticaret yapmayan para kazanamaz mı dedim.

Dediğim gibi o tarz bölümler için düşüncem bu.Ben endüstriyel kalıpçılık okudum tamamen oto yan sanayi.Ve osmanlı edebiyatına karşı ilgim var.Başka sorun var mı.

• quote:

Orjinalden alıntı: celalcaner2

quote:

hhacı saydıgın üniversitelerin hiçbirinin tıp bölümü yok nabıcaz?

Eh be arkadaşım lafın gelişi dedim onu.Hacettepe tıp olsun o zaman.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: revenger11

Erkekte para varsa anaokulu mezunu olsa bile yüzde 80 gibi büyük bir oranda kızı alır.
    Devir para devri, kültürel,sosyal statüyüde para belirliyor ne yazıkki,eğitim değil.

Yavaş alsın.

Öncelikle adam olacak. Ardından da üniversite mezunu olacak. Parası çok olur az olur en önemli şey değil.

Kız kardeşim var, ve de sadece parasına güveniyorsa gelsin bakalım.

Arkadaşım sen istanbul bebek tarzı bir yerde yaşıyorsun ve başka yerlerden haberin yok heralde.

• @dungeon16

Hayır, hiç alakam yok Bebek'le falan, burslu okuyorum.

Ailem sadece serbest meslekle uğraşıyor. Avukat, mühendis, eczacı, akademisyen... Parası çok ama kendisi hödük olan da var, tam tersi de. Mutluluk para değildir, zaten üniversite mezunu adam da aç kalmaz.

Bir de aşağıladığın bölümlerin ders programlarına bir bak, sonra aşağıla. Ayrıca bu bölüm mezunları da gayet güzel paralar kazanıyorlar, kulaktan dolma bilgilerle ya da etrafında bu bölümlerden mezun ama işsiz birinin durumuna göre hareket etme.

Osmanlı edebiyatına ilgin var ve diğer edebiyat vs bölümleri aşağılaman da ilginç.

Her türlü pislik üniversite ortamında dönüyor demişsin bir de, bu da komik. Pislik her yerde var. Önemli olan pislikten uzak kalmak. Ben de üniversite okuyorum, hem de özel üniversite, yani herkes zengin ve istediğini yapacak düzeyde. Kaç tane hapçı arkadaşın var diye sorsana bana. Ya da sen sormadan ben cevap vereyim: YOK!

Üniversite küçümsenecek bir süreç değildir. Üniversitede sadece meslek edinmezsin, hayata da bir başlangıç yapmış olursun.

• quote:

@dungeon16

Hayır, hiç alakam yok Bebek'le falan, burslu okuyorum.

Ailem sadece serbest meslekle uğraşıyor. Avukat, mühendis, eczacı, akademisyen... Parası çok ama kendisi hödük olan da var, tam tersi de. Mutluluk para değildir, zaten üniversite mezunu adam da aç kalmaz.

Bir de aşağıladığın bölümlerin ders programlarına bir bak, sonra aşağıla. Ayrıca bu bölüm mezunları da gayet güzel paralar kazanıyorlar, kulaktan dolma bilgilerle ya da etrafında bu bölümlerden mezun ama işsiz birinin durumuna göre hareket etme.

Osmanlı edebiyatına ilgin var ve diğer edebiyat vs bölümleri aşağılaman da ilginç.

Her türlü pislik üniversite ortamında dönüyor demişsin bir de, bu da komik. Pislik her yerde var. Önemli olan pislikten uzak kalmak. Ben de üniversite okuyorum, hem de özel üniversite, yani herkes zengin ve istediğini yapacak düzeyde. Kaç tane hapçı arkadaşın var diye sorsana bana. Ya da sen sormadan ben cevap vereyim: YOK!

Üniversite küçümsenecek bir süreç değildir. Üniversitede sadece meslek edinmezsin, hayata da bir başlangıç yapmış olursun.

Evet osmanlı ya karşı ilgim var diğer edebiyatlar beni ilgilendirmez hele okuyanlar hiç ilgilendirmez banane ne aşağılıcam.Yanlız benim de hapçı arkadaşım yok hiç olmadı olmayacakta.

Dediğin gibi pislik her yerde var ama insanlar üni. teyi gözünde çok büyütüyor.Çoğu devlet üni. de kızlar araban veya biraz paran varsa salça oluyor ve o arkadaş gruplarıda evlerde kim kime dum duma takılıyor yoksa yok de hadi.Özel üniversiteyi bilmem.

Ayrıca üniversiteyi küçümsücek olsam niye okuyayım ki.

• Sana adam olmayanları denk gelmiş demek ki, genellemek yanlış.

Ama bizim edebiyatımız değil diye söylediğin bölümleri aşağılamak komik. Hem de bir üniversite öğrencisi-mezununa hiç yakışmıyor. O bölümlerden bir kaç hoca ile tanışırsan yanıldığını anlarsın.
  • quote:

Sana adam olmayanları denk gelmiş demek ki, genellemek yanlış.

Ama bizim edebiyatımız değil diye söylediğin bölümleri aşağılamak komik. Hem de bir üniversite öğrencisi-mezununa hiç yakışmıyor. O bölümlerden bir kaç hoca ile tanışırsan yanıldığını anlarsın.

