hocam hemen yargılamayın bence herkesi ben 4.sınıftayken staj yaptığım firmada 6.aydayken firma pandemiden dolayı iflas etti (ihracat firması olduğu için) mezuniyetten sonrada orda çalışmaya devam edicektim yargısız infaz yapmayın lütfen. |
Üniversite mezunuyum işsizim (3. sayfa)
-
-
Yav kendi alanımda bulmıycam diyorsun başka neyden bulucan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam her mezun kendi alanında çalışmıyor ama bi şekilde yazılım olabilir satış olabilir bu tarz alanlarda çalışıyor yada en olmadı polis subay vs gibi mesleklerde çalışıyor ama sen gelip diyorsun kasiyer ol çorbacıda çalış bunu diyorum.
-
bu adam inşaatta amelelik için veya bimde kasiyer olmak için üni okumadı sen bunu anlamıyorsun adamın aklı yok mu o da biliyor başka işlerin olduğunu. 4 sene niye okudu bu adam senin mantığına göre okumak için uğraşmazdı girerdi temizlikçi veya kuryelik yapardı
-
kendi alanı olmazsada vasıflı bi iş yapabilir mesela düz memur olabilir subay uzman yardımcısı vs olabilir ama temizlik görevlisi kasiyer olmak istememek gayet hakkı insanların üniversitenin bi anlamı olmalı.
-
Tamam olun madem
Neden olamıyorsunuz o zaman
kıytırık bi ünide kıytırık bi bölümden mezunum yani senin tabirinle iyi bi yerde okumadım ama şu anda hazine ve maliye bakanlığında uzman müfettişim,üniversite mezunu bi adamın kötü üniversite mezunu olsa bile bimde kasiyerlik yapmak istememesi çorbacı olmak istememesi gayet doğal nesini anlamıyorsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gölcüklü4123 -- 26 Haziran 2023; 20:51:0 > -
Ben adamlara çorbacı kasiyer ol demedim zaten
Öyle dediğimi iddia ediyorlar kendileri
kalifiye bir işte çalışamazsın yazmışsın benmi yanlış gördüm.
-
Çorbacı ol demek değil bence bu yazdığım
mesela örnek verebilirmisin açıklama yaparak
-
Hocam merhabalar.Acaba hangi okulda pilotaj okudunuz.Ayrica burslu muydunuz?
Umarım merakımı anlarsınız.Ben de pilotaj okumak istiyorum ve hep pilotaj okursam direk is bulurum gibi dusunuyordum.Yanlis bir düşünce mi acaba?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam muhattap olduğun adam daha kalifiyeli işçi nedir onu bilmiyor bence boşuna tartışıyorsun kendisinin iş dünyasına dair hiçbir bilgisi olduğunu düşünmüyorum
-
Hocam temmuzda firma kapandı ağustosta mezun olup direk askere gittim şubatta geldim hala iş arıyorum.
dostum yanlış anlama ama işletme bitirerek o saydığın yerlerin hiç birinde şansın olmaz almazlar açık yok açık olan binlerce bölüm var c1 seviye ingilizcen ile mühendislik yada ingilizce öğretmenliği öneriyorum tekrar okumanı sınava ayrıca ülkede işsizlik yok kalifiye iyi bölümleri bitir bakalım anında iş bulursun adam uçak teknikerliği bitiriyor thy pegasus işi hazır ya da sağlık bitirsen hemşirelik direk işin hazır işsizlik var demen kendi hatan
-
hocam özel güvenlik niye düşünmüyorsun
-
Hocam özel güvenliği okumadanda yaparım kendi bölümüme uygun iş arıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X