Şimdi Ara

Üniversite de Panik atak oldum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar üniversite de aile özlemi yüzünden panik atak oldum allah kahretsin keşke hiç kazanmasaydım sağlığımdan oldum nerdeyse eski sinirli halimr döndüm size icimi dökmek istedim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: gilardo

Arkadaşlar üniversite de aile özlemi yüzünden panik atak oldum allah kahretsin keşke hiç kazanmasaydım sağlığımdan oldum nerdeyse eski sinirli halimr döndüm size icimi dökmek istedim

Bende de kaygı bozukluğu yani anksiyete oluştu. Çoğu şeyi erteliyorum kendime pek bakmıyorum.. asosyaliteden hiç bahsetmiyorum. Canım herseyden sıkılıyor vs vs.. ama aşmak için ççabalıyorum. Nasıl olur bilmem ama bundan çıkmak istiyorum İnşallah.. Sen de umudunu kaybetme birşeyleri suçlamak yerine çözüm bulmaya çalış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trustem.111

quote:

Arkadaşlar üniversite de aile özlemi yüzünden panik atak oldum allah kahretsin keşke hiç kazanmasaydım sağlığımdan oldum nerdeyse eski sinirli halimr döndüm size icimi dökmek istedim

Bende de kaygı bozukluğu yani anksiyete oluştu. Çoğu şeyi erteliyorum kendime pek bakmıyorum.. asosyaliteden hiç bahsetmiyorum. Canım herseyden sıkılıyor vs vs.. ama aşmak için ççabalıyorum. Nasıl olur bilmem ama bundan çıkmak istiyorum İnşallah.. Sen de umudunu kaybetme birşeyleri suçlamak yerine çözüm bulmaya çalış

eyvallah saol kardeşim işte çözüm istanbulda ailemin yaninda okumak ama puanlar çok yüksek işte

• quote:

Merhaba, aile özlemi insanı depresyona sürükler.. panik atak; kaygı korku endişe halinin pik halidir.. Ailenin başına bi iş geldiğini falan mı düşünüyorsun? biraz açar mısın.. ( cevabını belki geç okurum diye yazıyorum Üniversite okuyorsun kardeşim, çocuk değilsin. aile kuracak yaştasın biraz kendine gel !)
  • İlk 2 hafta bende özledim ancak 5 ay oldu ve iyikide gelmişim ayrılmışım diyoru.Maddi açıdan sıkıntı yoksa insan üniversiteyi şehir dışında okumalı.Verdiğim en doğru karar oldu benim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük şehirlerde okumaya bak.

İstanbul, Ankara, İzmir gibi.

Gerisinde okunmaz.

Okumadım pişmanım.

Gerçi okuyabilmem için de maddi durumumun olması lazım o ayrı mesele.
  • Zamanla geçer merak etme kafana bir şeyleri takma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ağır bir ameliyat oldum..
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okuyor

quote:

Merhaba, aile özlemi insanı depresyona sürükler.. panik atak; kaygı korku endişe halinin pik halidir.. Ailenin başına bi iş geldiğini falan mı düşünüyorsun? biraz açar mısın.. ( cevabını belki geç okurum diye yazıyorum Üniversite okuyorsun kardeşim, çocuk değilsin. aile kuracak yaştasın biraz kendine gel !)

Bazen dediğin gibi düşünüyorum ailemin başına bisey gelmesi falan ama ne biliyim yani dediğin doğru ama insanın psikolojisi değişikse ne desen boş bende senjn dediğin gibi düşünmek isterdim ama olmuyor

• gilardo kullanıcısına yanıt
    Aynı şeyleri bende ilk 2-3 ay ağır derece de yaşamıştım.Şuan daha iyiyim sanırım biraz zaman gerekiyor bunun için.Umarım bu sorunu olan herkes çözebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: kutta

Aynı şeyleri bende ilk 2-3 ay ağır derece de yaşamıştım.Şuan daha iyiyim sanırım biraz zaman gerekiyor bunun için.Umarım bu sorunu olan herkes çözebilir

allah bilir artık geçermi geçmezmi şimdi ara dönem evdeyim bakalım okula 2 hafta geç gidicem

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.