Şimdi kılavuzda hukuk 2. öğretim ücreti 1155tl olarak görünüyor. Ben bu ücreti her dönem mi ödeyeceğim yoksa her sene mi?
quote:
Orijinalden alıntı: robin scherbatsky
Şimdi kılavuzda hukuk 2. öğretim ücreti 1155tl olarak görünüyor. Ben bu ücreti her dönem mi ödeyeceğim yoksa her sene mi?
her dönem.
Yarı yarı. Yani Eylülde 578 TL , Şubatta yine 578 tl .. (ders kayıt dönemine göre martta olabilir okula göre değişir ayları )
quote:
Orijinalden alıntı: _OlguN_
Yarı yarı. Yani Eylülde 578 TL , Şubatta yine 578 tl .. (ders kayıt dönemine göre martta olabilir okula göre değişir ayları )
eminsiniz değil mi?
quote:
Orijinalden alıntı: robin scherbatsky
quote:
Orijinalden alıntı: _OlguN_
eminsiniz değil mi?
Evet . Üstüne 20 yada 30 tl üniversite harcı gelecek. Yani 578+ 20-30 Tl
bizde 577,5 lira + 20 lira öğrenci kartına yapıştırılacak pul.
Okulun kendi sitesinde 385 tl diyor harcı. Bundan ayrı bir şey yatırıyor muyuz?
kilavuzdaki hicbir zaman tutmuyor ben ikinci ogretim okudum 5 donem harc odemedim son yil 405 lira odedim pamukkale unide kilavuzda 736 felan yaziyordu
quote:
Orijinalden alıntı: painscream
Okulun kendi sitesinde 385 tl diyor harcı. Bundan ayrı bir şey yatırıyor muyuz?
okulun sitesinde ne yaziyorsa o dur eger 1 lira bile fazla yatirirsan geri iade ediyorlar .universiteler arasi harc farklilik gosteriyor bunun sebebi de okulun fon yardimi almasi durumudur.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme