Şimdi Ara

Üniversite okurken sınava hazırlanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Çukurova Üniversitesinde Elektrik Elektronik Mühendisliği okuyorum, hazırlığı bitirdim bu sene 1. sınıfım ama içimde hep pişmanlık olarak kalan ve kalmaya devam edecek olan üniversite sınavına çalışssaydım daha iyi bir yer kazanırdım durumu var. Arkadaşlarımın çoğu İTÜ, ODTÜ gibi yerlerde okuyorlar aralarında bir tek ben seviye olarak onlardan daha düşük bir okulda okuyorum, bölümüm kötü değil hiç kimse öyle anlamasın ve bu sıralamayla vs alan okulları da küçümsemiyorum ama dediğim gibi içimde hep bir ukte olarak kalacak.

Ama şöyle bir durumda var ben 2016 mezunuyum yani benle birlikte mezun olan ve 4 yıllık hazırlıksız bir üniversite kazanan birisi ben eğer hazırlığı geçemeyip daha hazırlık okurken o mezun olacak çok fazla yıl kaybım olmuş oluyor sizce İTÜ, ODTÜ gibi bir yer için bu 4 yıllık kaybı göze alıp tekrar hazırlanılmalı mı ?Aynı zamanda okulu dondurma gibi bir riske de giremem mühendislik dersleri, sınavları ile tyt-ayt olayını birlikte götürmeliyim. Yorumlarınızı bekliyorum, teşekkürler.

• hocam okulu dondurmak niye risk ?
    ben de 2016 mezunuyum bulunduğum yeri kendime yediremiyorum.kırık ile hazırlanacağım. yaş benim kafamda da bir soru işareti
  • Dondurursam yanlış bilmiyorsam eğer devam etmek istersem yine 1. sınıftan başlayacağım yani dondurur kazanamazsam 1 yıl daha boşa gidecek. Dondurmaz devam edersem en kötü altta ders bırakır 2 den devam ederim.
  • 2016 mezunuyum mimarlik okuyorum hazirlikla beraber 3.senem okuldaki ve tip icin hazirlaniyorum, icinizde hicbir sey kalmasin. Bosverin yasi falan cidden ya ne yasi? Ha 23 ha 27 arkadaslar yapmayin. Kendinize tesekkur edeceginiz bir yola girin hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre0e

Dondurursam yanlış bilmiyorsam eğer devam etmek istersem yine 1. sınıftan başlayacağım yani dondurur kazanamazsam 1 yıl daha boşa gidecek. Dondurmaz devam edersem en kötü altta ders bırakır 2 den devam ederim.
    peki yurttan çıkıp eve gidip 10 ay üniversiteye uğramamak ile dondurmak arasında çok mu fark var hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-FEF806399

peki yurttan çıkıp eve gidip 10 ay üniversiteye uğramamak ile dondurmak arasında çok mu fark var hocam

Alıntıları Göster
    Birinde kaydın siliniyor, diğerinde kayıt duruyor :d
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.