Şimdi Ara

Üniv. okumuş bir kızı ailesi lise mezununa verirlermi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
0
Favori
14.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki

Üniv. okumuş bir kızı ailesi lise mezununa verirlermi

(En Son Oy Tarihi: 24.7.2022)
Giriş

i. Sen o kızı hak ettiğine inanıyorsan,
    ii. İkiniz aranızda eğitim seviyesi gibi konuları aşan bir mazi mevcutsa, (Bunu gayri-ahlaki bir ilişki olarak algılamayın. Uzun yıllardır tanıdığın, sevdiğin birisiyse demek istedim. Yani şıpsevdi dedikleri şey değilse.)
    iii. Kaderin de o kişi varsa.
  • davul bile dengi dengine
  • quote:

Orjinalden alıntı: teeKin

birisi benim param için evleniyorsa evlenmesin

• ya artık kader diyorum kendisi az sonra msn ye gelir okuldan gelecek bu forum adresini kendisine verdim çevirimdışı iken bir baksın bazı kişilerin dediklerini örnek alsın...
  • açıköğretim bile okuyan niversite mezunuyum diyor onun için 2 yıllık bi dandik okul okursun kıza dersin bende üniv mezunuyum diye
  • biraz zor bence şöyleki insanlar üniversite yıllarında genelde değişirler eskiden birbirlerini çok sevdiğini söylen çiftler bile üniversite zamanında ayrılabilirler artık gözleri daha iyisini mi arıyor bilmiyorum ama çok rahat bir şekilde ayrılabiliyorlar düşünmeden... ama bunun dışında hala iyi insanlar da var bu yüzden olabilir
  • GÜncel...
  • Yarın bir tartışmanız esnasında kızın gelipte sana ben koskoca üni. bitirmiş biriyim, seni kültürümle ezerim vb. gibi cevapları verebilme ihtimalini de göz önüne al. Ha ille de evleneceğim diyebilecek biri isen git en az iki yıllık bir üni oku. Madem herşeyi göze alabileceksin...
    Kaldı ki daha nice laflar dönüp dolaşacak. Sen gurumumu ayaklar altına alırım, benim için sıkıntı olmaz diyorsan amenna. Lakin ilerde bu tarz olayların olabilme ihtimaline karşın git okul oku.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1299

Yarın bir tartışmanız esnasında kızın gelipte sana ben koskoca üni. bitirmiş biriyim, seni kültürümle ezerim vb. gibi cevapları verebilme ihtimalini de göz önüne al. Ha ille de evleneceğim diyebilecek biri isen git en az iki yıllık bir üni oku. Madem herşeyi göze alabileceksin...
    Kaldı ki daha nice laflar dönüp dolaşacak. Sen gurumumu ayaklar altına alırım, benim için sıkıntı olmaz diyorsan amenna. Lakin ilerde bu tarz olayların olabilme ihtimaline karşın git okul oku.

Valla bu gidişle en azından açıköğretim 2 yıllık olacak gibi

• üni okumamış olman çok önemli değil aslında kültür düzeyini üni okumadan da yükseltebilirsin.tv ekranlarında gördüğünüz sanatçıların kaçı üni mezunu.
    bir önemli etkende para.paran varsa kralsın.kız seni kültürümle ezerim derse sende paranla ezersin
  • quote:

Orjinalden alıntı: dungeon16

İsterse şeksprın kendinisi yutsun o tarz bölümlerin benim gözümde değeri odur.

Değer vermiyorsan hakaret etmeyeceksin. Kendine saklayacaksın fikirlerini mağara adamı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: azizcinar

Oracıkta verir

• Bunun üni mezunu yada lise mezunu olmakla alakası yok..Altında bmw,mercedes olup hiç okumamış bile olsan o aile kzıı istemese bile zorla verir..Üni mezunun olup asgari ücretle çalışanlar var..Şimdi ilkokul mezunu olan bi adamın aylık geliri 5 milyar iken üni mezunu bi adamın aylık geliri 1 milyar ise,o aile kızını ilkokul mezununa veriri..Artık önemli olan,üni mezunu olmak değil..Önemli olan iyi para kazanmak..İstanbula gidin ve altında 200-300 milyarlık araba olanların yarısı bırakın üni mezunu olmayı ,lise mezunu bile değil..
  • quote:

Orjinalden alıntı: dungeon16

Eğer kzın ailesi zengin veya ortalamanın üstünde bir gelire sahipse,kızlarıda odtü,itü veya bogaziçi gibi bir üniversitenin tıp veya en az onun kadar baba bir bölümünü okumuşsa erkek zengin değilse imkansıza yakın bir şey.Ama herhangi sıradan bir üniversitenin ingiliz yok amerikan edebiyatı yok dadılık b.k püsür bölümünü okumuşsa ve ortalamanın üstünde bir gelirleri yoksa o durumda bile bizim kızımız üni. mezunu sen degilsin derlerse oracıkta açar kaba etimle gülerim.İnsanlar üni. yi gözünde çok büyütüyorlar halbuki bilmiyorlar ki her türlü pislik oralarda dönüyor.
    Son olarak peygamber efendimizin bir sözüyle susmak isterim.RIZKIN ON DA DOKUZU TİCARETTEDİR.

Ailemde hiç ticaret yapan yok, ama herkes de para kazanıyor bir şekilde.

Bir de şahsi görüşün, ama şahsi görüşün de fikir veriyor biraz. Sen hangi bölümde okudun çok merak ettim. Bir de hangi edebiyatı takip edersin, onu da çok merak ettim.

• Erkekte para varsa anaokulu mezunu olsa bile yüzde 80 gibi büyük bir oranda kızı alır.
    Devir para devri, kültürel,sosyal statüyüde para belirliyor ne yazıkki,eğitim değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: revenger11

Erkekte para varsa anaokulu mezunu olsa bile yüzde 80 gibi büyük bir oranda kızı alır.
    Devir para devri, kültürel,sosyal statüyüde para belirliyor ne yazıkki,eğitim değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onboardx -- 3 Mayıs 2009; 23:19:18 >
  • kıza bağlı,eğer o da severse seni kaçır olsun bitsin istemenin anlamı yok :)) eğer ikilemde kalıyosan ::D
  • bi basın gidin ya sevmek , aşık olmak işin esası bırakın para ıslerını parası var dıye sevmeyen bırıyle mı bı omur yasasın kız
  • quote:

Orjinalden alıntı: oldsalt

quote:

Orjinalden alıntı: revenger11

Erkekte para varsa anaokulu mezunu olsa bile yüzde 80 gibi büyük bir oranda kızı alır.

Ailenize gelin , kendinize karı alıyorsanız bastırın parayı hayrını görün. Ama kendinize bir EŞ arayacak olgunluğa ulaştı iseniz elbette sizi siz olduğunuz için SEÇEN bir kadınla evlenirsiniz.

Yüzde 80 ifadesini bu tip bir yorumu düşünerek yazmıştım.Evet ülkemizde sözünü ettiğin olgunluğa sahip yüzde 20lik bir kesim neyseki hala var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi revenger11 -- 3 Mayıs 2009; 23:36:32 >

• Bankacı olsam kız isteme kredisi hizmeti açardım.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.