Selam beyler bugün ve geçenlerde gördüğüm ve yaşadığım olaylardan çözüm ve akıl almak için size yazıyorum fikirleriniz için şimdiden teşekkürler.
Beyler 4 yıllık bir bölümde okuyorum sınıfta 4 kişi 1 i kızdan oluşmak üzere kendilerini rapçi takılan herkese laf atan her dakika birilerini aşağılayıp küfür eden argo konuşan derste ottan boktan konulardan saçma sapan muhabbetler açıp hocalarla ve öğrencilerle alay eden bir grup var. Bugün sınıftan bir kızı kenarı alıp durduk yere bahsettıgım gruptan kız olanın sevgilisi gelmiş bu kız arkadaşa senin hayatını si.. gibi agır bir kufur kullanmıs cok argo konusup asagılamıslar. Bu kız arkadasın memleketıyle alay edıp duruyorlar bu arkadasımızda cevap verınce cıldırmıslar uzerıne gıtmısler. Bana kalsa alıcaksın bunları sopadan gecıreksın olene kadar doveceksın ama olayın ıcıne ben dahıl olmadıgım ıcın yanlıs anlasılsın ıstemıyorum. Ama bu sınıf ortamında cok rahatsız edıcı bır durum sizce bu ınsanları yasal yollardan nasıl uyarmak gerekıyor? yoksa dedıgım gıbı agız burun gırıp acıklama yapmadan cezalandıracak mıyız? bu da bu unıversıte sevıyesınde kı ortama yakısmayan bır durum bu ınsanları unıversıte ıcınde bır bolume sıkayet etmek mı gerekır yoksa dava açmak mı gerekır? bılgısı olan varsa aydınlatırsa sevınırım tesekkurler.