Şimdi Ara

Üniversite kız mevzusu içerir. Kız adımı attı bende iş yok. Gaza getirin beyler [Para ödülü içerir] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
4
Favori
2.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ortak derslerinden bir Konu hakkında ileri de bu konuda tez hazırlamayı düşünüyorum senin bu konulara ilgin var mı diye sor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enginear

quote:

Orijinalden alıntı: mrsmrc

Ortak derslerinizden birisine beraber çalışmayı teklif edebilirsin.

Aslında bu aklımda hocam ama, şimdi ortak derslerimiz ikimizinde çok kötü durumda. Kızın 2.alışı zaten.. O yüzden bu seçeneği eledim. Ders çalışmaya gidip boş boş kağıtlara bakıp bi şey anlayamadan dönmek çok saçma olur. :D

Amacın ders çalışmak yani?

• quote:

quote:

Aslında bu aklımda hocam ama, şimdi ortak derslerimiz ikimizinde çok kötü durumda. Kızın 2.alışı zaten.. O yüzden bu seçeneği eledim. Ders çalışmaya gidip boş boş kağıtlara bakıp bi şey anlayamadan dönmek çok saçma olur. :D

Hangi ders yolla ben çalıştırayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.S.L.A.N

Ortak derslerinden bir Konu hakkında ileri de bu konuda tez hazırlamayı düşünüyorum senin bu konulara ilgin var mı diye sor

Hocam çok abartı olur yav.. Tez hazırlamak nedir :D
  • quote:

quote:

quote:

Amacın ders çalışmak yani?

hahaha :D yok hocam, işte diyorum ya.. aklıma bi şey gelmiyor. muhabbeti başlangıç aşaması için bi şekilde ilerletmem lazım.. yarın son ortak ders. yani yarın bi şekilde bağlantıyı kurduk kurduk, kuramadık her şey biter kızı bi daha 1-2 ay zor görürüm. bu da soğuması için fazlasıyla yetecek bi zaman. ikimiz içinde :)

• Bu yazdıklarını ben hergün yaşıyorum

• geçenlerde elinde bi kitap görmüştüm filan de sonra haa karıştırmışım diyip kitap dizi film muhabbeti filan aç. hoşlanıyosan numarasını da iste zaten o da senden hoşlanıyor anlattığın kadarıyla niye bu kadar kasıyosunuzki. sonra kızı kaptırıverirsin başkasına o zaman üzülürsün. burda millete vereceğin parayı da kızla bi kafede filan harca tavsiyeden daha çok işe yarar o şekilde.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: A.S.L.A.N

Ortak derslerinden bir Konu hakkında ileri de bu konuda tez hazırlamayı düşünüyorum senin bu konulara ilgin var mı diye sor

Hocam çok abartı olur yav.. Tez hazırlamak nedir :D

O zaman bir ödevi yapmam için yardım iste ya da ne bileyim üniversite kulüpleri ile ilgili sorular sor

• quote:

Orijinalden alıntı: Mortuuus

Bu yazdıklarını ben hergün yaşıyorum

sen yeditepelisin kardeş
  • Hadi beyler gösterin dh nin gücünü
  • Facebooktan ekle sonra kabul edince profilden telefon numarısını al whatsappdan ekle notları yolla ve bir mesaj yaz erkenden göndereyim dedim veya okunuyor mu eksik var mı vs. cevap verir sonra muhabbeti istediğin kadar uzatabilirsin zaten

• Kalemini evde unutmuş gibi yapıp yanına git fazla kalemin varmı falan filan de sonra yanına otur ışte aceleyle çıktım evden unutmuşum falan de, burdan yardir yürü koş hatta uç. Kız bu kadar gelmiş daha ne yapsın? Zaten kız bunları senden hoşlandığı için yaptıysa kıza halole bile desen muhabbet kurarsin :)

• Konuskan birisiyim diyorsun iyi guzel kiz saana pasta vermis yani senden hoşlanıyor yada birseylee hissediyor tek yapman gereken yanına gidip selam nasilsin bir cay icip konusabilir miyiz diyebilirsin.soylediklerin dogruysa zaten kiz seve seve gelir terslemez.kizla yuz yuze muhabbeti ilerletmeden faceden muhabbete baslama yada cikma teklifi etme

• Eğer kız sana adım atmış olsaydı numarayı bakışmadan verirdi hemen.

• quote:

quote:

sen yeditepelisin kardeş

• Benimde benzer bir durumum var Üniversite hazırlıktayım durumumda yerinde aynı sınıfta olduğumuz bi kıza çok kötü aşık oldum, kızla sohbetimiz var ama çok yakın değiliz artık ders dinleyemeyecek duruma geldim onu düşünmekten. Evde derste çalışamıyorum açılamadım da, böyle bir şey düşündüğümü bilse kim bilir ne der ne yapıcam bilmiyorum.
    Birde tabi bu kızın sevgilisi yok ben açılamazsam da sevgilisi olursa asıl o zaman psikolojim bozulur :( ne yapıcam ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2573B355F -- 17 Aralık 2014; 17:32:15 >
  • Okumayın beyler. Fotokopiyi fotokobi yazmış

• quote:

Orijinalden alıntı: Dexter61

Benimde benzer bir durumum var Üniversite hazırlıktayım durumumda yerinde aynı sınıfta olduğumuz bi kıza çok kötü aşık oldum, kızla sohbetimiz var ama çok yakın değiliz artık ders dinleyemeyecek duruma geldim onu düşünmekten. Evde derste çalışamıyorum açılamadım da, böyle bir şey düşündüğümü bilse kim bilir ne der ne yapıcam bilmiyorum.
    Birde tabi bu kızın sevgilisi yok ben açılamazsam da sevgilisi olursa asıl o zaman psikolojim bozulur :( ne yapıcam ben

Aynen hocam :) Kaç gündür ne haldeyim görsen :D
  • Kızı kahve içmeye davet etmek bu kadar zor mu ?
  • quote:

quote:

sen yeditepelisin kardeş

Okulda kızdan bol bişi yok gerçekten
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.