Şimdi Ara

Üniversite kayıt dondurma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Bu sene üniversite kazandım, kaydımı da e-devlet üzerinden yaptım. Ailevi birkaç sorun nedeniyle gitmek istemiyorum ilk sene. Okul açılmadan kayıt dondurma için başvurabiliyor muyum? Nasıl olacak işlemler?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• internetten dondurma var mı acaba

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Okul sitesinde form var ama başvuru tarihi falan yazılmamış.

• Dondurursan 1 sene azami hakkından gidiyor galiba en iyisi hazırlığa gir devamsızlıktan sınıftan kal sene sonu sınavından girip geç ama kendi öğrenci işlerine danış bu taktiği önce 1 yıl böyle kurtarırsın

• dondurmak şart değil hocam sıkıntı yapma donduramazsan da dondurmak ile gitmemek aynı şey gibi düşün. dondurmak için belli neden lazım geçerli bir nedene sahipsen ders kaydı yapmadığın sürece(okuldan 1hafta öncesi falan) istediğin zaman mail ile dondurabilirsin. üniversitenin kayıt birimine mail atabilirsin adımlar için her ünide farklı olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apostrophe -- 25 Ağustos 2022; 22:38:59 >
  • apostrophe A kullanıcısına yanıt
    ders secmeyip gitmesek bir sıkıntı olur mu?

• Edward CULLEN YKS 2023 kullanıcısına yanıt

pasif öğrenci olursun madem gitmiyorsun ve dondurmuyorsun ders seç aktif sayıl öğrencilik haklarından yararlan öğrenci kartı çıkartmak gibi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • apostrophe A kullanıcısına yanıt
    ders seçip gitmesek sıkıntı yok yani?

• Edward CULLEN YKS 2023 kullanıcısına yanıt

Yazdığım gibi. Gene de danışmanına mail at böyle böyle bir durum var sorun olur mu diye yok diyecektir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.