Şimdi Ara

Üniversite okurken sınava girme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, ben bir üniversiteye kayıtlıyım. Bu sene sınava girdim ve tercih yapacağım. Acaba okuldan kaydımı sildirmeden tercih yapsam yerleşebilir miyim, yoksa önce silip sonra mı tercih yapayım?

• bildiğim kadarıyla orada kaydın olsada farketmez gidip tercih ettiğin yere yerleşebilirsin. sıkıntı olmaz. istersen de yerleştikten sonra sil sen bilirsin
  • Kaydi tercih edip bir yeri kazanip yerlestkden sonra sildireceksn . Eski yerden kayidini sildirmeden yeni okula kaydolamazsn . Ama tercihini yap bir yere yerles ondan sonra sildir eski universitesen kaydini .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim cevaplariniz için

• hutchinsonatiba13 H kullanıcısına yanıt
    aynen hocam bende aynı durumdayım bide benim aklıma takılan şu kyk bursu üni değiştirirken ne yapmamız gerek
  • ?blgn? ? kullanıcısına yanıt
    Okuldan kayıt sildirince burs kesiliyor diye biliyorum. Tekrar başvurmamız lazım sanırım ben de aynı durumdayım ama emin değilim.
  • ScandiGirl S kullanıcısına yanıt
    Galiba allttan ders olmayinca burs devam ediyo

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Üniversite Okurken Memurluk
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Okuldan kayıt sildirince burs kesiliyor, yeni okula geçtiğinde dilekçeyle tekrar bursu alabiliyorsun diye biliyorum. Tabii alttan 3ten fazla dersin yoksa. Bir de bir okula kayıtlıyken ÖSYM'nin yerleştirme yapıp yapmadığı hakkında kesin bir fikir ortaklığında olamadığımız için ÖSYMyi arayıp bilgi alacağım.
    Beni de bilgilendirirmisiniz hocam

• Tabii ki
  • Onu bunu birak sen bi askere git gel haci aradan ciksin

çok sagolun hocam o zaman önce tercih yapıcaz sonra yerleştirmeler açıklandıktan sonra kaydımızı sildirip ardından yeni fakülteye kayıt yapılcak dimi hocam doğrumuyum?
  • Ben de öyle anladım, ÖSYM'yi aradım ama çok sıra vardı kapattım. Fakat ben önce kaydı sildirmeyi düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ?blgn?

aynen hocam bende aynı durumdayım bide benim aklıma takılan şu kyk bursu üni değiştirirken ne yapmamız gerek

araştırdım ben o konuyu ben de aynı durumdayım önce eski üniversitenden okula devam ettiğine dair belge alınacakmış sonra yeni okulundan da öğrenci belgesi alıp kyk ya posta yoluyla gönderilecekmiş tekrar başvurmaya gerek yok yani kredi kaldığı yerden devam edecek
  • Ankadim hocam cok tesekkutler

Aman hocam dikkat edim yinede sonra acikta kalmayin da gerci siralamanizi bilmiyorum ama bilgilendirneniz icin tekrar tesekkurler

• ?blgn? ? kullanıcısına yanıt
    31k geldi. Marmara makine ya da İstanbul inşaat olacak gibi. YTÜ olmadığı için üzgünüm
  • Arkadaşlar şu alttan dersi olmama şartı, krediler için geçerli mi?

• sermetabi S kullanıcısına yanıt
    Değil diye biliyorum. Başbakanlık bursunda kesilir. Hatta isteğe göre de krediye çevrilebiliyormuş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.