Şimdi Ara

Üniversite okurken memur olarak çalışma ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaşadığım şehir samsunda üniversite okuyorum şimdi 74.5 KPSS puanım açıklandı tercih sonucu bir yere atanmam halinde ne olacak beyler bilen birisi lütfen aydınlatabilir mi ?

• O puanla zor bence. 3.5 milyon insan girdi bu sınava. Kuzenim 82 aldı sırası 42 bin falan kim bilir sizin sıranız kaçtır. Çok zor.

Benim şahsi düşüncem atanmak için en az 90 üstü almak lazım. Ki torpil yoksa o da zor.
  • Varsayalım işe yerleştiniz

Tabiki çalışacaksınız

Üniyi unut
  • o puanla atanman imkansız o yüzden düşünmene gerek yok
    ihtimal bile yok atanman için %100
    90 puan ve üstü atanabilir alımlarda onun dışında 88-90 arası olanlar belki öbür atamlarda
  • quote:

Orijinalden alıntı: profzo

o puanla atanman imkansız o yüzden düşünmene gerek yok
    ihtimal bile yok atanman için %100
    90 puan ve üstü atanabilir alımlarda onun dışında 88-90 arası olanlar belki öbür atamlarda

Aile baskısı var zaten memur olmak istemiyorum atanmamam daha iyi olacak ne yalan söyleyeyim üni okuma ne olmuş diyorlar yav
  • Atanmanız imkansız. Tanıdığınız varsa saygı duyarım tabi ki.
  • Hocam iş çıktığı takdirde işte olmak zorundasınız. Üniyi anca ikinci öğretim veya açıktan yapabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Askerlik ve Üniversite
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: terapi_triyaki

Atanmanız imkansız. Tanıdığınız varsa saygı duyarım tabi ki.

Tanıdığım yok hocam bayburt felandamı olmaz hocam ?
  • aynen tanıdık varsa açıktan alımlarda istersen kpss girme yine bir yere yerleşirsin :)
    normal kasıp güzel bir puan alırsanda mülakatta akp'li değilsen eliyolar (nette araştırın belgeleri var)
    yaptıkları torpil belgeleride var kişilerin adı soyadı tc si vb.
  • Her derse gitmek zorunda değilsen, ikisini aynı anda götürebilirsin.

Sınav vs. için izin alabiliyorsun.
  • mersinankarax M kullanıcısına yanıt
    Hocam imkanı yok puanlar çok yüksek başvuran sayısı çok fazla + devlet bu yıl fazla alım yapma taraftarı olmadığını da açıkça belli ettiği için çok zor.
  • ben de üniversite öğrencisiyken atandım, daha sonra üniversiteyi bitirdim tekrardan kpss ye girdim ve tekrardan atandım. atanırsan (öyle bir mucize olursa) okulu tittir et, işe başla, olmadı okulu bırak çalıştığın şehirde bi üniversite bitir, kurum içi yükselme sınavıyla kadron yükselir
  • Devam zorunluluğun yoksa derslere kendin çalışıp sınav zamanı izin alırsın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.