Şimdi Ara

Üniversite fakirlik ve kurtulma yolları [Ayrıntılı rehber]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
4
Favori
971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çoğunuz babadan zengin olmadığınız için üniversitede fakirlik çekeceksinizdir bu fakirliği daha az hissetmeniz için deneyimli birisi olarak size rehber hazırlıyorum

-KYK kredisine mutlaka başvurun faiz yok artık

-Kayıt işlemleri için vesikalık fotoğraf çekineceksiniz kopyasını fazla alın ve saklayın sonradan yurt kayıt ve diğer burs başvuruları için kullanacaksınız en az 12 tane olsun elinizde (ben 4 erlik çekinip 3 kere ayrı ayrı para ödemiştim koymuştu bayağa)

-Temel yurt ihtiyaçlarınız için liste yapın ve market market araştırıp satın alın

-Tıp kazanan arkadaşlar anatomi atlası almak dışında başka kitap almasın onu da ikinci el alın, yılı farketmez insan anatomisi sabit

bazı hocalar kendi kitabını aldırmak için sizi gazlayacaktır gelmeyin oyuna

-KYK kredisine başvururken ziraat genç kart alın mutlaka enayilik yapıp sadece banka kartı özelliğini kullanmayın gidin kredi kartı özelliğini açtırın faizsiz ve aidatsız olduğundan işinize yarar

-Kendi üstünüze telefon hattı alın ve genç tarifelerden yararlanın (bimcell önerimdir) ayrıca üniversitenizin wifi ağından da faydalanın

-Spotify youtube premium gibi zengin alışkanlıkları edinmeyin ufak ufak götürür ama sonuçta götürür

-öğrenci belgenizi asla renkli çıktı almak zorunda değilsiniz

-aç kalırsanız acil yemek ihtiyacı için a101 tavsiyemdir hayat kurtarır dürüm vb ürün çeşitliliği bakımından iyidir ayrıca okuduğunuz yerde migros varsa imkanlarından yararlanın

-ikinci el eşya satış platformlarından güzel şeyler edinebilirsiniz letgo dolap vs kullanmayı öğrenin

-ilk zamanlar kırtasiyeler size fazladan fazladan not kitlemeye çalışacaktır dikkatli olun mümkünse üst dönem birini arkadaş edinin öğrenin neler gerekli

-esnaf lokantalarından yemek yemekten çekinmeyin ve ayrıca genelde her ilin merkezinde belediye destekli lokantalar olur (büyükşehirler de ki sosyal tesisler gibi)

şu manzaraya bakarmısın iştahım açıldı

+++ Zincir restoranların kampanyalarını takip edin güzel yemekler uyguna gelebiliyor

şimdilik aklıma gelenler bunlar gerektiğinde güncellerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TidyTie -- 13 Temmuz 2023; 19:50:18 >

• Alıntı

metni:
    -Spotify youtube premium gibi zengin alışkanlıkları edinmeyin ufak ufak götürür ama sonuçta götürür

veya üniversiteli indirimi + papara cashback ile premium alın

• Fakirlik çok zor be ! Allah yardımcımız olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ders kovalayabilirsiniz dershanelerde ogrenci calisana cok ihtiyac oluyor ucuz oldugu icin

• pandie kullanıcısına yanıt

Tercih edilebilir evet

• BirZemanHatası kullanıcısına yanıt

Koçluk işinde güzel para var ek gelir olur

• esnaf lokantası kadar kazık bir yer yok.geçenlerde bir kaşık güveç bir kaşık pilav ve ayrana 100 tl verdim hala uyuyamıyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • TidyTie T kullanıcısına yanıt

Üniversite fakirlik ve kurtulma yolları [Ayrıntılı rehber]  kesinlikle

• damakcatlatan kullanıcısına yanıt

değişir tabii ki ama Anadolu da genelde uygun oluyor

özellikle yerel halktan nerede yemek yenmesi gerektiğini öğrenebilirsin

• quote:

-Kayıt işlemleri için vesikalık fotoğraf çekineceksiniz kopyasını fazla alın ve saklayın sonradan yurt kayıt ve diğer burs başvuruları için kullanacaksınız en az 12 tane olsun elinizde (ben 4 erlik çekinip 3 kere ayrı ayrı para ödemiştim koymuştu bayağa)

Vesikalık çekilirken mailinize fotoyu dijital olarak isteyin. (Yada evde düz bir arkaplan ile kendiniz çekilin ve shoplayın) Sonra o fotoyu 5M Migros’lardan bastırın. Neredeyse bedava.

Bu kıyağımı da unutmayın

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ne alakası var hocam ücretli okuyan sayısı yok denecek kadar az neredeyse herkes burslu okuyor özelde okuyorsa da

• Ben kyk kredisi aldım borsaya birazda altına atıyorum faiz yok zaten baya bi uzun tutacam hem borcu kapatırım hem cebime para kalır mezun olunca.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • forumdaki bilkentlilerin çoğunluğu babadan bursluÜniversite fakirlik ve kurtulma yolları [Ayrıntılı rehber] 

• Eğer üniversitenin ücretsiz servisleri varsa onu kullanın. Otobüs çok dolu olursa arkadan binip birkaç durak sonra inin. Bu şekilde ücretsiz bir miktar mesafe kat edebilirsiniz. Kağıtların her iki tarafını kullanın, tek tarafı doldurup atmayın hem milli servetinizi hem de kendi cebinizi koruyun.

• A NEW LIFE kullanıcısına yanıt
    Borsada hangi sektörden aldınız hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sacrifice003 S kullanıcısına yanıt
    Hocam bende enerji şirketleri hariç çoğu şey var şansıma enerji şirketleri ralli yapıyor Halka arzdan aldığım cwene astor eupwr gibi hisseleri büyük enayilik yaparak ihtiyacım olmamasına rağmen sattım enerji şirketleri müthiş yükseldi. Düzeltme gelirse thy ekleme yapıcam bi de izlediğim bi kaç youtube kanalı var onların önerdiği potansiyelli hisseler var onlara atıcam.

Garanti hisse olarak şişecam diyorlar ona da arada küsüratı atıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A NEW LIFE -- 13 Temmuz 2023; 20:41:18 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yo ben fakirim kartta kalan 800tl borç 1200tl Üniversite fakirlik ve kurtulma yolları [Ayrıntılı rehber] Üniversite fakirlik ve kurtulma yolları [Ayrıntılı rehber] Üniversite fakirlik ve kurtulma yolları [Ayrıntılı rehber] Üniversite fakirlik ve kurtulma yolları [Ayrıntılı rehber] 

• pandie kullanıcısına yanıt

• Üniversitede fakir yok herkes deli gibi para harcıyor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.