Şimdi Ara

Üniversite öğrencisi Evkur gibi mağazalardan taksitli alışveriş yapabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. 19 yaşında üni 2. sınıf öğrencisiyim. Geçtiğimiz ay yaşadığım maddi problemlerden ötürü telefonumu satmak zorunda kaldım ve kat kat düşük bir tutara da olsa elden çıkardım. Haliyle bu kazançla yaşadığım maddi sıkıntılı dönemi atlattım. Bu süreçte telefonumun hali hazırda bir iki problemi olmasından ötürü aileme telefonumu garantiye verdiğimi söyledim. İdarelik olarak da babamın kullandığı telefonu aldım. Aradan bir aya yakın süre geçti telefon nerede soruları artınca garantiden geldi demek zorunda kaldım. Ve Pazartesi evime döneceğim. Gittiğimde telefonu sattım demem ailemin canını çok sıkacak. Haliyle kullandığım telefonun modelinde bir telefon almam gerekecek. şu an için tek çözüm Evkur gibi gözüküyor. Kullandığım telefon Note 5 idi haliyle yeni dönem bir telefon değil. 500 tl farkla almak benim için sorun yaratmayacaktır. Aylık 200 TL ödeyebileceğimi düşünüyorum ki ödemek de zorundayım. Sizlere sorum aranızda buna benzer sorun yaşamış biri var mı? Varsa sorunu nasıl çözdü? Evkur öğrenciye telefon satar mı? Lütfen umut verici konuşun. şu an çok ihtiyacım var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ailenden imza aliyorlar .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu Ordu Evkur için mi geçerli kardeşim? ben de Ünye'de gidip görüşeceğim

• evkurdan bişey alınır mı la kafayı mı yedin
  • Evkurdan uzak durun yoksa ömür boyu borç ödersiniz.
  • Empati hocam az biraz empati. senin bu durumdan sıyrılmak için ne gibi bir çözümün olurdu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pro1e1ar1an -- 25 Kasım 2017; 13:45:27 >
  • Beyler Evkur gibi kuruluşlar benim vaziyetimdeki insanları hedef alaram kurulmuş zaten. Ailemden de biliyorum Evkur'un rezil bir magaza olduğunu. Ancak ne yapabilir benim durumumdaki bir insan ? Telefon kiralama diye bir opsiyon mu var yaşadigim yerde ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kardeşim şuan Vatan Bilgisayar'da Fibabanka ile Mediamarkt'da Denizbank ile anlaşmaları var. 10 taksitle kredili telefon alabiliyorsun sıfır faiz. Onları araştır ordan sıfır faizle 10 taksitle al telefonunu derim. Evkur'a falan sakın bulaşma.
    Git Vatan Bilgisayar ve Mediamarkt ile konuş bir onlar halleder.
  • Pazartesi'ye yetişmez kardeşim o. Ayrıca üniversite öğrencisine bankalar kredide sorun çıkartıyor tecrübeliyim bu konuda.

• Alternatif isteyen adama ordan alma, alınır mı vs. yazmak ne kadar mantıklı..

Dostum arkadaşından rica et kısa süreliğine telefonlarınızı değiştirin.
    Git 2. el telefon satan biriyle konuyu paylaş, kiralamak istediğini söyle ( kimlik vs. bırak )
    En mantıklısı replika bul çok uygun olur kısa süreli çözüm sunar sana.
  • Halden anlayan bir insan buldum sonunda. Teşekkür ederim kardeşim çok güzel iki fikir verdin. Telefoncu işini de düşüneceğim ancak bulunduğum yerin insanınından öğrendiğim bir şey var o da öğrenci düsmanı oldukları. Haliyle onlarla yüz göz olmak istemem. Replika fikrin için minnettarim. Replikalar ile orijinal cihazlar arasindaki fark elde anlaşılır mı ?

• telefonun sebekesi gidip geliyor diye geri gonderdigini soyle, bir kac hafta sonra da, telefonu servisin tamir ederken bozdugunu ve note 5 artik uretimde olmadigi icin,para iadesi veya baska bi model vereceklerini söyle. ekstradan en az 1 ay daha zaman kazanmis olur ve bu sure icinde note 5 dengi bir telefon bulup, garantiden bunu yolladilar diyebilirsin.

• Çok teşekkür ederim güzel önerin için. Çok mantıklı ancak ne tür bir karşılık verirler kestirmek zor. Ağabeyim telefonun garantiden geldiğini öğrendiğinde telefonun fotolarını atmamı istemişti. Ben de her defasinda millet vizelere calisiyor nasil telefonlarini alayim seklinde yanit vermistim. Nasil bir tavır sergiler bunu kestirememek canımı sıkıyor.

Replika Note 5 tavsiyesi sonrasi arastirma yaptim bu urunun replika versiyonlari cok kolay ayirt ediliyor. Ayrica telefonun inceleme videolarini gorunce anladim ki replika urune 400 vermek 1 hafta icin bu parayi cope atmak demek. İnanılmaz kasan bir cihaz oldugu videolarda anlasiliyor.

Kafa yorup sorunuma cozum uretmeye calistiginiz icin hepinize tesekkur ederim ayrica.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.