Şimdi Ara

Üniversite ders çakışması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bugün seçmeli dersi seçiyordum sona kaldığım için galiba zaten neredeyse hepsi dolmuş

ders programım saçma sapan bi hal aldı pzt-salı-çrş dolu, perşembe de gece 10da sadece 1 tane ders var

ben de part time çalışırım belki diye dedim 3 güne sıkıştırayım çarşambaya aldım ama onda da 1 saat ders çakışıyor

diğer dersi alsaydım perşembe 18'de ve 22'de olmak üzere toplam iki tane ders olacaktı

şimdi ne olacak arkadaşlar birinden birine giremeyecek miyim? ekle bırak döneminde yer kalırsa başka derse mi geçsem pişman oldum ya?

Danışman bu durumu düzeltebilir mi mesela beni çarşamba günkü ders yerine aynı hocanın salı günkü dersine alabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1593E8EC2 -- 30 Eylül 2020; 20:39:46 >

• Ders programının çakıştığını söyleyerek manuel olarak değiştirebilirsin hangi ünidesin bilmiyorum ama ünilerin böyle uygulamaları oluyor genelde. Hatta çakışan ders olduğunda sana o dersi vermemesi lazım sistemin ama neyse o başka konu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JusteMilieu

Ders programının çakıştığını söyleyerek manuel olarak değiştirebilirsin hangi ünidesin bilmiyorum ama ünilerin böyle uygulamaları oluyor genelde. Hatta çakışan ders olduğunda sana o dersi vermemesi lazım sistemin ama neyse o başka konu.
    hocam sistem şu an izin vermiyor zaten ders kaydı yaptınız diyor. saati vardı saat geçince giremiyorum randevu saati.

evet vermemesi gerekiyormuş başka ünilerde okuyan arkadaşlarımla konuştuğumda çok şaşırdılar öyle şey mi olur dediler de olduğunu görünce düzeltirler öyle şey olamaz diyorlar bir de foruma sormak istedim

add drop döneminde sanırım kesin olarak değiştirebiliyorum dimi? Bir de mesela o dersi uydurmak için bana haber vermeden komple programı baştan aşağı değiştirme gibi bir durum olur mu? Yapmazlar dimi öyle. Add drop döneminde de yer kalmaz diye korkuyorum 20 kişilik yer vardı sanırım diğer derste (benim ders programıma uygun olan)

çok saçma sapan bir iş yaptım ya çakıştığı halde neden aldıysam 3 güne sıkıştırıcam diye uğraştım

• Add dropta yer açılırsa değişirisin tabii. Ders seçimi grupları oluyor üniversitelerin oradan istediğin dersi droplamak isteyenler olabilir, anlaşabilirsin. Benim dediğim overrride form bilmiyorum sizde başka ismi olabilir. Bunda da ben şu sectiondan bu sectiona geçmek istiyorum diye başvuruda bulunuyorsun. Dersin coordinatörü ve advisorun onayladıktan sonra manuel olarak geçebiliyorsun o sectiona.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JusteMilieu

Add dropta yer açılırsa değişirisin tabii. Ders seçimi grupları oluyor üniversitelerin oradan istediğin dersi droplamak isteyenler olabilir, anlaşabilirsin. Benim dediğim overrride form bilmiyorum sizde başka ismi olabilir. Bunda da ben şu sectiondan bu sectiona geçmek istiyorum diye başvuruda bulunuyorsun. Dersin coordinatörü ve advisorun onayladıktan sonra manuel olarak geçebiliyorsun o sectiona.
    Bilgi ünideyim hocam yazmayı unutmuşum

çok teşekkür ederim cevaplar için. Yani beni mağdur etmezler diye anlıyorum dimi yoksa sistemden vermemeleri lazımdı. Ya sizin dediğiniz gibi saat değişimi ya da add dropta başka derse geçip bu durumu hallederim. Umarım yer kalır gerçi 20 küsür kişilik yer vardı muhtemelen kalacaktır.

Bu manuel değişim dediğiniz şey için ben en iyisi danışman hocaya mail atayım veya arayayım.

Tekrardan teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.