Şimdi Ara

Üniversite Kayıt Öğrenci Bilgi Formu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
2
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler üninin obs sitemine girdim direkt olarak öğrenci bilgi formu çıktı bayağı bilgi falan istiyor.

Üniye gitmeye üşeniyorum bunları evde doldurdum diyelim daha sonra bir yanlışlık falan olmuşsa düzeltilme ihtimalı var mı?

• Up aynı soru, geçen yıl hazırlıkta hiç dokunmadım şimdi de adres belli olana kadar değiitirmeyeceğim ama inşallah sıkıntı olmaz

Bir de en altta hazırlık muafiyet sınavına girmek istiyorum/istemiyorum seçeneği var ne yazacağım ki ona (hacettepe)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 3 Eylül 2023; 12:4:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uppa ayni durum bende de var ben de yatay geçiş yaptim ne yapmak lazım simdiden doldursak bi sey olur mu

• hangi okul

• Leopard76 kullanıcısına yanıt

Hocam bilgileri değiştirme hakkınız bulunuyor zaten. Ki bence en önemli kısım email ve telefon no o da bir sıkıntı çıkarsa diye. Diğer bilgilere zaten üni bu forma bakmadan ulaşabilir. O hazırlık kısmının ise şimdiye kadar kapanmış olması lazımdı. Birkaç gün önce hazırlık bilgileri ve notu transkriptte işlendi.

• Ben yanlış doldurmuştum birkaç bilgiyi obsnin epostaya mail atınca düzeltiyorlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.