Şimdi Ara

Üniversite-Kız Meselesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 yıllık bir ilişkim var. Ben bu sene üniversiteye gidiyorum o bir daha hazırlanacak seneye yanıma gelecek"di"( Hayal sanırım). Ben burslu ist. bölüm tercih ettim büyük ihtimalde ora gelecek.(bende istemiyordum babamın zoruyla yazdım) Size aramızda geçen konuşmayı yazıyım. (b= ben k=kız)

k: özel gelirse aynı şehirde okuma ümidini kesecem.
    B: Sende çalışıp burslusunu kazanırsın gelirsin.
    k: Sorun para değil.
    B: ya ne?
    k: ortam.
    B: Nasıl ortam? Ortamdan kastın ne?
    k: ortam işte.
    B: Ortam istiyorsan özelde alası olur( bunu tahminen yazdım pek emin değilim )
    k: Bence olmaz. Eğer özel gelirse seninle gelmem.

Bende bundan sonra ipleri kopardım. Gözün yükseklerde dikkat et falan diye. Sizce bu kızın amacı ney? Hani bunu başka bir kız söylese bu kızın geleceği parlak yollu bu derdim. Ama kızı seviyorum öyle birşey yapacak bir kızda değil ama bilmiyorum.

• Up
  • ulan şu ergenlerin aşk meşk işlerini bi anlayamadım arkadaş ya
  • 19 yaşındayım ben
  • 19 yaşında olman ergen olmadığını göstermez. Kızın öyle bi cevap vermesi ergen olduğunu gösterir onunla muhatap olman senin de ergen olduğunu gösterir.
  • Ortam pesinde kosan bi ergenden daha tehlikelisi, iranın füzeleridir.
  • Özel okulda burslu okumak istemiyor işte.Bunda anlayamayacak ne var ?
  • Özel okul ortamını istememesinin sebebi full zengin ve artis tiplerin olması,böyle arabası ile falan okula gelen tipler, anlamayacak ne var bunda ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gedo Mazo -- 15 Ağustos 2012; 19:02:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GnLTy.

Özel okulda burslu okumak istemiyor işte.Bunda anlayamayacak ne var ?

İst büyük bir şehir olabilir ulaşım zor olabilir ama bir ton üniversite var. Onlardan birine gideebilirsin dediğimde yine olmaz dedi. Tercihten önce kendisi yaz her türlü napar eder gelirim demişti.Şimdi fikrini değiştirdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sune

quote:

Orijinalden alıntı: GnLTy.

Özel okulda burslu okumak istemiyor işte.Bunda anlayamayacak ne var ?

İst büyük bir şehir olabilir ulaşım zor olabilir ama bir ton üniversite var. Onlardan birine gideebilirsin dediğimde yine olmaz dedi. Tercihten önce kendisi yaz her türlü napar eder gelirim demişti.Şimdi fikrini değiştirdi

Bilemiyorum hocam.Onun da kendisine göre haklı sebepleri olabilir.Buluşunca sinirlenmeden,sakin bir şekilde,tatlı dille derdini anlamaya çalış bence.Kızlar cidden bizden çok farklı düşünüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tutkaal

Ortam pesinde kosan bi ergenden daha tehlikelisi, iranın füzeleridir.

xD
  • Kızın tek bildiği kelime galiba "ortam"
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.