Bildirim
Üniversite Hazırlık İçin En İyi Youtube Kanalları Hangileri?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
videoları baya iyi ben sadece burdan çalışacağım bu sene.
https://www.youtube.com/channel/UCyKKD_T683_M2-cmnVwtFfg
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurlukheykeli -- 18 Temmuz 2020; 17:36:31 > -
Mezuna mı kalacaksin?quote:
Orijinalden alıntı: ozgurlukheykeli
videoları baya iyi ben sadece burdan çalışacağım bu sene.
https://www.youtube.com/channel/UCyKKD_T683_M2-cmnVwtFfg -
Matematik için eğer temeliniz zayıf ve ayrıntılı anlatım istiyorsanız "Bıyıklı Matematik" (x2 hızında izliyorum).
Eğer temeliniz hafifte olsa var veya sadece nokta atışı konuya çalışıp soru bankasında tamamlayayım diyorsanız "Atölye Matematik"
Geometri için Kenan Kara düşünüyorum eğer beğenmezseniz Metin Hocam kanalıda iyidir.
Dil bilgisi temeliniz yoksa "Kadir Gümüş Benim Hocam" iyidir. Ardından hocalara geldik "Ekspress dil bilgisi" ile püf noktalar ve "Adem hoca ile Türkçe" Kanalından dil bilgisi deneme videolarıyla son vuruşu yapabilirsiniz.
Tarih eğer vaktiniz varsa Selami Yalçın çok beğeniliyor. Ben onu izlemeyi düşünüyorum.
Coğrafya Yavuz Tuna deniliyor daha çok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calmdownbro -- 18 Temmuz 2020; 17:42:26 > -
matematik: rehber matematik, ilyas güneş eyüp b. ve atölye matematik. soru çözümleri için matematik soru çözümleri, matematiğin fatihi, mert hoca
kimya: bizim hocalar kimya ve tekrar için kimya bakanı
biyoloji: senin biyolojin ve tekrar için bekir avşar
fizik: fizikle barış ve altuğ güneş
türkçe: kadir gümüş ve rüştü hoca
edebiyat: kadir gümüş, edebiyat ders notları
tarih: ramazan yetgin ve selami yalçın tekrar için ok tarih
coğrafya: bayram meral, harita için yavuz tuna
geometri: kenan kara
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X