Şimdi Ara

Üniversite Hayatımda yaptığım hatalar Tavsiye vericek insanları bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Lise'de meslek lisesine gittim ve elektrik elektronik bölümüydü sevmiyordum o yüzden başarısız bir lise hayatım vardı.
    Yaşım 18 olunca lisenin son yılında ygs zamanı geldi 1.ygs girişimde arkadaşlarla neresi olursa gidelim beraber gidelim,
    kafası yaşıyorduk ve 2yıllık kötü bir bölüme gittim ve ben oraya gidince hata yaptığımı anlayıp geri döndüm.
    Sonra 2.yıl benim için daha düşünceli geçti ama çalışmadım çünkü kafamı kemiren sorular vardı ne yapıcam ne yapmalıyım,
    çevremde çok konuşabiliceğim kimsede yoktu bunları.2.yıl'da sınava girdim ama hiçbiryere giremedim 19 yaşındaydım.
    Bu yıl'da orta düzeyde çalıştım meslek lisesi çıkışlı olduğum için sayısal vs yok gibi birşey bende.
    ve yine 2 yıllık bir bölüm geldi bilgisayar programcılığı okul başlamadan şehire gittim baktım 3 4 gün zaman geçirdim
    ve yine hata yaptığımı düşünmeye başladım ilk yıl olduğu gibi bu düşünce kafamı kemirdi ve geri döndüm dün en son ders kayıt ve harçlar
    yatırılıcaktı yatırmadım. ve şuan ne yapıcağımı nasıl yaşıcağımı bu hayatta nabıcağımı bilmiyorum hayatımın çoğu bilgisayar başında geçti
    arkadaşlarım vardı onlarında yarısından çoğuyla şuan konuşmuyorum.Gelecek kaygım çok yüksek bir biçimde var ama gelecek planım yok
    Şuan 4.kez ygs sınavına giricem ve başarılı olucakmıyım onu bile bilmiyorum bir şeyi kafama koyamıyorum 6 ay var sayısal çalışşam
    yapamam diyorum sözel çalışşam yapsam bile iyi bir bölüm yada gittiğim bölümde nabıcam bilemiyorum tecrübesi olan ve bana birşeyler anlatabilecek
    birilerine ihtiyaçım var yardım ederseniz sevinirim belkide birinin hayatını düzeltebilirsiniz.

Şuan hissetiğim şey nabarsam yapayım ne olursa olsun geleceğim bomboş olucak.
    Bu sene 2yıllık üniversiteden döndüğüme bile üzülmeye başladım.
    Belkide psikolojik bir sıkıntım vardır herşeyden vazgeçiyorum ve sonra bunu düşünmeye başlıyorum.
    Çevremdeki arkadaşlarımda 2 yıllığa gitseydin diyorlar.

Beni aydınlatıcak bana tecrübelerini anlatıcak hatta ne yapmam gerektiğini söyleyecek insanlara ihtiyaçım var
    diceksiniz ki insan kendi seçer yapıcaklarını şu ana kadar bundan bir şey kazanamadım.Şimdiden teşekkürler.

Dipnot : Ailem ne yapmak istiyorsan onu yap diyorlar ister 2 yıllık oku diyorlardı.İster sınava çalış.Bunları yapmıcaksanda işte çalışırsın.
    Ama ben psikolojik olarak kötü hissediyorum.20-21 yaşıma geldim birşey yapmadığım için.

• Kardeşim sen doğru düzgün çalışmaya başla. Hakkını verdikten sonra kişisel tatminliğe de ulaşırsın. En azından pişmanlığın kalmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saglik cok garantiymis gibi "issiz kalmayinda saglik okuyun" demek ne kadar kolay

Sonrada hastanelerde stajlarda kompleks yapip hastaya bagirmalar , hastalardan tiksinmeler gelir de gelir . Sagligi sevmeyen okumamali . Sevmeyecekseniz ve kompleksliyseniz saglik okumayiniz . Bu kafadaki insanlar yuzunden ne ozveriyle calisan saglikci var nede is var bizde saglikta issizlik yasiyoruz . Lutfen insan hayati olan bir sektoru secerken iyi karar berin . Mesleki getirisinden once insani sevin . Bu islerdende cok sey beklemeyin atanamadikca coptur ozelde maaslar asgaridir mesailer esnektir .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.