Şimdi Ara

üniversite değiştirme yatay geçiş gibi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben adıyaman üniversitesini kazandım gelecek sene sınava girip malatya inönüyü kazansam inönüye geçiş yapıp 2.sınıftan devam edebilirmiyim

• yukarı
  • Eğer aynı bölümde okuyacaksan okulunda notlarını yüksek tutup o okula yatay geçiş yapma imkanın olur ama Ygs-Lys tekrar girersen 1.sınıfı tekrar okursun.Yinede başkalarına sor ama doğrusu bu diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Callejoon

Eğer aynı bölümde okuyacaksan okulunda notlarını yüksek tutup o okula yatay geçiş yapma imkanın olur ama Ygs-Lys tekrar girersen 1.sınıfı tekrar okursun.Yinede başkalarına sor ama doğrusu bu diye biliyorum.

hocam şimdi not ortalamasını bilemiyorum da bazı üniler yatay geçiş kontejanı açmıyor. aynı bölümü okuyacağım evet yani 2015 senesinde girip inönüyü tercih edeceğim 2.yıldan devam etsem süper olurdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melbur44 -- 29 Temmuz 2014; 13:21:21 >
  • aynı bölümse transkriptinle ders saydırma olayı var. saydırabildiğin dersleri sayarsın devam edersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ovbem

aynı bölümse transkriptinle ders saydırma olayı var. saydırabildiğin dersleri sayarsın devam edersin

aynı bölüm hocam zaten tüm dersler aynı olduğu için hepsini saydırıp devam etsem mükemmel olacak teşekkürler
  • Aynı ya da benzer dersler olursa ders saydırırsınız. Kısacası mümkün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    XX
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • melbur44 M kullanıcısına yanıt
    ya geçeceğin ünideki derslere bak ects ve kredi olarak bide kendi aldığın derslere ects kredi uyuşması lazım. eğer seninki geçeceğin ünidekinden düşükse saymazlar o dersi. yüksek veya eşitse ve ders içeriğine de bakılması lazım yani. inş çoğu sayılır seçmelileri de saçersin falan ayarlanır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.