Şimdi Ara

Üniversite kız mevzusu içerir. Kız adımı attı bende iş yok. Gaza getirin beyler [Para ödülü içerir] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
4
Favori
2.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hangi okul ? ve bölüm buna göre tavsiye vereceğim.
  • dersten sonra bi yerlerde oturalım mı de işte kasma kahvenizi yudumlayın oluru varsa muhabbeti karşı taraf açar zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: 35bna

Hangi okul ? ve bölüm buna göre tavsiye vereceğim.

Hocam bunların ne önemi var ki, sonuçta kızla aynı sınıftayız.. yani aldığımız 2 tane ortak ders var. onun haricinde görüşemiyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: G. House

Kızı kahve içmeye davet etmek bu kadar zor mu ?

Hocam değilde hani ne bileyim. Asıl mesela muhabbet edicek konular..Üç beş saat oturup etrafı seyretmek istemiyorum cafede
  • Hocam bakın ilk önce sizin arkadaşlarınız ve sizinle ortak whatsapp grubu kurun. Grup kurulduktan sonra hani en azından bireysel değil de whatsapp grubunda samimiyet kurun. Tabi bunun için ilk önce numarasını aldığınız diğer kızla konuşmanız gerekecek. Gerekli samimiyeti kurduktan sonra ortam oluşur zaten takılmaya falan başlarsınız. Sonrası size kalmış bişey.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LynrdSkynyrd

Hocam bakın ilk önce sizin arkadaşlarınız ve sizinle ortak whatsapp grubu kurun. Grup kurulduktan sonra hani en azından bireysel değil de whatsapp grubunda samimiyet kurun. Tabi bunun için ilk önce numarasını aldığınız diğer kızla konuşmanız gerekecek. Gerekli samimiyeti kurduktan sonra ortam oluşur zaten takılmaya falan başlarsınız. Sonrası size kalmış bişey.

Kızlara güven olmaz hocam. Bunuda düşündüm.. En yakın arkadaşına aracılığıyla ama, bana arkasını döndüğü at ötmeye gider benim kıza ne söylediğimi. Alayı böyle daha önce dilim yandı :D
  • Arkadaşı telefon numarasını vermiş arkadaşına sor kızın Whatsapp'tan. Yoklasın bakalım kız senin hakkında ne düşünüyor.

• Kusura bakma da kiz hicbir adim atmamis

• quote:

Orijinalden alıntı: Krone

Arkadaşı telefon numarasını vermiş arkadaşına sor kızın Whatsapp'tan. Yoklasın bakalım kız senin hakkında ne düşünüyor.

3ü yakın arkadaş hocam. Dürüst davranacağını sanmıyorum. Ben derim böyle böyle bi yokla diye. o gider x senin için yanıp tutuşuyor ayakları yapar pireyi deve eder olacak işi mahveder :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enginear

quote:

Arkadaşı telefon numarasını vermiş arkadaşına sor kızın Whatsapp'tan. Yoklasın bakalım kız senin hakkında ne düşünüyor.

3ü yakın arkadaş hocam. Dürüst davranacağını sanmıyorum. Ben derim böyle böyle bi yokla diye. o gider x senin için yanıp tutuşuyor ayakları yapar pireyi deve eder olacak işi mahveder :D

O zaman kendi işini kendin göreceksin Kızın senden hoşlandığından emin olmadan da bir teklif falan sunma şimdilik bence

• quote:

quote:

quote:

O zaman kendi işini kendin göreceksin Kızın senden hoşlandığından emin olmadan da bir teklif falan sunma şimdilik bence

Hocam işte şimdilik diyosunda, yarın kızla son ortak derse giriyorum. Yani bi daha zor görürüm. İşi yarın bağlamam gerekiyor :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Lentus