Ya dostum AŞAĞILAMIYORUM diyorum o bölümlerde okuyanlarda beni ilgilendirmez diyorum bu ayrımı iyi yap.Ayrıca adam olmayanlar derken kızları mı kastettin anlayamadım.Zaten bize hiç düzgün insanlar denk gelmez ki neyse.
    Ben uludağ da okuyorum senin okulunu ve bölümünü merak ettim.Ben senin tüm sorularını cevapladım.
  • Bilgi Hukuk'ta okuyorum.

İyi güzel aşağılamıyorum diyorsun ama bok püsür bölüm de demek dostum?

Adam olmayanlar derken cinsiyet kast etmedim. Kız da bozuk çıkabilir, erkek de. İkisi de farklı yönlerden kazık atar ama ikisi de atar.

Bana da sadece düzgün insanlar denk gelmedi. Ama sağlamların yeri çok başka. Yaramazları ise attım çöpe gitti. Benden uzak, kime yakın olursa olsun.
  • quote:

Bilgi Hukuk'ta okuyorum.

İyi güzel aşağılamıyorum diyorsun ama bok püsür bölüm de demek dostum?

Adam olmayanlar derken cinsiyet kast etmedim. Kız da bozuk çıkabilir, erkek de. İkisi de farklı yönlerden kazık atar ama ikisi de atar.

Bana da sadece düzgün insanlar denk gelmedi. Ama sağlamların yeri çok başka. Yaramazları ise attım çöpe gitti. Benden uzak, kime yakın olursa olsun.

Benim için bir önem teşkil etmeyen bölüm demek.İkimizinde arabası var.Ben yolda şahin doğan vs. gördüğüm zaman benim açımdan o arabanın hiç bir ilgi çekiciliği yok ama asla adama bak 5 bin liralık arabaya biniyor hahaha demem demedim.Biraz alakasız bir örnek oldu ama umarım demek istediğimi anlamışsındır

• Ben bi kız olsam parayı verene verirdim.
  • Aman hocam ne yaptın sen diploma herşey bu ülkede. Sana değil diplomana itibar ediyorlar.
  • aradaki fark baya kapanmış eğer 10 seneye kadar ölmezsek bu forumda kapanmazsa konumda silinmezse sonucunu buraya yazacam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GokhanAtas -- 4 Mayıs 2009; 9:13:34 >
  • Türkiyede köle ticareti var halen eskiden külçe altınla alırdın şimd diplomanla artık karakterinide sormuyorlar üniv okuyan kızlarımız kararlarını kend verebilse zaten 1.sınıf ülke olurduk evlendikten sonra bile küçük bi baskıda boşanabilen karar veremiyen bi ülkenin kızı için ne düşünülebilirki bi arkadaş demiti üniv ortamında her türlü pislik var tamamen katılıyorum valla üniversite denilince aklıma genel ev geliyor ben merak ediyorum çoğu gördüümüz kız ilerde nasıl anne olacak hanımefendi sadık kız o kadar azki ben Elazığda yaşıyorum ve beraber oldugum kız öyle bi kız o açıdan çok şanslıyım amerikaya giden tanıdıklarım var bi kız hoşlandığı zaman araban evin vamrı diye sormuyorlar bile eğer hoşlanıuyor seviyorsa seninledr olay bu aslında dünyada hiç bi ülke üniversiteyi ve askeriyeyi bizim kadar büyütmüyor ama ülkede hayat böyle ne yapalım millet dünyayı geziyor uzaya çıkıyor biz halen bunları konuşuyoruz VAHİM.

• liseye üniye bakmaz işin iyise sigortan varsa direk verir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Utkuhan

Türkiyede köle ticareti var halen eskiden külçe altınla alırdın şimd diplomanla artık karakterinide sormuyorlar üniv okuyan kızlarımız kararlarını kend verebilse zaten 1.sınıf ülke olurduk evlendikten sonra bile küçük bi baskıda boşanabilen karar veremiyen bi ülkenin kızı için ne düşünülebilirki bi arkadaş demiti üniv ortamında her türlü pislik var tamamen katılıyorum valla üniversite denilince aklıma genel ev geliyor ben merak ediyorum çoğu gördüümüz kız ilerde nasıl anne olacak hanımefendi sadık kız o kadar azki ben Elazığda yaşıyorum ve beraber oldugum kız öyle bi kız o açıdan çok şanslıyım amerikaya giden tanıdıklarım var bi kız hoşlandığı zaman araban evin vamrı diye sormuyorlar bile eğer hoşlanıuyor seviyorsa seninledr olay bu aslında dünyada hiç bi ülke üniversiteyi ve askeriyeyi bizim kadar büyütmüyor ama ülkede hayat böyle ne yapalım millet dünyayı geziyor uzaya çıkıyor biz halen bunları konuşuyoruz VAHİM.

Dediğin gibi genel ev gibi ben orada okuyan kızların geneli ne oluyorsa orada oluyor zaten hiç güvencim yok nyse daha fazla inmeyim o konulara..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GokhanAtas -- 4 Mayıs 2009; 13:23:23 >

• hayda bire ankete
  • quote:

Direk tıp diyorsunuz ama bu saydıgın 3 üniversitede de tıp fakültesi yoktur

edit: onun kadar baba derken?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskiekşiyazarı -- 5 Mayıs 2009; 1:55:50 >

• şahsen ben olsam kızımı vermem ayrıca böyle bir durumdada böyle bir kızla evlenmeyi istemem davul bile dengi dengine çalar
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.