Şimdi Ara

Üniversite kayıt dondurmak ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, maddi sıkıntıdan dolayı bu yıl kazandığım üniversiteyi
    bir yıl dondurup seneye başlamak istiyorum.Bunun için takip etmem gereken adımları
    yazarmısınız.
    askerliği yapmadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pawnee

Merhaba arkadaşlar, maddi sıkıntıdan dolayı bu yıl kazandığım üniversiteyi
    bir yıl dondurup seneye başlamak istiyorum.Bunun için takip etmem gereken adımları
    yazarmısınız.
    askerliği yapmadım.

Harclar kalkmadi mi ndn dondurmak icin ugrascn ama ille de dondurcm diosan 1- saglik raporu 2- fakirlik belgesi dir dondurmanin 2 yolu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: merdo.18

quote:

yazarmısınız.
    askerliği yapmadım.

Harclar kalkmadi mi ndn dondurmak icin ugrascn ama ille de dondurcm diosan 1- saglik raporu 2- fakirlik belgesi dir dondurmanin 2 yolu

hocam i.ö kazandım, ailede tek calısan asgari ücretle babam olmasına ragmen kyk dan da yurt cıkmadı.
    yurt kiralarıda 400 500 lira arası.kısaca burslu özel okul yazsaydım daha iyiydi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: merdo.18

quote:

yazarmısınız.
    askerliği yapmadım.

hocam i.ö kazandım, ailede tek calısan asgari ücretle babam olmasına ragmen kyk dan da yurt cıkmadı.
    yurt kiralarıda 400 500 lira arası.kısaca burslu özel okul yazsaydım daha iyiydi.

Ha ozmn isler degisir. Ya sole diim bazi okullar ck zor akademik izin verio busekilde snn okulun napar blmiorm ama en iyi cevabi ogrenci islerinden bolum sekreterliinden alirsin bi ara sor napmm lzm die blki bi dilekce bile isini gorur yok derlerse fakirlik kagidini bole tanidik neblm az muhabbeti olan muhtarlar veriomus onu zorlarsin ama ara bi sor bolum sekreterine durumunu anlat derim bn oncelikle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• teşekkürler sabah ilk işim o olacak
  • quote:

yazarmısınız.
    askerliği yapmadım.

bu konuyu danışmanınla bi konuş bence. bende kayıt dondurdum. danışmanımda sağolsun çok yardımcı oldu. başta bende geçim sıkıntısı falan yazalım demiştim ama o kabul etmedi. aile içi geçimsizlik falan yazdı ve kurul kabul etti :d etmeme gibi bi durum da söz konusuymuş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.