Şimdi Ara

üniversite için bu laptop nasıl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kolay gelsin arkadaşlar. üni için laptop alıcam ama ekran kartından anlamıyorum. pes falan oynarım ısınma ve kasma sorunu olmamalı. vericeğim linkteki pc yi sırf sony olduğu için ve fiyatına göre özellikleri yüksek olduğu için tercih ettim. sony 1.sınıf malzeme kullanıyomuş diyolar. kalitelidir diye düşündüm. bilgisayar buhttp://www.istanbulbilisim.com.tr/sony-vaio-sve1513t1ew-notebook-fiyati,65363.html ...... özellikle ekran kartı hakkında yorumlarınızı rica ediyorum. iyi forumlar.

• up
  • sakat çok sakat
  • bu hafta takım çok eksik
  • www.notebookcheck.net/AMD-Radeon-HD-7650M.70632.0.html
    ekran kartı hakkında yeterli bilgiye buradan ulaşabilirsin. Ben bu bilgisayarın hemen hemen aynı özellikli hp olanını bu fiyata almıştım fiyat güzel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: unregistered123

www.notebookcheck.net/AMD-Radeon-HD-7650M.70632.0.html
    ekran kartı hakkında yeterli bilgiye buradan ulaşabilirsin. Ben bu bilgisayarın hemen hemen aynı özellikli hp olanını bu fiyata almıştım fiyat güzel.

teşekkür ederim bi bakayım.
  • İstanbul bilişimden alma öncelikle max bütçen ne kadar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: amönyak

İstanbul bilişimden alma öncelikle max bütçen ne kadar

max bütçe diye bişey yok aslında. bende bitane laptop var toshiba iyi sayılır. ama üni ye getirmek için istiyorum yenisini. babam bana pc almak istemiyo. 700 bende var o da 500 bile verip vermeyeceği meçhul. bu fiyatlara ancak tablet alabileceğimin farkındayım ama yapıcak bişey yok malesef.
  • O zmn doların düşmesini bekle

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.