Bildirim
Üniversite Kayıt Öğrenci Bilgi Formu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Up aynı soru, geçen yıl hazırlıkta hiç dokunmadım şimdi de adres belli olana kadar değiitirmeyeceğim ama inşallah sıkıntı olmaz
Bir de en altta hazırlık muafiyet sınavına girmek istiyorum/istemiyorum seçeneği var ne yazacağım ki ona (hacettepe)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 3 Eylül 2023; 12:4:38 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Uppa ayni durum bende de var ben de yatay geçiş yaptim ne yapmak lazım simdiden doldursak bi sey olur mu
hangi okul
Hocam bilgileri değiştirme hakkınız bulunuyor zaten. Ki bence en önemli kısım email ve telefon no o da bir sıkıntı çıkarsa diye. Diğer bilgilere zaten üni bu forma bakmadan ulaşabilir. O hazırlık kısmının ise şimdiye kadar kapanmış olması lazımdı. Birkaç gün önce hazırlık bilgileri ve notu transkriptte işlendi.
Ben yanlış doldurmuştum birkaç bilgiyi obsnin epostaya mail atınca düzeltiyorlar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X