Şimdi Ara

ÜNİVERSİTE İÇİN TAVSİYE ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben 12.sınıf üniversite hazırlık TM öğrencisiyim.Size danışcağım konu üniversite bölüm seçimim.
    TM öğrencisi olmama rağmen matematiğim neredeyse hiç yok.Sırf matematik için bu sene dersaneye yazıldım.Ama olmuyo olmuyo olmuyo.
    Temel 0 .Hiç bişi anlamıyorum.lys de mat dan bi 3-5 net çıkarsam yeter.
    Sözelim çok iyi amacım sözeli full çekebilmek.Bana hangi bölümler uygun olabilir?
    bölüm seçimim için tavsiyelerinizi bekliyorum.

• Bence yanlış yoldasın pes etmek yerine matematiğini geliştirmeye bak,temel konuları anlarsan en seveceğin ders matematik olur lysde rahatlıkla 35+ net yapabilirsin ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum benim de matematiğim yok sayılırdı aslında hala sayılır ama düzgün çalışınca yapabileceğimi gördüm. 2 yıllık bitirdim kesinlikle dgs yi kazanmam gerekiyordu ama matematik zayıftı. Öncelikle konu anlatimlıdan konuyu çalıştım sonra yapabildiğim soruları çözdüm yapamadıklarıma önceden zor der bırakırdım. Full çözümlü soru bankası almıştım yapamadigim sorunun cevabına bakıp çözüm yolunu öğrenip bu şekilde mantık yürümeyi öğrendim. Şimdi de çok yapamıyorum ama olsun dgs yi kazandıracak kadar yaptım ve sakarya üniversitesini kazandım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.