Şimdi Ara

Üniversite

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 yıllık turizm ve otel işletmeciliği kazandım daha geçen yıl gitmedim dondurdum bu yıl gitme konusunda kararsızım ne yapacağımı bilmiyorum şimdi ben bu bölümü kazandığım için sözel mi olmuş oldum kafam allak bullak oldu biyomedikal cihaz teknolojilerini düşünüyordum yada tıbbi görüntüleme tekniklerini sizce bu bölümleri geçmek için ne yapmam gerekiyo tekrar ygs ye mi gitmek bi yıl daha mı bekleyeyim yani

• Turizm ve otel işletmeciliği yerine daha cazip bölümler mevcut. Tabi senin zevkine kalmış. Sayısalın iyiyse tekrar hazırlan derim. İstediğin sağlıkla ilgili bölümleri kazanmak için daha çok çalışman gerekli.
  • yunus251 Y kullanıcısına yanıt
    sayısalı çalışsam yaparım ama bi yıl daha beklemk bana cok zor geliyo hem okuyup hemde hazırlanabilir miyim hepsini karıştrmakta istemiyorum kısaca bi çıkmaza girdim diyebilirim
  • bana şöyle yapsan bence senin için daha iyi olur diyecek biri lazım yani yol gösterecek buradan cıkmanın yolunu
  • Hem üni okuyup hem de hazırlanmak kolay değil. Bana göre öyle şahsen. Finaller bütler derken ygs-lys geliyor. Yaparım dersen okuyup hazırlan. Yapamazsan da üniye devam eder kaybın olmamış olur.
  • yunus251 Y kullanıcısına yanıt
    öyle olacak galiba artık
  • Hayırlısı diyelim artık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Üniversite Okurken Memurluk
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.