Şimdi Ara

Üniversite kız mevzusu içerir. Kız adımı attı bende iş yok. Gaza getirin beyler [Para ödülü içerir]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
4
Favori
2.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler selam, üniversitedeyim. Daha önce kız arkadaşlarım oldu hatta gayette sosyal ve konuşkan birisiyimdir fakat ilk tanıştığım kişilerle muhabbeti pek kuramam.
    Geçen hafta sınıftayken bi kız geldi, saçma sapan bi soru sordu ders çıkışında..4-5 arkadaş yürüyorduk, kız özellikle bana sordu kolumdan tutup bişey sorabilir miyim diyerek, soru son derece saçmaydı. Yani tanışmak ve konuşmak için bi bahaneydi resmen.. Neyse dedim galiba gerçekten sadece soru sormuştur dedim kendi kendime triplere girmeyeyim dedim unuttum gitti..Sonra arkadaşlarla yemek yedik, tekrar derse gidicez, bi baktım o kız yanında bi arkadaşıyla geliyor baktım bende onlara kız bana baktı gülümsedi merhaba dedi, bende merhaba dedim gülümsedim devam ettik..

O kızla ortak aldığım dersler çarşamba ve perşembe günü. Sonra geçen hafta yine dersliğe geldim oturdum montumu çıkarıyordum tam o sırada arkamı bi döndüm kız arkamda, günaydın dedi gülümsedi, bende günaydın dedim montu oturup arkadaşlarla muhabbete başladım.

Çıkışta yanımdaki arkadaştan, o kızın arkadaşı not istedi. Arkadaşımda '' benim arkadaşta çektiricek (ben yani) onunla beraber gidin dedi''. Beraber gittik, fotokobiyi çektirdim yolda giderken ufak tefek muhabbet ettik ama orada kaldı. Muhabbet belirli bi seviyeden ileri gitmiyo işte hangi dersleri alıyosun hangileri kaldı vizeden kaç aldın falan filan sıkıcı üni muhabbeti bilirsiniz...O sırada bunun arkadaşı bi şey istedi benden bi not, bende numara isteme bahanesiyle biriniz numaranızı verin akşam whatsapptan atarım notu dedim. Numarayı hiç beklemediğim bi kız verdi..Benim kızdan yine alamadım numarayı. O numarayı istediğim sırada birbirleriyle bakıştılar ama o diğer kız veriverdi telefon numarasını birden...

Neyse beyler özet olarak..Benim kızla bi türlü muhabbete giremiyorum..Yarın kızla son ortak derse giricez bu dönem. Kız bu kadar adımı atmışken boş çevirmek istemiyorum,çünkü hoş bi kız..Gerçekten aklımda olan ama ihtimal vermediğim birisiydi.

Yarın ders çıkışına kadar kızla bi şekilde muhabbete girip, ders çalışma,çarşı ne bileyim benim aklıma gelmiyor. Mantık çerçevesinde kızında normal karşılayabileceği bi teklifle-bi muhabbetle karşısına çıkmak istiyorum. Bi türlü cesaret edemiyorum böyle bi durumda bile.

En mantıklı öneriyi sunan arkadaşın tavsiyesini yarın uygulacağım ve eğer kızla muhabbete girip işi ilerletebilirsem. Hemen yarın akşam eve geldiğimde hesabına para ödülünü yatıracağım.

Erkek sözü veriyorum :) Miktar belirtmiyorum ki heyecan olsun. Ama öğrenci adamız beyler onuda unutmayalım lütfen :)

Tüm mantıklı, seviyeli ve düşündürücü tavsiyelerinize açığım arkadaşlar. :)

Şimdiden tüm tavsiye verenlere teşekkürler :)

EDİTT: Selam beyler, kızla bugün konuştum ve numarayı aldım, ikiletmeden kendisi numarayı verdi. Dersi varmış akşam için çünkü, telefondan devam edelim dedik ve ayrıldık Aslında yine gidemezdim yanına ama, kaç gündür bu yüzden kendimi parçalıyordum sürekli aklımı kurcalıyordu. Bugünde son görüşme olcak diye gaza geldim bi fırsat kollayıverdim konuştuk anlaştık. Buluşmadan detaylar oldukça editleyeceğim konuyu. Bi kaç güne buluşuyoruz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enginear -- 18 Aralık 2014; 16:39:53 >

• Okumayın "gayet sosyal ve konuşkan birisiyim "
  • ctrl+f yapıp zebani yazdım sonuç çıkmadı

okuyabilirsiniz arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blizzard Days

ctrl+f yapıp zebani yazdım sonuç çıkmadı

Hobbite gidelim de
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blizzard Days

ctrl+f yapıp zebani yazdım sonuç çıkmadı

Sınıf yaparak moonwalka git ve vuru masayıp çıkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: serokut