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mortuuus

Bu yazdıklarını ben hergün yaşıyorum

sen yeditepelisin kardeş

Okulda kızdan bol bişi yok gerçekten

Yeditepede misin

• Beyler upp..
  • Koridorda yürürken telefonla konuşuyomuş gibi yap önüne çık, defterleri yere dağılsın. Dur yardım ediyim de, o sırada eline dokun gerisi gelir zaten :D Düğüne de davet edersin inş

• Hacı mesele senin ona açılman değil diye düşünüyorum kızlar dürüst erkekleri sever o seni arkadaş grubunun içinden çekip saçma sapan soru sormayı göze almışsa sen bunu yapımca daha önde olursun hem muhabbeti sen başlatmadığından asılmış sayılmazsın kızla git aynen olmasa bile üstü kapalı bi şekilde söylesen bile kızla muhabbete girip "seninle konusmak istiyorum" de. Kıza "daha çok konuşma veya buluşma için bana şans ver" de. Şunu bil burda kız senle konuşmaya çalışmış ama sen ondan hoşlanmaya başlamışsın o yüzden sakın kıza onun sana asıldığı hissini verme konuşkan biriysen öylesine espriler bile olsa bı kıza söylediğinde basit bi espri olsa bile seninle dalga geçmeyip üstüne senle konuşmak için daha çok çabalamasına yol açarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurcan9970 -- 17 Aralık 2014; 22:09:28 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum benden büyüksün daha Iyi bilirsin o ortamları ben ben anca liseyi yeni bitirdim bir de mezun kaldım dolayısıyla kendi cercevemden oneri sunayim , Yarin da sen onun yanına git soru sorma vs bahanesiyle ışte dönem bitiyor falan muhabbeti falan olabilir ders sonrası boşsan bir şeyler içebilir miyiz falan de gir hafiften mevzuya kabul ederse gittiginiz duruma göre baktın Iyi gidiyor iste numarasını malum bu dönem son gününüz verirse ne ala vermezse de canın sağolsun Kiz mi Yok :D

Gerçi sanmıyorum Kiz o kadar ilgi gosterdiyse boş çevirmez seni aksine onunla ilgilenmen hoşuna gider.Benim tavsiyem bu kadar sıkıntılı birşey dediysem de kusura bakma hadi hayırlı akşamlar yarin için bol şans

• Rinoritze kullanıcısına yanıt
    Hacı çok masum yazmışsın ama katılıyorum ama kızla konuşurken lafının arkasında mesaj olacak(aynı senin yazdığın gibi) yalnız biraz daha ısrar etmen lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurcan9970 -- 17 Aralık 2014; 22:27:15 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kızlar adımı atınca genelde boş olmuyorlar şuanki ilişkim böyle başladı Bir yerden konuş , numarasını al
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lentus

quote:

quote:

Bu yazdıklarını ben hergün yaşıyorum

sen yeditepelisin kardeş

Okulda kızdan bol bişi yok gerçekten

Yeditepede misin

Yep

• biraz zor/karışık ama mükemmel bi adım tavsiye ederim her zaman işe yaramıştır.ilk kez dh'de paylaşıyorum :)

aranızda geçen kelimeleri çıkart(mümkün olduğu kadar fazla) örneğin:üniversite adı bölüm adı cafeler isimler tarihler vb.Sonra bi bulmaca hazırlıyorsun ve her kelimeden sonra altta boş kalan kutulara çıkacak cümle için harfleri yerleştiriyorsun.sonunda bütün kelimeleri bulunca kalan harfleri kutucuklara yazıyorsun ve bi cümle çıkıyor.oraya istediğin cümleyi çıkartabilirsin

fotoğraflardan daha iyi görebilirsin.bunu yaptıktan sonra hayır dese bile seni unutmaz/unutamaz :)

haydi rastgele
     Üniversite kız mevzusu içerir. Kız adımı attı bende iş yok. Gaza getirin beyler [Para ödülü içerir] Üniversite kız mevzusu içerir. Kız adımı attı bende iş yok. Gaza getirin beyler [Para ödülü içerir]

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.