Şimdi Ara

Üniv. okumuş bir kızı ailesi lise mezununa verirlermi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
0
Favori
14.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki

Üniv. okumuş bir kızı ailesi lise mezununa verirlermi

(En Son Oy Tarihi: 24.7.2022)
Giriş
  •  Üniv. okumuş bir kızı ailesi lise mezununa verirlermi
  • Eskiden bu konuda daha katıymış aileler.Artık gençlerin sözü daha çok geçiyor.

Benim akrabam evlendi,kendisi üni. mezunuydu,damat lise mezunu.Fakat çok çok iyi birisi,birçok üniversite mezunundan daha efendi,kişiliği oturmuş.Kendini geliştirmiş yani.Fakat damadı iyice tanıyana kadar ailede çok laf edildi,davul bile dengi dengine diye :)
  • Akrabam bizzat bu örnekte. Üniversite mezunu, lise mezunu bir adamla evlendi.

Evlenene kadar ve evlendikten sonra yapılan dedikodular, söylenenler... O kadar kötüydü ki... Ama onlar buna göğüs gerdiler, şu an çocukları bile var ve mutlular

Olmaz demeyin.
  • kızın ailesinin durumu ne çok iyi nede çokta kötü bizim gibi orta bir halde o yandan bir sorun olmaz fakat ankette baya açık ara önde gidiyor vermez yani bencede vermez
  • quote:

Orjinalden alıntı: robotica

Akrabam bizzat bu örnekte. Üniversite mezunu, lise mezunu bir adamla evlendi.

Evlenene kadar ve evlendikten sonra yapılan dedikodular, söylenenler... O kadar kötüydü ki... Ama onlar buna göğüs gerdiler, şu an çocukları bile var ve mutlular

Olmaz demeyin.

Bizim millet bu konuda çok takıntılı. Bırakın sevenler evlensin. Sonuçta üniversite falan hikaye, maksat para kazanabilmek.
  • arkadaşım insan isterse yapamıca sey yoktur...

senın çözümün de bence bu..

hiç kafana takma.. önemlı olan kızın ne düşünduklerı kız isterse aile imkansız bıle dese olur emin ol..

kızın ıstemesı de; sana, ona, aranızdaki sevgıye bağlı..

bu üçü tamamsa olmazlar olur..
  • ailesi kızını vermez de.. kız(kendini)verebilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: perfectxx

arkadaşım insan isterse yapamıca sey yoktur...

senın çözümün de bence bu..

hiç kafana takma.. önemlı olan kızın ne düşünduklerı kız isterse aile imkansız bıle dese olur emin ol..

kızın ıstemesı de; sana, ona, aranızdaki sevgıye bağlı..

bu üçü tamamsa olmazlar olur..

Aynen katılıyorum sana...
  • ya sen lise mezunusun diye vermiyorlarsa sen onları stiret. okumus olupta cahil kalmıs ne cok insan var. bana göre önemli olan kitap okumak degil İNSAN okumak
  • Olay taraflarda biter.
    Sonuçta siz birbirinizi seviyosanız hiçbişey engel olmaz bence...
  • Birde bu akşam kızın kendisine soracam bakalım o ne diyeceksen kız anası olduğunu düşünerek cevap ver diyecem
  • Kardeşim niye vermesin ? Adam doğru düzgün biriyse, iyi bi işi varsa, saygılı düzgün bi tipse neden vermesin?
  • Bence neden olmasın. Bahsettiğin kız konunun dışında ama üniversite okuyan kızların çoğunun sokaktaki insanlardan farkı yok zaten üniversiteyi çoğu sırf meslek okulu görüyor. Ben kendim okuduğum için biliyorum. Çoğu nette bile facebook msn den başka bir şey bilmiyor. Sonra memleket neden kalkınmıyor diyorlar.
  • gösterir ama vermez
  • Hocam verirler vermesine de sonra başına kakabilirler bu durumu..
    Ancak sen iş hayatında başarılı olursan bu durum ortadan kalkar. Eğer maddi açıdan yeterliysen hiçbir şüphen olmasın.
    Ne yazıkki, günümüzde artık işler böyle yürüyor..
  • Başlığı açan arkadaş o kadar kasacağına bir üni. oku sende, hem dert etmezsin hem kafan rahat olur.

Açık öğretim bir yere girmek kolay, zaten sene içinde sadece sınavlara giriyorlar, günlük işlerine de mani olmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Arsenic

Başlığı açan arkadaş o kadar kasacağına bir üni. oku sende, hem dert etmezsin hem kafan rahat olur.

Açık öğretim bir yere girmek kolay, zaten sene içinde sadece sınavlara giriyorlar, günlük işlerine de mani olmaz.

Bunu bende düşünüyorum eğer kız illaki ben okurum derse onun sayesinde bizde okuruz herhalde şuan açık lise okuyorum ilerde inşallah okurum...

• Bence evlendikten sonra ister istemez çatışmalar olabilir zaman ilerledikçe. Kız daha çok para getiriyor eve , erkek daha az. Nebilim pskolojin falan bozulabilir ben lise mezunu olsaydım ünili bi kıza bakmazdım elimde sağlam bir iş yoksa. Aşkta bir yere kadar. Sonra yerini sevgiye saygıya bırakıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: okanbozkurts

Lise mezununun aylık geliri önemli, sonuçta üniversite falan hepsi para kazanmak için okunuyor.

Sadece para için okunmuyor
  • Biz erkekler üniversite okumayan kızları alıyoz da neden kızlar üniversite okumayan erkeğe varmıyor anlamıyorum
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.