Şimdi Ara

Üniversite Öğrencisiyim Sorularınız Varsa Buyrun (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
7
Favori
1.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Öyle aman aman bir bilgim yok maalesef. Bana hep şöyle geliyor hukukta genel olarak sonunda ne olacağın belli ama siyaset okuyan bir insan her şey olabilir. Kusura bakma pek yardımcı olamayacağım bu konuda ama üniversitelerdeki hocalarla irtibata geç mutlaka tercihlerden önce ya da mezunlardan bir kaçı ile fikir al onlar daha iyi yönlendirir seni. Şu linktenBoğaziçi Siyaset Bilimi mezunları ne iş yapıyor görebilirsin muhtemelen Odtü ve Ankara mezunları da buna benzerdir.link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LordJJesus -- 12 Haziran 2016; 4:53:07 >

• Hocam tmden boun işletme ya da iktisata girmeyi hedefliyorum genel olarak ne söyleyebilirsiniz ikisi hakkında yani iş imkani,zorluğu vs?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 sene sonra bende böyle başılk açıcam inşalah
  • Hocam baraj olmamasi ve donemlik olmasini aciklar misiniz anlamadim tam.

• Kimya Müh. hakkında bilgin var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chapli

3 sene sonra bende böyle başılk açıcam inşalah

Numaramı verdiğin Sinpaş Yapı A.ş genel müdürlüğünden aradılar bugün. Durumu anlattım. Sağolsunlar IP adresini benle paylaştılar. Avukata durumu ilettim. Yakın zamanda evine mahkeme Tebligatı gelecek. Durumu ailene anlat sonradan üzülmesinler.
    @Chapli

• Ybs'nin Fakülte olmaması nasıl bir durum oluşturuyor?Herhangi bir sıkıntı çıkarıyor mu diploma olarak veya iş şartları,sosyal yaşam olarak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tersfonksiyon -- 12 Haziran 2016; 14:15:47 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TM de sence hukuk harici en iyi bölüm hangisi

• Tam olarak ne yapıyorsunuz ne öğretiyorlar bilgisiyar muh farklari benzerlikleri neler ve bu neden Ygs puani ile aliyor

• Hocam ytu gemi makineleri ve gemi insaati muhendisligi hakkinda ne biliyorsun is imkanlari ve calisma sartlari nasil ? itu gemi muh. kadar agirligi var mi is piyasasinda ve gemide mi calisiliyor yoksa tersanelerde mi ? Simdiden tesekkur ederim

• Boğaziçi , Bahçeşehir ve YTÜ mekatronik mühendisliği bölümleri hakkında düşünceniz nedir ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ytü bilgisayar mühendisliği nasıldır ?
  • Arkadaşlar 2 gündür hesabımın şifresini alamamamdan dolayı konuyla ilgilenmedin. Şuan da bilgisayarımı sattım ve yeni bilgisayarım 2-3 gün içinde elimde olacak ve sorularınızı yanitlayacagim. Mobilden zor oluyor malum tercih dönemine kadar sorularınızı cevaplamaya çalışacağım.

• Merhabalar hocam boun ybs düşünüyorum da ygs sıralamam 9.5k mf den 12k civarı tmden de 5k civarı bekliyorum eğer tutarsa aklımda itü işletme mühendisliği ve odtü işletme de var. Diğer bölümler hakkında az da olsa bilginiz varsa yardımıc olabilir misiniz?
  • Hocam merhaba öncelikle.Bilgisayar müh. okumak istiyorum fakat sıralamam çok kötü gelecek mf4 125-135 bin aralıgında olacak muhtemelen.Bu sıralamada da bilg. müh. yazmak istemiyorum mantıklı da gelmiyor.1 sene daha hazırlanmak gibi bir şansımda yok bu yıl gideceğim yani.Sorum şu bir üniversitenin ikinci öğretim makine müh. yazsam 1 sene sonra aynı üniversitenin bilgisayar müh. geçme şansım var mıdır?
    Ayrıca bu dediklerim haricinde ne okuyabilirim ne okursam işsiz kalmam fikriniz var mı? kimya müh. gıda müh. gibi kötü denilen bölümlere hiç bulaşmamalı mıyım?
    Son olarak tm1 sıralamamda aynı civarda olacak gibi görünüyor yönetim bilişim sistemleri dokuz eylül üni sıralamama uygun olabilir gibi görünüyor bölümü konunuzdan görüp biraz araştırdım bana uygun gibi geldi bu üniversitede okunur mu okursam mezun olduktan sonra iş imkanı nasıl olur ?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.