Şimdi Ara

Üniversite kız mevzusu içerir. Kız adımı attı bende iş yok. Gaza getirin beyler [Para ödülü içerir] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
4
Favori
2.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Nerdesin hangi bölüm kaçıncı sınıf

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kız o kadar adım attıysa, bi daha ki karşılaşmanızda ayrılırken sana bi kahve vs. ısmarlayayım gibi bişeyler dersen muhtemelen kabul edecektir.
  • Ona patronun kim olduğunu göster.

Numaranı verirmisin? diycen kardeş çok basit.
  • Onun gectigi yolda pusu kur ve elinde kitaplarla ona carp sonra zaten ask oluyor hemen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenah2007 -- 18 Aralık 2014; 14:21:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenah2007

Onu gectigi yolda pusu kur ve elinde kitaplarla ona carp sonra zaten ask oluyor hemen

• Yalnız bir anında biraz konus boş zamanın varsa bir yerde oturabilirmiyiz de.sonrada hos birisin eğer sende istersen seni yakindan tanımak isterim de.bence hem civitmamis olursun hemde açık açık söylemiş olursun.

• Seks edek mi? de.

Çocuğun adını Bruce koyun yeter :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dersten önce kitap alacağını söyleyip tavsiye iste. tabi tavsiye ile kalmasın ne yap ne et çıkışta kitapçıya beraber gidin. yolda muhabbet edin sıkıcı geçmesin.kitapçıda karar vermen uzun sürsün mutlaka aşk kitaplarına falan bak o sırada her kitapta bi muhabbet olsun hep aynı şeyi konuşmayın.sonta laf arasında ertesi gün bişeyler yapmayı teklif et ama çıkma yeklifi gibi olmasın.bu arada kitap almadan çıkma ucuz bişey al masrafa gerek yok. bence yapacağın en iyi şey bu.denenmiştir.

• Hacı noldu o iş?:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: G. House

Kızı kahve içmeye davet etmek bu kadar zor mu ?

+1
    Gönlü varsa zaten gelecektir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Usta cevap ver neoldu merak ettik

• gir facesine beğendiği müzik ve dizi filmlere bak ona göre aa şu grup çok güzel dimi de felan ilerlet öyle %85 işe yarayacaktır.
  • "bende günaydın dedim montu oturup arkadaşlarla"

Burada tüm dikkatim dağıldı gitti tüm dikkat. Monta mı oturdun, montu mu oturttun nettin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RadioactiveRc

gir facesine beğendiği müzik ve dizi filmlere bak ona göre aa şu grup çok güzel dimi de felan ilerlet öyle %85 işe yarayacaktır.

Tecrübeyle sabittir.+1
  • Cevapları okumadımda biride çıkıp şunu demedimi ulan
    Madem kızlarla iletişimde sıkıntı çekmiyorsun ders bitince yanına gidip dersten sonra işin yoksa XXXXX cafeye gidip birşeyler içelimmi diye nazikçe sor elinden geldiği kadar derslerden üniversiteden bahsetme bayadır seni görüyorum ama konuşma fırsatımız hiç olmuyodu de geriside sende çocuklarınızdan birinin adını da Eren koy para atmana gerek yok. Eğer diyosunki Eren koymıcam o zaman bi 50'ni alırım hacı

• ona bunun onur kırıcı bir davranış olduğunu söyle.
  • Kardeşim kızın sana adım attıgını düşünüyorsan gerçekten git iste numarasını. üniversiteli adamsın daha numara almayıda bu kadar sıkıntı yapıyosan kendine birşey diyemiyecem. bahane felan uydurma boşuna neden diye sorarsa numarasını istediginde tatilde konusuruz birşeyler yaparız de. numarasını verırse verır vermezse kendisi bilir
  • Selam beyler, kızla bugün konuştum ve numarayı aldım, ikiletmeden kendisi numarayı verdi. Dersi varmış akşam için çünkü, telefondan devam edelim dedik ve ayrıldık Aslında yine gidemezdim yanına ama, kaç gündür bu yüzden kendimi parçalıyordum sürekli aklımı kurcalıyordu. Bugünde son görüşme olcak diye gaza geldim bi fırsat kollayıverdim konuştuk anlaştık. Buluşmadan detaylar oldukça editleyeceğim konuyu. Bi kaç güne buluşuyoruz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enginear

Selam beyler, kızla bugün konuştum ve numarayı aldım, ikiletmeden kendisi numarayı verdi. Dersi varmış akşam için çünkü, telefondan devam edelim dedik ve ayrıldık Aslında yine gidemezdim yanına ama, kaç gündür bu yüzden kendimi parçalıyordum sürekli aklımı kurcalıyordu. Bugünde son görüşme olcak diye gaza geldim bi fırsat kollayıverdim konuştuk anlaştık. Buluşmadan detaylar oldukça editleyeceğim konuyu. Bi kaç güne buluşuyoruz :)

Haydi hayirli Olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Rinoritze

quote:

Orijinalden alıntı: Enginear

Selam beyler, kızla bugün konuştum ve numarayı aldım, ikiletmeden kendisi numarayı verdi. Dersi varmış akşam için çünkü, telefondan devam edelim dedik ve ayrıldık Aslında yine gidemezdim yanına ama, kaç gündür bu yüzden kendimi parçalıyordum sürekli aklımı kurcalıyordu. Bugünde son görüşme olcak diye gaza geldim bi fırsat kollayıverdim konuştuk anlaştık. Buluşmadan detaylar oldukça editleyeceğim konuyu. Bi kaç güne buluşuyoruz :)

Haydi hayirli Olsun

Sağolasın kardeş :)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.