Evet arkadaşlar dün kayıt sildirdim bi yarım saat falan sürdü ama hala e-devlet'e girince okulda okuyorum görünüyorum.Ne zaman sisteme yansır bi bilginiz var mı acaba?
bende dün sildirdim hala sistemde kayıtlıyım bazıları aynı günde siliniyor bazıları 2-3 günde tamamen öğrenci işleri ile alakalı
diplomanızı aldınız mı hocam
Aldım da sistemde hala aktif öğrenciyim kayıtlar başladı panik olmaya başladım sabah arcm bakam.Sizinki sisteme geçti mi?
labrinth
kullanıcısına yanıt
benimki anında geçmişti, öğrenci işlerininn ne kadar çalışkan ya da tembel olduğuna göre değişir sanrıım. hatta az önce yeni okuluma kaydımı yaptım
Oha hayırlı olsun:) Şey dicem e devlette nerden kontrol ettiriyosun sisteme geçip geçmediğini ben mi yanlış bakıyorum acaba
labrinth
kullanıcısına yanıt
Benim kaydım gece 2de sistemden silindi e kayıt yapayım dedim hata veriyor aynı anda 2 örgüne kayıt olunmaz diye yokki sistemde kaydım bu nasıl iş ya
İngilizce iktisatı bıraktım hukuka gidiyorum ya da gitmeye çalışıyorum diyelim kayıt yapamadık bi türlü :)
Mesajım bulunsun. Bu e devletten 14 üne kadar silinir inşallah
Babam rektörlüğe falan çıkmaktan bahsediyor siz nasıl sildirdiniz diplomayı nerden geri aldınız?
labrinth
kullanıcısına yanıt
Kaçıncı sınıfta bıraktınız iktisatı acaba bir de hukuka geçerken iktisatta gördügünüz ortak dersleri saydırma ihtimali falan var mı?
PexagonP
kullanıcısına yanıt
Rektörlük durum yok.Yarım saat bile sürmüyo.Kütüphane-spor salonu-evrak kayıt gibi yerlerden ilişiği yoktur yazısı alıyorsun sonra en son öğrenci işlerine gidip imzalattığın kağıdı veriyorsun o da onaylayıp lise diplomonı veriyo hemen.
2.sınıfta bıraktım.8 ders saydırabiliyorum
labrinth
kullanıcısına yanıt
hocam kayıt oldunmu e kayıttan benimki hata veriyor
düştengüzel
kullanıcısına yanıt
Yok be hocam hala eski okulumda kayıtlı görünüyorum öğrenci işlerini aradım kontrol edicez dediler.Öğleden sonra gidicem bakalım sende bi ara istersen silinmesine rağmen hata vermesi ilginç:/
labrinth
kullanıcısına yanıt
evet bende onu anlamadım kaydım görünmüyor yine hata alıyorum
Kazandığın yer farklı bir şehirde değilse benim gibi pazartesi okula gidip elden yapcaksın mecburen ben öyle yapıcam :/
Üniversiteye gidip kayıt yaptırabilir miyiz acaba orda da sıkıntı çıkar mı ki