Sınıf yaparak moonwalka git ve vuru masayıp çıkar

Alıntıları Göster
    Ortak derslerinizden birisine beraber çalışmayı teklif edebilirsin.
  • Kizin ismini soyismini biliyorsun face den ekle kabul ettigi zaman mesaj at oyle oyle ilerletirsin zaten gerisi gelir
  • Bence sen heveslenmissin biraz sanki kiz adim atmamis sadece konusmus yani ilgileniyoda olabilir ama bilmiyorum

Bana sen sevmissin gibi geldi :D
  • "Daha önce kız arkadaşlarım oldu hatta gayette sosyal ve konuşkan birisiyimdir fakat ilk tanıştığım kişilerle muhabbeti pek kuramam." Üniversiteye gelmisin ve buraya kiz konusu aciyon. Kesin sosyalsin
  • İş yok bunda çöp
  • Kendını kandırma yakısıklı, o adım felan atmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeaglePower

Kizin ismini soyismini biliyorsun face den ekle kabul ettigi zaman mesaj at oyle oyle ilerletirsin zaten gerisi gelir

Adını soyadını biliyorum dostum ama kızı hemen her gün görürken, gidipte faceden ekleyip muhabbeti oradan ilerletmek saçma geliyo. Önce yüz yüze bi tanışsak sonra ekleyip faceden devam etsek olabilir ama tam tersine karşıyım :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DFE3C8F4-B

Kendını kandırma yakısıklı, o adım felan atmadı
    hocam herhangi bi kafeye yemeğe yada durağına kadar bırakırsın götürürsün muhabbet sardı whatsapp tan devam edelim son görüşmemiz olsun istemiyorum de fln fln işe yarar %100
  • Vur masaya aslanım
  • durumumuz yoktu okuyamadik
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrsmrc

Ortak derslerinizden birisine beraber çalışmayı teklif edebilirsin.

Aslında bu aklımda hocam ama, şimdi ortak derslerimiz ikimizinde çok kötü durumda. Kızın 2.alışı zaten.. O yüzden bu seçeneği eledim. Ders çalışmaya gidip boş boş kağıtlara bakıp bi şey anlayamadan dönmek çok saçma olur. :D
  • Hangi uni
  • quote:

Orijinalden alıntı: baranodn12

hocam herhangi bi kafeye yemeğe yada durağına kadar bırakırsın götürürsün muhabbet sardı whatsapp tan devam edelim son görüşmemiz olsun istemiyorum de fln fln işe yarar %100

Bu mantıklı gibi duruyor. Genelde yanında arkadaşı olduğu için biraz geriplanda tuttum yanına gitme işini ama, ''SON GÖRÜŞMEMİZ OLSUN İSTEMİYORUM WHATSAPPTAN DEVAM EDELİM'' kısmı mantıklı duruyor şimdilik..Amaç görüşme isteğini klasik ve alışılagelmiş şeylerden farklı bi biçimde lanse edebilmek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enginear

quote:

Orijinalden alıntı: DeaglePower

Kizin ismini soyismini biliyorsun face den ekle kabul ettigi zaman mesaj at oyle oyle ilerletirsin zaten gerisi gelir

Adını soyadını biliyorum dostum ama kızı hemen her gün görürken, gidipte faceden ekleyip muhabbeti oradan ilerletmek saçma geliyo. Önce yüz yüze bi tanışsak sonra ekleyip faceden devam etsek olabilir ama tam tersine karşıyım :(

Hayir zaten oyle olmaz sen okuldan ciktintan sonra evde o kizla yuz yuze konusuyor musun? Veya gece? Ben bu zamanlari kastediyorum. Eger siklikla konusursaniz ilerler muhabbet konusmayida biliyorsan kiz senindir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enginear

quote:

Orijinalden alıntı: baranodn12

Bu mantıklı gibi duruyor. Genelde yanında arkadaşı olduğu için biraz geriplanda tuttum yanına gitme işini ama, ''SON GÖRÜŞMEMİZ OLSUN İSTEMİYORUM WHATSAPPTAN DEVAM EDELİM'' kısmı mantıklı duruyor şimdilik..Amaç görüşme isteğini klasik ve alışılagelmiş şeylerden farklı bi biçimde lanse edebilmek.

hocam hangi üniverstedesin ona göre yer söyliyelim istanbulsa tabi degilse kızı gideceği yere kadar bırak otobüsü onla beraber bekle yada metroyu neyse artık özellikle senin yolunun ters tarafına düşüyosa git fedakar gibi bu söz anca orda söylenir nebiliym klasik bişe olsun istemiyosun ama klasik olmayan bişey kaldımı bu laflarda artık :D

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.